عوارض نوشیدن قهوه چیست ؟

 

 

  • کارشناسان به افرادی که عادت به نوشیدن منظم قهوه دارند و علائمی، چون خستگی، ضعف، سرگیجه و کاهش تمرکز را در خود احساس می‌کنند توصیه می‌کنند برای افزایش انرژی و برطرف شدن احساس خستگی و ضعف از نوشیدن قهوه اجتناب کنند.

آیا میدانید پس از مصرف نوشیدنی های انرژی زا مانند قهوه چه عوارضی در انتظار شماست؟ کافئین موجود در قهوه تاثیرات منفی فراوانی بر سلامتی تان خواهد گذاشت و باعث اختلالات خواب ، افزایش خستگی در بدن و عارضه های قلبی و عروقی خواهد شد .

بعضی از خوراکی‌ها با وجود اثرات درمانی کاهنده انرژی هستند، به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد دچار ضعف توان جسمانی از خوردن آن‌ها خودداری کنند.

یکی از نوشیدنی‌های محبوب به ویژه جوان‌ها در عصر حاضر قهوه است.

این نوشیدنی انرژی زا و دارای طعم مطبوعی است و بسیاری از افراد در طول روز از آن استفاده می‌کنند، اما کارشناسان هشدار می‌دهند نوشیدن مقادیر زیادی از قهوه در طول روز می‌تواند باعث اختلال در جذب منیزیم و ویتامین B شود.

کمبود این دو ماده سبب برهم خوردن تعادل هورمونی در بدن افراد به ویژه بانوان می‌شود.

کارشناسان اعلام کرده اند در ۲۰ سال اخیر که نوشیدنی قهوه به صورت صنعتی در دنیا تولید می‌شود و میلیون‌ها فرد در سراسر دنیا به میزان زیاد از این نوشیدنی استفاده می‌کنند میزان موارد ابتلا به بیماری‌های هورمونی از جمله افزایش وزن، مشکلات خواب، خستگی مزمن، تغییرات خلقی و سندرم پلی کیستیک تخمدان (PCOS) حتی در سنین جوانی نیز شیوع فراوان یافته است.

کارشناسان به افرادی که عادت به نوشیدن منظم قهوه دارند و علائمی، چون خستگی، ضعف، سرگیجه و کاهش تمرکز را در خود احساس می‌کنند توصیه می‌کنند برای افزایش انرژی و برطرف شدن احساس خستگی و ضعف از نوشیدن قهوه اجتناب کنند.

با وجود احساس انرژی فراوان زمانی که فرد قهوه می‌نوشد، اما کارشناسان هشدار می‌دهند این ماده در دراز مدت به دلیل وجود کافئین انرژی بدن را تحلیل می‌دهد.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد برای رفع احساس تشنگی، بدست آوردن انرژی و رفع خستگی از سایر دمنوش‌ها ازجمله چای سبز، دمنوش‌های گیاهی، آب و نوشیدنی‌های کم شیرین استفاده کنند.

بر اساس تحقیقات موثر بودن اثر قهوه بر کاهش انرژی و تداخل با جذب مواد معدنی مورد نیاز بدن به اثبات رسیده است.

کارشناسان برای جلوگیری از کاهش انرژی توصیه می‌کنند افراد بین وعده صبحانه تا ناهار از قهوه استفاده کنند تا دچار ضعف و احساس خستگی نشوند.

بدترین زمان برای مصرف قهوه اواخر شب است که باعث بی خوابی، افزایش ضربان قلب، بالارفتن دمای بدن، سردرد، کاهش تمرکز و احساس خستگی و ضعف می‌شود.

احساس ضعف، خستگی و کاهش انرژی دربرخی افراد پس از مصرف قهوه به دلیل حساسیت به این ماده خوراکی است، به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در صورت احساس خستگی پس از مصرف قهوه به متخصص آلرژی مراجعه کنند تا علت زمینه‌ای آن مشخص شود.

نوشیدن قهوه درد را کم می کند

  • محققان دریافتند موش هایی که خسته بودند، مدت زمان زیادی نخوابیده بودند و به آنها قهوه خورانده شده بود، در قیاس با موش هایی که داروهای مسکن مصرف کرده بودند، در برابر درد مقاوم تر بودند.

 

با نوشیدن قهوه می توانید انواع دردهای جسمانی خود را تسکین دهید، این نوشیدنی تاثیرات مفید زیادی بر رفع خستگی شما خواهد گذاشت. اگر می خواهید در طول روز هوشیاری خود را افرایش دهید پیشنهاد می کنیم از نوشیدن قهوه غافل نشوید همچنین برای رفع دردهای مزمن به جای داروهای مسکن قهوه بنوشید.

 نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که نوشیدن قهوه برای مقابله با دردهای مزمن بهتر از قرص های مسکن است که بدون تجویز پزشک مصرف می شود.

احساس خستگی تا حد زیادی حساسیت به درد را افزایش می دهد.
به گزارش روزنامه دیلی میل محققان بیمارستان اطفال بوستون برای بررسی اثر تسکین بخش قهوه، تعدادی موش آزمایشگاهی خسته را به سه دسته تقسیم کردند؛ به یک گروه داروهای مسکن و به گروه دیگر قهوه خوراندند و به موش های گروه سوم نیز امکان دادند که مدت زمان بیشتری در خواب باشند.
محققان دریافتند موش هایی که خسته بودند، مدت زمان زیادی نخوابیده بودند و به آنها قهوه خورانده شده بود، در قیاس با موش هایی که داروهای مسکن مصرف کرده بودند، در برابر درد مقاوم تر بودند.
محققان همچنین در موش هایی که قهوه مصرف کرده بودند، متوجه جریان یافتن دوپامین به سمت مرکز لذت مغز و در نتیجه کاهش احساس درد در آنها شدند.
در این مطالعه همچنین مشخص شد که خوابیدن در قیاس با مصرف داروهای مسکن، حساسیت نسبت به درد را بهتر کاهش می دهد.
براساس نتیجه گیری محققان، بیماران مبتلا به دردهای مزمن به جای صرفا مصرف داروهای مسکن می توانند با روی آوردن به عادت های خواب بهتر و یا مصرف داروهای خواب آور همزمان با استفاده از آنچه موجب افزایش هوشیاری در طول روز (مانند قهوه) می شود، چرخه درد خود را بشکنند.

 

قهوه با سرطان پروستات چه ارتباطی دارد ؟

 

  • سرطان پروستات، بعد از سرطان پوست، شایعترین نوع سرطان در بین مردان در ایالات متحده است. بر طبق آمار انجمن سرطان امریکا، از هر۷ مرد، یک نفر در زندگی خود به این بیماری دچار می شود.

 

ضمن بررسی و تحلیل مطالعاتی درباره ۷۰۰۰ مرد در ایتالیا ، کشوری که نوشیدن قهوه، جزو فرهنگ آنهاست ، ارتباطی بین نوشیدن قهوه و ریسک ابتلا به سرطان پروستات، کشف شد. این کاملا طبیعی است که یک ایتالیایی، روز خود را با نوشیدن یک کاپوچینو آغازکند؛ به دنبال آن یک یا دو قهوه ماچیاتو در هنگام صرف نهار و بالاخره یک اسپرسو در هنگام عصرانه . در حقیقت، میانگین مصرف برای ایتالیایی ها، درحدود ۶۰۰ فنجان قهوه در سال است که این رقم همچنان زیاد میشود.

به نظر میرسد، برای تحقیق در مورد یافتن اثرات مصرف قهوه و ریسک ابتلا به سرطان پروستات، جمعیتی بهتر از ایتالیایی ها وجود ندارد.

یافتن نگاهی شفاف تر در مورد ارتباط بین مصرف قهوه و سرطان پروستات

سرطان پروستات، بعد از سرطان پوست، شایعترین نوع سرطان در بین مردان در ایالات متحده است. بر طبق آمار انجمن سرطان امریکا، از هر۷ مرد، یک نفر در زندگی خود به این بیماری دچار می شود.

گروهی از محققین، برای این ارتباط ، اطلاعات ۶۹۸۹ مرد ایتالیایی با میانگین سن ۵۰ و بالاتر را، مورد تحقیق و بررسی قرار دادند. در قسمت اول، شواهد علمی در نظر گرفته شده، برای نتیجه گیری نا کافی بود؛ علاوه بر آن ، در برخی از موارد  نیز،نتایج متناقض بود. در نتیجه هدف، رشد آگاهی و دانش در این رشته و فراهم کردن یک نظر شفاف تر بود. به منظور بررسی بیشتر، و به عنوان یک قسمت از تحقیق، شرکت کنندگان باید مصرف روزانه قهوه خود را به وسیله یک پرسشنامه فرکانس غذایی، به تیم تحقیق گزارش می کردند.

بیشتر از ۳ فنجان قهوه در روز، ریسک سرطان پروستات را کاهش می دهد

دریک پیگیری ۴ ساله ، در حدود ۱۰۰ مورد جدید از سرطان پروستات در میان مردان یافت شد. محققان متوجه شدند، مردانی که در هر روز، حداقل ۳ فنجان قهوه به سبک ایتالیایی مصرف می کنند، در مقایسه با مردانی که کمتر از این مقدار، روزانه مصرف داشتند، ریسک ابتلا به سرطان پروستات در آنها، ۵۳ درصد کاهش داشت. برای تایید کردن اثرات ضد سرطان قهوه ، تیم بررسی، عصاره کافئین دار، و بدون کافئین قهوه به سبک ایتالیایی را بر روی سلول های سرطانی پروستات، مورد آزمایش قرار دادند.

یافته ها حاکی از آن بود که  عصاره قهوه کافئین دار تکثیر، رشد و توانایی تقسیم سلولهای سرطانی را کاهش می دهد. همچنین توانایی این سلولها را برای متاستاز (گسترش بیماری از یک نقطه بدن به نقطه ای دیگر) و انتشار آن را کاهش می دهد. این اثرات در اغلب موارد برای قهوه بدون کافئین یافت نشد. این یافته ها روی سلول های سرطانی، به ما اجازه می دهد تا اثرات سودمند این یافته را روی ۷۰۰۰ شرکت کننده ، به دلیل مصرف قهوه کافئین دار، مشاهده کنیم. البته باید به یاد داشته باشیم که این اثرات فقط به دلیل کافئین موجود در قهوه است و نه دیگر مواد موجود در قهوه.

محققان ، به این نکته نیز اشاره کرده اند که این مطالعه بر روی یک جمعیت ایتالیایی با داشتن یک فرهنگ قوی مصرف قهوه، انجام گرفته است ، که در آن نه تنها میزان مصرف قهوه بالاست، بلکه نحوه آماده شدن آن نیز، یکی ازدلایل این نتیجه گیری است. ایتالیایی ها قهوه را با روش مخصوص ایتالیایی و خیلی با دقت آماده میکنند : با فشار بالا، آب خیلی داغ و بدون فیلتر.

این روش ، متفاوت از روشی است که در سایر نقاط دنیا و با یک غلظت بالا از مواد زیست فعال، آن را تهیه می کنند. قهوه ، یک قسمت کامل از سبک زندگی ایتالیایی است؛ ماباید به خاطر بسپاریم برای تهیه و استفاده از آن، نمیتوان هر روش فردی و شخصی را به کار برد، بلکه باید از روش مخصوص خود ایتالیایی ها برای تهیه قهوه، استفاده کرد.