مضر بودن چای سبز برای این افراد

  • برخی مطالعات قابلیت چای سبز در جذب سطح بالایی از آلومینیوم بدن را نشان داده است. این ویژگی برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی مهم است زیرا آلومینیوم می تواند توسط بدن انباشته و در نتیجه ایجاد بیماری های عصبی کند.

 

اثر ترکیبات چای سبز ممکن است در همه افراد مشابه نباشد. اثرات مضر مصرف بیش از حد چای (سیاه یا سبز) به علت سه عامل اصلی است:

1ـ محتوای کافئین آن

2ـ ماندگاری آلومینیوم

3ـ اثرات پلی فنل چای بر میزان آهن بدن.

پژوهش ها نشان داده اند که برخی از عصاره های چای سبز سمی و مصرف آن می تواند بیماری های متابولیکی را به وجود آورد. مطالعه دیگری نشان داده است که مصرف بیش از حد این نوع چای باعث آسیب به پانکراس و کبد می شود. مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری میشود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند، از چای سبز نباید استفاده کنند. افراد با بیماری میگرن چای سبز به میزان کم مصرف کنند.

در رابطه با مصرف چای سبز برخی نکات را به یاد داشته باشید:

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا مشکلات قلبی- عروقی نباید این نوع چای را مصرف کنند.

زنان باردار و شیرده نباید بیش از یک یا دو فنجان در روز بنوشند، زیرا کافئین می تواند باعث افزایش ضربان قلب شود.

همچنین با توجه به اثرات کافئین، در مصرف همزمان چای سبز و بعضی از داروها احتیاط شده تا تداخل دارویی به وجود نیاید.

برخی مطالعات قابلیت چای سبز در جذب سطح بالایی از آلومینیوم بدن را نشان داده است. این ویژگی برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی مهم است زیرا آلومینیوم می تواند توسط بدن انباشته و در نتیجه ایجاد بیماری های عصبی کند.

ترکیبات این چای توانایی جذب آهن را داشته و مصرف بیش از حد آن می تواند باعث کاهش قابل توجه آهن بدن شود

خواص و مضرات هندوانه شب یلدا

خواص و مضرات هندوانه شب یلدا

خواص و مضرات هندوانه شب یلدا
خواص و مضرات هندوانه شب یلدا

 

همه جای ایران در شب یلدا مرسوم هست که هندوانه خورد شود در این مطلب می خواهیم بیان کنیم این هندوانه برای چه کسانی جایز نیست مصرف شود همراه ما باشید با خواص و مضرات هندوانه شب یلدا.

 

میزان بالای فیبر موجود در هندوانه برای افرادی که روده‌های حساسی دارند و همچنین برای بچه‌ها بسیار مفید است. فیبر کارکرد درست دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و به آن نظم می‌دهد.

 

«شب یلدا همه اعضای خانواده کنار یکدیگر جمع می‌شوند و منتظرند تا با شیرینی هندوانه شب‌شان شیرین شود. غافل از این که هندوانه سرشار از خواص است و بعضی هم باید بدانند که باید روی این خوراکی خوشمزه یلدای چشم بپوشانند؛ چرا که مصرف این میوه برای برخی ممنوع است. در این مطلب به خواص و مضرات هندوانه پرداخته‌ایم.

در ۱۰۰ گرم هندوانه مواد زیر موجود است:

آب ۹۲ گرم

پروتئین ۰/۵ گرم

مواد چربی ۰/۲ گرم

نشاسته ۶ گرم

کلسیم ۰/۷ میلی‌گرم

فسفر ۱۰ میلی‌گرم

آهن ۰/۵ میلی‌گرم

سدیم یک گرم

پتاسیم ۱۰۰ میلی‌گرم

ویتامین آ ۶۰۰ میلی‌گرم

ویتامین ب ۱ ۰/۰۳ میلی‌گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۳ میلی‌گرم

ویتامین ب ۳ ۰/۲ میلی‌گرم

ویتامین ث ۸ میلی‌گرم

تمام خواص هندوانه که شاید نمی‌دانستید

میزان بالای فیبر موجود در این میوه برای افرادی که روده‌های حساسی دارند و همچنین برای بچه‌ها بسیار مفید است. فیبر کارکرد درست دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و به آن نظم می‌دهد. هندوانه همچنین حاوی میزان زیادی آنتی‌اکسیدان مانند لیکوپن و بتاکاروتن است. در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می‌شود. هندوانه نقش بسیار موثری در سلامت قلب و عروق ایفا می‌کند و صدمات ناشی از استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها را کاهش می‌دهد زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین A، ویتامین C، بتاکاروتن و لیکوپن است.

اشخاصی که به وسواس مبتلا هستند، چنانچه روزانه مقداری آب پوست هندوانه را که با عسل طبیعی تهیه شده است، بخورند،‌ حالت وسواس آنها برطرف خواهد شد.

هندوانه میوه‌ای است که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد؛ به همین دلیل مهم این است که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد.

هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A است و تنها میوه‌‌ای است که نسبت به میوه‌ها و سبزیجات دیگر دارای مقدار بیشتری بتاکاروتن است.

متخصصان معتقدند که ماده‌ای به نام سیترولین که در هندوانه به فراوانی یافت می‌شود، مسئول کاهش کلسترول، فشار خون، وزن و جلوگیری از تشکیل پلاک سرخرگی است. در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می‌شود.

مصرف آب هندوانه یک ساعت پیش از ورزش کردن از بروز دردهای ماهیچه‌ای و افزایش ضربان قلب جلوگیری می‌کند. این خاصیت هندوانه به دلیل وجود ماده «سیترولین» در این میوه است که عملکرد رگ‌ها را بهبود داده و فشار خون را پایین می‌آورد.

۹۱.۵ درصد از میوه هندوانه را آب تشکیل داده و با مصرف آن می‌توان میزان آب از دست رفته بدن را که موجب سردرد، احساس خستگی و پایین آمدن تمرکز می‌شود، جبران کرد.

هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیم است که از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی محافظت می‌کنند. هندوانه فاقد چربی است اما به تولید انرژی کمک می‌کند. در برابر زوال ماکولا هم محافظ خوبی محسوب می‌شود. هندوانه همچنین می‌تواند به بهبود خشکی و درد ماهیچه‌ها کمک کند. هندوانه خاصیت خنک‌کنندگی خاصی دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین بوده که آمینواسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده می‌شود، مصرف می‌کند.

هسته را همراه هندوانه در مخلوط کن ریخته تا هسته‌ها در آب هندوانه خرد شوند. شخصی که آب هندوانه را با هسته خردشده میل کند و هسته را خوب بجود، کمک زیادی به پاک کردن روده می‌کند. برای افرادی که یبوست دارند، خوردن آب هندوانه به این ترتیب و آب ولرم بلافاصله بعد از آب هندوانه در حالت ناشتا بسیار مفید است چون درمان یبوست با مصرف فیبر و مایعات با هم امکان‌پذیر است که هر دو در هندوانه موجود است.

آب هنداونه به عنوان خنکی برای بیماران مبتلا به تب و بیماری‌های عفونی مفید است زیرا عطش و التهاب بیمار را برطرف می‌کند.

چه کسانی هندوانه نخورند؟

بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی است و مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود و در حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی مضر است. خوردن هندوانه برای افراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، مضر است و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد هضم و درد مفاصل می‌شود. بنابراین بهتر است این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند.

علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است.

مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی یا حساسیت فصلی یا غذایی دارند، ممنوع است.

مصرف هندوانه برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند بهتر است چون جلوی ضعف آنها را می‌گیرد.

خوردن هندوانه برای معده و نیروی جنسی اشخاصی که مزاج سرد دارند، زیان‌آور است.

 

5 خاصیت چای سیاه که نمیدانید

 

5 خاصیت چای سیاه که نمیدانید

5 خاصیت چای سیاه که نمیدانید
5 خاصیت چای سیاه که نمیدانید

 

همیشه خیلی ها بیان می کنند که چای سیاه هیچ خاصیتی ندارد و باید چای های گیاهی دیگر رفت در این مقاله 5 خاصیت چای سیاه که نمیدانید در اختیارتان می گذاریم .

 

چای سیاه نه تنها جایگزینی برای قهوه است، بلکه فواید سلامتی بیشمار و البته ناشناخته‌ای هم دارد:

 

ترمیم بریدگی ھا: چای سیاه حاوی ترکیبی به نام تانین است که جلوی خونریزی زخم ھای و بریدگی ھای باز رو می‌گیرد.

 

از بین بردن بوی بد پا: استفاده از چای سیاه، یکی از موثرترین راھکارھا برای از بین بردن بوی بد پاست. اسید تانیک موجود در چای سیاه غلیظ، باکتری ھا رو از بین برده و منافذ را مسدود می‌کند و در نتیجه، پا کمتر عرق می‌کند.

تقویت سلامتی لثه ھا: چای سیاه حاوی اسید تانیک است که ورم بافت ھا را کاھش داده و جلوی خونریزی را می‌گیرد.

 

تقویت سیستم ایمنی بدن: دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که قدرت آنتی اکسیدانی چای سیاه و چای سبز که به مدت 5 دقیقه دم کشیده باشند، از پرآوازه‌ترین میوه ھا و سبزیجات ھم بیشتر است.

 

مبارزه با حساسیت: چه به محرک ھا در فصل بھار و چه محرک ھای پاییزی حساسیت داشته باشید، می‌توانید از چای سیاه، به دلیل اینکه سرشار از فلاونوئیدھا است، کمک بگیرید.

 

به این علت گردن مرغ نخورید

به این علت گردن مرغ نخورید

به این علت گردن مرغ نخورید
به این علت گردن مرغ نخورید

 

هر قسمت مرغ مقدار چربی آن فرق دارد در این مقاله درباره این که بیان می کنند گردن مرغ نخورید اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهیم همراه ما باشید با به این علت گردن مرغ نخورید .

 

پوست مــــــرغ آلودگی‌های محیطی خیلی زیادی را می‌تواند منتقل کند. چربی‌های اشباع شده‌ای که دارد، می‌تواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند، اگر زندگی سالم می‌خواهید یا می‌خواهید خود را در برابر بسیاری از بیمار‌ی‌ها بیمه کنید بهتر است از خوردن چربی‌ حیوانی در حد امکان پرهیز کنید. حتی پوست ماهی هم می‌تواند بسیاری از آلودگی‌ها و بیماری‌ها را به مصرف‌کننده‌ منتقل کند.چاقی یک بیماری محسوب می‌شود و می‌تواند صدها بیماری را زمینه‌سازی کند یا بیماری‌های موجود در بدن را تثبیت ‌کند.

امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربی در بدن، یک بافت مرده نیست و بسیار فعال است و در ردیف غدد درون‌ریز شمرده می‌شود و می‌گویند انواع آنزیم‌ها از این بافت‌های چربی ترشح می‌شود طوری‌که تمام سیستم کنترل‌ گرسنگی و اشتها را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد. به‌خصوص اگر این چربی‌ها در ناحیه شکم انباشته شده باشند و هرچه قطر و طول شکم بیشتر باشد عمر فرد کوتاهتر می‌شود. اغلب انواع اسیدها از بافت چربی شکمی‌وارد جریان خون می‌شوند و تمام رگ‌ها را طوری تحت تأثیر قرار می‌دهند که حالت کشسانی آنها از بین می‌رود.

کبد چرب می‌تواند به سمت بیماری‌ای به نام استارتو هپاتایتیسم برود که در 20درصد افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند موجب نارسایی کبدی می‌شود که این بیماری بسیار خطرناک است و در نوع خودش می‌تواند باعث مرگ‌ومیر شود.در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی‌که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته می‌شوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماری‌ها می‌کنید. اینکه می‌گویند به بعضی از طیور مثل مرغ هورمون‌های استروئیدی تزریق می‌شوند به نظر من درست نیست زیرا این هورمون‌ها بسیار گران هستند و از نظر اقتصادی استفاده از آنها برای دامداران به صرفه نیست.

به طیور معمولاً آنتی‌بیوتیک می‌دهند، آنتی‌بیوتیک‌ها آنها را در مقابل بیماری‌ها محافظت می‌کند و هم باعث می‌شود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد کنند. توصیه می‌شود، زمانی دام و طیور ذبح شوند که عمر آنتی‌بیوتیک‌ها به نیمه رسیده باشد، تا وقتی‌که این گوشت‌ها به بازار مصرف ارائه می‌شوند، آنتی‌بیوتیک‌ها به انسان منتقل نشوند، ولی متأسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمی‌شود، به همین علت بعضی از افراد در مقابل انواع آنتی‌بیوتیک‌ها از خودشان مقاومت نشان می‌دهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند.

دلیل این است که معمولاً مواد شیمیایی و مواد سمی‌در چربی حل می‌شوند و اصولاً بیماری‌هایی که در حال حاضر در کشور ما خیلی گسترده هستند بیماری‌های قلبی و عروقی ناشی از افزایش چربی خون یا افزایش چربی که از طریق چربی‌های حیوانی منتقل می‌شوند. در مورد مرغ توصیه می‌شود، پوست مرغ مصرف نشود برای اینکه بیشتر اسیدهای چرب اشباع شده یا چربی‌هایی که می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش کلسترول شود در این پوست وجود دارد. این چربی‌ها گاهی در داخل شکم و کناره‌های ران مرغ هم دیده می‌شوند که باید حتما جدا شوند.

پوست مرغ آلودگی‌های محیطی خیلی زیادی را می‌تواند منتقل کند، چربی‌های اشباع شده‌ای که دارد، می‌تواند میزان کلسترول خون شما را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند.خانم‌ها وقتی که به مرحله بلوغ می‌رسند یک جهش پیدا می‌کنند و یکی از تغییراتی که در آنها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده می‌شود، تغییرات ترکیبی بدنشان است.

دختر خانم‌ها قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی بدنشان با پسرها، یکسان هستند ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ می‌رسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه می‌کنند مقدار چربی انباشته شده بدن‌ آنها تا 30درصد افزایش پیدا می‌کند و به این دلیل خانم‌ها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند.خانم‌هایی هم که از این طریق چاق می‌شوند هورمون‌های‌شان دچار اختلال می‌شوند و نسبت هورمون تستسترون در خونشان افزایش پیدا کرده و دچار مشکلاتی مثل رویش موهای زائد می‌شوند.

 

منبع چربی و آلودگی در گردن مرغ

پوست مرغ آلودگی‌های محیطی خیلی زیادی را می‌تواند منتقل کند. چربی‌های اشباع شده‌ای که دارد، می‌تواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند، اگر زندگی سالم می‌خواهید یا می‌خواهید خود را در برابر بسیاری از بیمار‌ی‌ها بیمه کنید بهتر است از خوردن چربی‌ حیوانی در حد امکان پرهیز کنید، حتی پوست ماهی هم می‌تواند بسیاری از آلودگی‌ها و بیماری‌ها را به مصرف‌کننده‌ منتقل کند.چاقی یک بیماری محسوب می‌شود و می‌تواند صدها بیماری را زمینه‌سازی کند یا بیماری‌های موجود در بدن را تثبیت ‌کند.

امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربی در بدن، یک بافت مرده نیست و بسیار فعال است و در ردیف غدد درون‌ریز شمرده می‌شود و می‌گویند انواع آنزیم‌ها از این بافت‌های چربی ترشح می‌شود طوری‌که تمام سیستم کنترل‌ گرسنگی و اشتها را تحت‌تاثیر خود قرار می‌دهد. به‌خصوص اگر این چربی‌ها در ناحیه شکم انباشته شده باشند و هرچه قطر و طول شکم بیشتر باشد عمر فرد کوتاه‌تر می‌شود و اغلب انواع اسیدها از بافت چربی شکمی‌وارد جریان خون می‌شوند و تمام رگ‌ها را طوری تحت تاثیر قرار می‌دهند که حالت کشسانی آنها از بین می‌رود.

کبد چرب می‌تواند به سمت بیماری‌ای به نام استارتو هپاتایتیسم برود که در ۲۰درصد افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند موجب نارسایی کبدی می‌شود که این بیماری بسیار خطرناک است و در نوع خودش می‌تواند باعث مرگ‌ومیر شود.

رابطه طیور و آنتی‌بیوتیک

در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی‌که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته می‌شوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماری‌ها می‌کنید. اینکه می‌گویند به بعضی از طیور مثل مرغ هورمون‌های استروئیدی تزریق می‌شوند به نظر من درست نیست زیرا این هورمون‌ها بسیار گران هستند و از نظر اقتصادی استفاده از آنها برای دامداران به صرفه نیست.

به طیور معمولا آنتی‌بیوتیک می‌دهند، آنتی‌بیوتیک‌ها آنها را در مقابل بیماری‌ها محافظت می‌کند و هم باعث می‌شود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد کنند به همین دلیل توصیه می‌شود، زمانی دام و طیوری که از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده کرده‌اند ذبح شوند که نیمه عمر دارو سپری شده باشد تا وقتی‌که این گوشت‌ها به بازار مصرف ارائه می‌شوند، این آنتی‌بیوتیک‌ها به انسان‌ها منتقل نشوند، ولی متاسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمی‌شود.

به همین علت بعضی از افراد در مقابل انواع آنتی‌بیوتیک‌ها از خودشان مقاومت نشان می‌دهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند، دریافت این آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند از طریق شیر، گوشت و انواع منابع حیوانی باشد.و اما فلسفه اینکه می‌گویند در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید این است که معمولا مواد شیمیایی و مواد سمی‌در چربی حل می‌شوند و اصولا بیماری‌هایی که در حال حاضر در کشور ما خیلی گسترده هستند بیماری‌های قلبی و عروقی ناشی از افزایش چربی خون یا افزایش چربی LDLنانجیب است که از طریق چربی‌های حیوانی منتقل می‌شوند.

در مورد مرغ توصیه می‌شود، پوست مرغ را نخورند برای اینکه بیشتر اسیدهای چرب اشباع شده یا چربی‌هایی که می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش کلسترول شود در این پوست وجود دارد. این چربی‌ها گاهی در داخل شکم و کناره‌های ران مرغ هم دیده می‌شوند که باید حتما جدا شوند.پوست مرغ آلودگی‌های محیطی خیلی زیادی را می‌تواند منتقل کند، چربی‌های اشباع شده‌ای که دارد، می‌تواند میزان کلسترول خون شما را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند.

علت خوشمزگی بال مرغ، چربی زیادی است که در آن‌ قسمت‌ها انباشته شده و هرچیزی که خوشمزه باشد یک لذت آنی و یک حسرت دائمی‌ایجاد می‌کند. در رابطه با گردن مرغ هم گفته می‌شود که گردن محل عبور خیلی از بافت‌های اعصاب است و بسیاری از غدد لنفاوی در گردن قرار دارد که احتمالا این‌ها می‌تواند موجبات انتقال بعضی از ترکیب‌ها را فراهم کند که برای انسان مضر است و توصیه می‌شود که خانم‌ها و دخترخانم‌ها میل نکنند.

خانم‌ها وقتی که به مرحله بلوغ می‌رسند یک جهش پیدا می‌کنند و یکی از تغییراتی که در آنها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده می‌شود، تغییرات ترکیبی بدن‌شان است، دخترخانم‌ها قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی بدن‌شان با پسرها یکسان هستند ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ می‌رسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه می‌کنند مقدار چربی انباشته شده بدن‌ آنها تا ۳۰درصد افزایش پیدا می‌کند و به این دلیل خانم‌ها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند

و وقتی‌ در بدن مقدار چربی بالا باشد سوخت‌و‌ساز آن بدن پایین می‌‌آید، درنتیجه به حجم عضلانی بدن پسران اضافه می‌شود و در دختران چربی‌ به بدن‌شان اضافه می‌شود.بعد از بلوغ نیاز پسران به انرژی و پروتئین خیلی بیشتر از خانم‌هاست زیرا محل سوخت ترکیب‌های درشت مغذی‌هایی که تولید انرژی می‌کند مثل قندها و چربی‌ها در عضلات، صورت می‌گیرد. خانم‌ها عضلات ظریف‌تر و بافت چربی بیشتر و درنتیجه مقاومت بیشتری دارند و آقایان عضلات بزرگ‌تر و بافت چربی کمتر و درنتیجه مقاومت کمتری دارند. ذخیره انرژی خانم‌ها باعث می‌شود در مقابل درد، گرسنگی و تشنگی و استرس‌ها مقاوم‌تر باشند گرچه اندام ظریف‌تری دارند.

مساله چاقی به جز چند مورد که جزو بیماری‌هاست برمی‌گردد به دریافت انرژی و مصرف انرژی؛ درست مثل درآمد می‌ماند هرچه درآمد ما بیشتر از مخارج‌مان باشد به‌صورت پس‌انداز ذخیره می‌شود و تبدیل به یک سرمایه می‌شود.در بدن هم هرچقدر انرژی دریافتی‌مان بیشتر از انرژی مصرفی‌مان باشد مازاد آن تبدیل به بافت چربی می‌شود که در خانم‌ها این انباشتگی چربی خیلی راحت‌تر رخ می‌دهد و اگر از قسمت‌های چرب دام‌ها و طیور استفاده شود این دریافت انرژی افزایش پیدا می‌کند و درنتیجه آن چاقی سریع‌تر تجلی پیدا می‌کند.

وقتی آقایان چاق می‌شوند استروژن بدن‌شان افزایش پیدا می‌کند و فرم بدن‌شان به سمت فرم بدن خانم‌ها می‌‌رود و خانم‌هایی هم که از این طریق چاق می‌شوند هورمون‌های‌شان دچار اختلال می‌شوند و نسبت هورمون تستسترون آن در خون‌شان افزایش پیدا می‌کند و دچار مشکلاتی مثل رویش موهای زائد می‌شوند.

پنیر بخورید دچار سکته قلبی و مغزی نشوید

پنیر بخورید دچار سکته قلبی و مغزی نشوید

پنیر بخورید دچار سکته قلبی و مغزی نشوید
پنیر بخورید دچار سکته قلبی و مغزی نشوید

 

دانستنی های علمی درباره خواص و اثرات بی نظیر پنیر بخوانید در این جا پنیر بخورید دچار سکته قلبی و مغزی نشوید .

 

نتایج تازه‌ترین بررسی‌های انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داده است، مصرف روزانه مقداری پنیر می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

به گفته محققان، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.

پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس در این مطالعه باور دارند، مصرف روزانه 40 گرم پنیر منجر به افزایش سطح “کلسترول خوب” می‌شود و می‌تواند خطر حمله قلبی را تا 14 درصد و سکته مغزی را تا 10 درصد کاهش دهد.

براساس نتایج به دست آمده، دریافت به اندازه پنیر، علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد.

این نتایج حاصل بررسی 15 مطالعه پیشین در ارتباط با مصرف پنیر و پژوهش‌های جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده غذایی است.

براساس نظر محققان بنیاد قلب انگلیس «پنیر منبع خوبی از کلسیم است؛ با وجود غنی بودن پنیر از چربی اشباع شده که ظاهراً برای سلامت قلب خوب نیست، وجود کلسیم در این ماده غذایی به این معنی است که بدن، چربی کمتری را جذب می‌کند؛ علاوه بر این، پنیر حاوی یک اسید است که می‌تواند از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری کند».

با این سوپ پیشگیری کنید از سرطان و مشکلات قلبی و قند خون با روش تهیه

با این سوپ پیشگیری کنید از سرطان و مشکلات قلبی و قند خون با روش تهیه

با این سوپ پیشگیری کنید از سرطان و مشکلات قلبی و قند خون با روش تهیه
با این سوپ پیشگیری کنید از سرطان و مشکلات قلبی و قند خون با روش تهیه

 

 

با این سوپ پیشگیری کنید از سرطان و مشکلات قلبی و قند خون با روش تهیهاین سوپ عدس مواد غذایی و ادویه های ضد التهاب را با یکدیگر ترکیب می کند تا اکسیری بی نقص برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا، یا حتی آلرژی ها و آسم شکل بگیرد.

سوپ یکی از گزینه های مغذی و راحت برای تهیه است که می توانید در روزهای سرد پاییز و زمستان از فواید سلامت آن بهره‌مند شوید.

البته منظور ما سوپ های فوری یا نمونه هایی که در قوطی به فروش می رسند، نیست، بلکه درباره سوپ های خانگی که حاوی مواد غذایی تازه و مغذی هستند، صحبت می کنیم.

سوپی که قصد داریم در ادامه روش تهیه آن را آموزش دهیم حاوی زردچوبه است، که از ویژگی های ضد التهابی سود می برد و همچنین در آن از نارگیل که اندام ها را تغذیه می کند، زیره و هل که علاوه بر فواید سلامت، عطر و طعم خوبی به غذا می بخشند، استفاده می شود و البته عدس یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی آن است.

چرا خوردن این سوپ مفید است؟

این سوپ عدس مواد غذایی و ادویه های ضد التهاب را با یکدیگر ترکیب می کند تا اکسیری بی نقص برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا، یا حتی آلرژی ها و آسم شکل بگیرد. اگرچه التهاب بخشی از روند طبیعی درمان بدن انسان است، اما زمانی که از کنترل خارج می شود، بدن حمله به بافت های خود را آغاز می کند.

التهاب مزمن یکی از عوامل زمینه ای برای بسیاری از بیماری ها مانند آرتریت روماتوئید، استئوآرتریت (آرتروز)، بیماری قلبی، دیابت، بیماری آلزایمر و سرطان است. با خوردن این سوپ عدس شما می توانید سطوح التهاب را در بدن خود کاهش دهید و از این رو خطر ابتلا به این بیماری ها را کاهش دهید و یا اگر به آنها مبتلا شده اید می توانید از این طریق علائم آنها را کاهش داده یا به بهبودی کلی کمک کنید.

همان گونه که احتمالا می دانید، زردچوبه یکی از قوی‌ترین مواد ضد التهاب موجود در جهان است. زردچوبه به سوخت و ساز چربی و مدیریت وزن کمک می کند، سرفه مزمن را کاهش می دهد، رباط ها را تقویت می کند، وضعیت پوست را بهبود می بخشد، روند بهبودی زخم را تسریع می کند، خون را پالایش می کند، از سرطان پیشگیری می کند، گوارش را بهبود می بخشد، کلسترول را کاهش می دهد، یک ضد ورم مفاصل قوی است و بسیاری موارد دیگر.

نتایج یک مطالعه نشان داده است که کورکومین (ماده فعال موجود در زردچوبه) خطر حمله قلبی را در بیمارانی که جراحی بای‌پس عروق کرونری داشته اند تا 65 درصد کاهش می دهد.

همچنین، مطالعات امیدوارکننده بسیاری نشان داده اند که کورکومین یک ترکیب ضد سرطان قوی است. این ماده از تشکیل آنزیم های زمینه ساز سرطان پیشگیری می کند و از این رو خطر شکل گیری سلول های سرطانی و رشد سلولی را کاهش می دهد. یکی از مکانیسم های مبارزه با سرطان در زردچوبه شامل مهار فعالیت آنزیم توپوایزومراز می شود که برای تکثیر سلول های سرطانی ضروری است. از این رو، زردچوبه به معنای واقعی کلمه توانایی سلول های سرطانی برای گسترش به بخش های دیگر بدن را خنثی می کند.

شیر نارگیل یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده فوق العاده ای است که در تهیه این سوپ به کار گرفته می شود. شیر نارگیل حاوی آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، مس، منگنز، سلنیم، و اسیدهای چرب ضروری است. سلنیم برای عملکرد مناسب تیروئید و سیستم ایمنی ضروری است. همچنین، این ماده می تواند از بیماری قلبی، سرطان، آسم، و آرتریت روماتوئید پیشگیری کند.

از سوی دیگر، فیبر موجود در عدس سطوح کلسترول خون را بهبود می بخشد، فشار خون را تثبیت می کند، و خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد. از این رو، عدس برای افراد مبتلا به دیابت و همچنین برای پیشگیری از دیابت نوع 2 مفید است.

پیش از تهیه این سوپ میزان مورد نیاز عدس خود را مشخص کرده و سپس آنها را در یک کاسه بزرگ آب مالش دهید. این کار به خلاص شدن از شر نشاسته ها کمک می کند و از تشکیل حباب های کف روی سوپ هنگام پختن پیشگیری خواهد کرد. افزون بر این، به گوارش سوپ نیز کمک خواهد کرد و نفخ شکم را کاهش می دهد.

مواد لازم:

3 فنجان آب

1.5 فنجان شیر نارگیل

1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

1.5 قاشق چایخوری دارچین

2 فنجان عدس قرمز

1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده

1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

1 قاشق چایخوری زیره سبز

4 تا 5 عدد هل

1 پیاز بزرگ، به خوبی ریز شده

1 حبه سیر، ریز شده

1 قاشق چایخوری نمک دریایی

مقداری فلفل سیاه

روش تهیه:

عدس قرمز را با آب سرد بشورید (برای کسب بهترین نتیجه در یک کاسه آب مالش دهید)، تا زمانی که آب شفاف شود.

اجازه دهید عدس به طور کامل خشک شود.

روغن نارگیل را در یک ظرف اندازه متوسط ذوب کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا زمانی که نرم و طلایی شود.

سپس، زردچوبه و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، در شرایطی که مرتب مواد را به هم می زنید.

آب را اضافه کرده و حرارت زیر ظرف را زیاد کنید.

زمانی که آب به جوش آمد، حرارت را در حد متوسط قرار داده و عدس و هل را اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت حدود 15 دقیقه به آرامی بجوشد.

سپس شیر نارگیل، گوجه فرنگی، دارچین، زیره سبز، نمک دریایی و فلفل سیاه را اضافه کنید. تا زمانی که عدس نرم شود – حدود 10 تا 20 دقیقه – به پختن ادامه دهید. برای این که سوپ بافت نرم‌تری داشته باشد می توانید مدت زمانی بیشتری – حدود یک ساعت – به پختن ادامه دهید.

سوپ را در شرایطی که گرم است سرو کنید و با دانه های کدو تنبل و نارگیل خرد شده تزیین کنید.

 مطلب مرتبط

سوپ ضد سرما خوردگی را با جدیدترین شیوه تهیه کنید!

 

اندازه گیری کالری در قسمت های مختلف مرغ

اندازه گیری کالری در قسمت های مختلف مرغ

اندازه گیری کالری در قسمت های مختلف مرغ
اندازه گیری کالری در قسمت های مختلف مرغ

 

می خواهیم در این مطلب اعضای مرغ را بطور جداگانه بررسی کنیم و بگوییم هر قسمت چه مقدار کالری دارد همراه ما باشید.

 

مرغ یکی از شایع ترین گوشت هایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین در میان علاقه مندان به فیتنس نیز، این غذا محبوبیت بالایی دارد چون حاوی پروتئین بسیار بالایی است.

غذاهای سرشار از پروتئین می توانند به شما کمک کنند به اهداف سلامت و تناسب اندام خود از جمله ساخت عضله، تثبیت عضله و سوزاندن چربی برسید.

با این حال مرغ قسمت های مختلفی از جمله سینه، ران، بال و ساق دارد. هر قسمت مقدار پروتئین، چربی و کالری متفاوتی دارد.

در ادامه می خواهیم به شما بگوییم هر قسمت از مرغ، چه مقدار پروتئین در خود جای داده است.

 

سینه مرغ: 54 گرم پروتئین

سینه مرغ یکی از محبوب ترین قسمت های این غذا است.

یک سینه مرغ بدون پوست پخته شده ( 172 گرم ) حاوی 54 گرم پروتئین است که برابر با 31 گرم پروتئین در هر 100 گرم می باشد.

سینه مرغ همچنین حای 284 کالری یا 165 کالری در هر 100 گرم است. 80 درصد این کالری از پروتئین و 20 درصد آن از چربی می آید.

استفاده از سینه مرغ به ویژه بین بدنسازها و کسانی که می خواهند وزن کم کنند شایع است. پروتئین بالا و کالری پایین این قسمت از مرغ بدان معناست که بدون نگرانی درباره دریافت مقدار زیادی کالری می توانید حجم بالایی از آن را میل کنید.

 

ران مرغ: 13.5 گرم پروتئین

ران مرغ یکی دیگر از قسمت های محبوب مرغ است که از نظر مقدار پروتئین نسبت به سینه در جایگاه پایین تری است.

یک ران پخته، بدون استخوان و بدون پوست ( 52 گرم ) حاوی 13.5 گرم پروتئین است. این مقدار برابر است با 26 گرم پروتئین در هر 100 گرم.

همچنین هر ران مرغ حاوی 109 کالری است که 100 گرم آن، 209 کالری می شود. 53 درصد کالری این قسمت، از پروتئین و 47 درصد آن از چربی است.

جالب است که گوشت ران مرغ نسبت به سینه مرغ رنگی تیره تر دارد. علتش این است که قسمت ران فعال تر است و حاوی میوگلوبین بیشتری است. این مولکول کمک می کند به عضلات فعال اکسیژن برسد و همچنین آن ها را قرمز تر می کند.

 

ساق ران مرغ: 12.4 گرم پروتئین

پای مرغ دو قسمت دارد : قسمت ران مرغ و ساق مرغ. ساق مرغ قسمت پایینی پای مرغ است.

یک ساق پای مرغ بدون پوست و استخوان ( 44 گرم )، حاوی 12.4 گرم پروتئین است. این مقدار برابر با 28.3 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

همچنین هر ساق مرغ برابر است با 76 کالری. یعنی 100 گرم آن، 172 کالری می شود. 70 درصد این کالری از پروتئین و 30 درصد آن از چربی می آید.

بیشتر مردم، ساق پای مرغ را با پوستش می خورند. یک ساق پای مرغ به همراه پوستش، حاوی 112 کالری است که 53 درصد آن از پروتئین و 47 درصدش از چربی می آید.

 

بال مرغ: 6.4 گرم پروتئین

بال مرغ متشکل از سه بخش است. معمولا از بال مرغ به عنوان غذایی ناسالم یاد می شود.

یک بال مرغ بدون پوست و استخوان ( 21 گرم )، 6.4 گرم پروتئین در خود دارد. این مقدار برابر با 30.5 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

همچنین هر بال مرغ حاوی 42 کالری است که 100 گرم آن 203 کالری می شود. 64 درصد این کالری از پروتئین و 36 درصدش از چربی می آید.

درست مانند ساق مرغ، بسیاری از مردم بال مرغ را نیز با پوست می خورند. یک بال مرغ همراه با پوست، 99 کالری دارد. 39 درصد این کالری از پروتئین و 61 درصد آن از چربی می آید.

 

برای دریافت بیشترین مزیت، کدام قسمت های مرغ را باید بخوریم؟

قسمت های مرغی که باید بخورید، بستگی به سلامت و اهداف تناسب اندامتان دارد.

با اینکه تمام قسمت های مرغ، منابعی غنی از پروتئین هستند اما برخی کم چرب تر هستند. چربی اضافه موجود در ران، ساق و بال مرغ شاید برای بعضی از اهداف مناسب تر باشد اما ممکن است با برخی دیگر آن چنان هماهنگ نباشد.

اگر به دنبال این هستید که وزن کم کنید، بنابراین سینه مرغ بهترین گزینه برای شما است. سینه مرغ کم چرب ترین قسمت آن است و بدان معناست که کمترین کالری و بالاترین پروتئین را دارد.

برای مثال سینه مرغ برای یک بدنساز، بسیار مناسب است چون چنین افرادی هم برای تقویت عضله سازی به پروتئین نیاز دارند و از طرف دیگر باید درصد چربی بدنشان را نیز کاهش دهند بنابراین کالری پایین سینه مرغ نیز برایشان مفید است.

با این حال افرادی که برنامه های غذایی کم کربوهیدرات یا کتوژنیک را دنبال می کنند، می توانند از خوردن قسمت های چرب تر مرغ بهره ببرند، چون به چربی بیشتری در برنامه های غذایی شان نیاز دارند.

اگر هدفتان افزایش حجم عضلانی یا افزایش وزن است، بنابراین نیاز دارید از آنچه بدنتان در روز می سوزاند کالری بیشتری دریافت کنید. افرادی که در این گروه قرار می گیرند هم می توانند از قسمت های چرب تر مرغ استفاده کنند چون حاوی کالری بیشتری هستند.

در آخر، افرادی که می خواهند حجم عضلانی خود را حفظ کنند یا بهتر ریکاوری کنند نیز می توانند از قسمت سینه مرغ بهره ببرند. این قسمت بیشترین پروتئین را دارد که کاملا مناسب چنین هدفی است.

 

مطلب مرتبط

 

در فصل امتحانات چه غذایی بخوریم ؟

آشنایی با 10 ماده غذایی که حاوی پروتئین زیاد است

آشنایی با 10 ماده غذایی که حاوی پروتئین زیاد است

آشنایی با 10 ماده غذایی که حاوی پروتئین زیاد است
آشنایی با 10 ماده غذایی که حاوی پروتئین زیاد است

 

 

پروتئین یکی از املاح معدنی و لازم برای بدن است در این جا به بیان آشنایی با 10 ماده غذایی که حاوی پروتئین زیاد است می پردازیم.

 

 

تخم مرغ نه تنها منبع کامل تخم مرغ است بلکه این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی، چربی های سالم، و ویتامین ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز محسوب می شود.

پروتئین موجود در این ماده غذایی کمک می کند تا احساس سیری طولانی مدت کنید ضمن این که منجر به حفظ توده عضلانی می شود.

با این حال، تخم مرغ تنها منبع پروتئین کامل نیست و غذاهای فوق العاده دیگری هم هستند که میزان اسیدهای آمینه و پروتئینشان چندین برابر یک عدد تخم مرغ است:

لوبیا: این ماده غذایی در هر نصف فنجان ۶,۶ گرم پروتئین دارد. لوبیا منبع گیاهی نادر از اسیدهای آمینه کامل و منیزیم است. مصرف این ماده غذایی منجر به افزایش سوخت و ساز بدن، تولید انرژی و توسعه عضلانی می شود.

نخود: در هر نصف فنجان و به صورت پخته شده ۷,۳ گرم پروتئین دارد. نخود یک غذای عالی برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. نخود هورمن اشتها را سرکوب و به شما کمک می کند که دچار چربی شکمی نشوید.

خمیر بادام زمینی: در هر دو قاشق غذاخوری ۸ گرم پروتئین دارد. دوز سالم پروتئین منجر به عضله سازی و چربی سازی می شود. اضافه کردن بادام زمینی به نان گندم کامل همراه با عسل و گردو و دانه های کدو تنبل، یک میان وعده عالی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است.

موتزارلا و پنیر چدار: موتزارلا در هر اونس ۶,۳ گرم و پنیر چدار در هر اونس، ۶.۵ گرم پروتئین دارد. این پنیرها منابع غنی از پروتئین و سیرکننده هستند ضمن این که چربی های سالم، کلسیم و ویتامین دی موجود در آنها، به حفظ سلامت استخوان ها با افزایش سن کمک می کند.

نان غلات: در هر دو برش ۸ گرم پروتئین دارد. نان های کامل حاوی ویتامین ب، فولات و … برای محافظت از سلامت مغز هستند.

عدس: در هر نصف فنجان ۹ گرم پروتئین دارد. مانند تمام حبوبات عدس نیز حاوی فیبر فراوان است به به از دست دادن سریع چربی ها کمک می کند. به عقیده محققان اسپانیایی کسانی که در هفته ۴ هفته یا بیشتر حبوبات مصرف می کنند، بهبود کلسترول را تجربه خواهند کرد.

تخمه کدو: در هر اونس ۹ گرم پروتئین دارد و حاوی فسفر، منیزیم و روی است. مصرف تخمه کدو به ویژه برای کسانی که می خواهند پوستی درخشان داشته باشند مفید است و پروتئین موجود در آن به تعمیر سلول های آسیب دیده و بازسازی سلول های جدید کمک می کند.

ماست یونانی: در هر ۷ اونس، ۲۰ گرم پروتئین دارد و منبع غنی از پروبیوتیک ها محسوب می شود. مصرف ماست پروبیوتیک به از دست دادن وزن و احساس سیری کمک می کند.

گوشت گاو: پروتئین گوشت گاو در هر اونس ۹,۱۲ گرم است. گوشت گاو یکی از غنی ترین مواد غذایی حاوی اسیدهای امینه بوده و مصرف آن به عضله سازی کمک می کند.

مرغ: سینه مرغ در هر ۳ اونس ۱۶ گرم و ران مرغ در هر ۳ اونس ۹ گرم پروتئین دارد. مرغ نیز یکی از غنی تری منابع اسیدهای امینه است./

 

مطلب مرتبط

شیره و ارده بهترین نوع صبحانه است

شیره و ارده بهترین نوع صبحانه است

شیره و ارده بهترین نوع صبحانه است
شیره و ارده بهترین نوع صبحانه است

 

وعده صبحانه اصلی ترین وعده غذایی می باشد در این جا به بیان یک صبحانه مقوی می پردازیم بخوانید در این جا بیان می کنیم شیره و ارده بهترین نوع صبحانه است .

 

شیره و ارده بهترین نوع صبحانه است

شیره وارده برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خوداحتیاج دارد،بهترین غذا محسوب  میشوند.صبحانه ارده و شیره بخورید چون :

 

خاصیت های درمانی ارده و شیره 

*ازبین برنده زخم های چرکی

*تسکین دهنده درد

* درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای

*ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل

*و گرم کننده بدن در فصل سرماست.

 

مطلب مرتبط

این نوشیدنی ها را در دوران بارداری نخورید

این نوشیدنی ها را در دوران بارداری نخورید

این نوشیدنی ها را در دوران بارداری نخورید
این نوشیدنی ها را در دوران بارداری نخورید

 

خانم های باردار خیلی در دوران بارداری مراقب تغذیه در این دوران باشید در این مقاله بیان می کنیم این نوشیدنی ها را در دوران بارداری نخورید .

 

تقریبا بیشتر خانم‌ها از بایدها و نبایدها دوران بارداری مطلع هستند ولی ممکن است هنوز هم تعدادی از خانواده‌ها دانش کافی در این زمینه نداشته باشند و خطاهای جبران‌ناپذیر از آنها سر بزند

تقریبا بیشتر خانم‌ها از بایدها و نبایدها دوران بارداری مطلع هستند ولی ممکن است هنوز هم تعدادی از خانواده‌ها دانش کافی در این زمینه نداشته باشند و خطاهای جبران‌ناپذیر از آنها سر بزند.

قبل از نوشیدن کمی فکر کنید

برخی از نوشیدنی‌ها، جزو نوشیدنی‌های سالم محسوب می‌شوند اما صرفا سالم بودن آنها باعث نمی‌شود که تصور کنید مصرف‌شان در دوران بارداری بلامانع و بی‌خطر است مثل چای سبز، چای یخی، نوشابه‌های رژیمی، قهوه‌ و…

الکل

مصرف الکل در دوران بارداری مانع از رشد جسمی و ذهنی جنین می‌شود. حتی برخی نارسایی‌ها در ظاهر جنین و در روح و روان او را نیز ایجاد می‌کند.

کودکانی که از مادران الکی و یا حتی مادرانی که گاهی الکل مصرف می‌کنند به دنیا می‌آیند، در آینده دچار مشکلات جدی در تکلم،‌یادگیری، تمرکز، زبان و بیش فعالی می‌شوند.

چای سرد

ممکن است که این چای واقعا به شما حس نشاط و انرژی بدهد اما کافئین آن بسیار بالا است و نباید مورد مصرف قرار بگیرد.

کافی (قهوه)

اگر نمی‌توانید یک روز را بدون قهوه سر کنید بهتر است مصرف آن را در این دوران بسیار کاهش دهید. به‌طور ایده‌آل حذف قهوه از برنامه غذایی‌تان لازم است اما اگر چنانچه نمی‌توانید اینکار را انجام دهید.

لااقل در مقدار مصرفی آن تجدیدنظر کنید. مصرف زیاد کافئین خصوصا در سه ماه نخست بارداری می‌تواند منجر به سقط جنین شود و می‌تواند سلامتی جنین را به خطر بیندازد.

مصرف مداوم قهوه باعث تنگ‌تر شدن عروق خونی می‌شود و در نتیجه جریان خون در بدن کاهش می‌یابد و از همین طریق جریان خون در بدن جنین نیز کم می‌شود.

ترکیبات موجود در کافئین باعث کم‌تر جذب شدن آهن که برای رشد جنین بسیار مهم است،‌می‌شوند خانم‌های باردار نباید روزانه بیشتر از 150 میلی‌گرم کافئین مصرف کنند پس عاقلانه است که مصرف قهوه را بسیار کم کنید و خودتان را از این خطرات دور نگاه دارید.

شیر و آب میوه‌های پاستوریزه نشده

حتما به برچسب محصولات توجه کنید. از انواع شیر و آب میوه‌های پاستوریزه نشده کاملا پرهیز کنید چرا که ممکن است حاوی باکتری‌های باشند که به سیستم عصبی جنین آسیب می‌رسانند.

نوشابه‌ها

می‌دانیم که نوشیدن نوشابه‌ها از لذت‌بخش‌ترین چیزها در تمام دنیا هستند، اما نوشابه‌ها حاوی کافئین و برخی مواد شیمیایی دیگر هستند.

مصرف نوشابه‌‌ها باعث بروز مشکلاتی مثل زایمان زودرس می‌شود. مواد مصنوعی به کار رفته در نوشابه‌ها باعث تغییراتی در رحم می‌شود.

طعم‌دهنده‌های مصنوعی موجود در نوشابه مثل ساکارین مواد شیمیایی هستند که مردم به جای شکر، آنها را جایگزین کرده‌اند تا کالری کمتری دریافت کنند.

این مواد به طور مستقیم روی تخمک‌ اثر می‌گذارند

نوشابه‌ها برای رفع تشنگی خوش طعم‌ترین و دلچسب‌ترین انتخاب هستند ولی مواد شیمیایی آنها مثل کوئینین اثرات مخرب زیادی دارند هر زنی که به بارداری سالم و داشتن برنامه غذایی مناسب در دوران بارداری اهمیت می‌دهد، باید از مصرف نوشابه‌‌ها پرهیز کند.

نوشابه‌های رژیمی: نوشابه‌های رژیمی پر از کافئین نیستند اما شیرین کننده‌های غیر طبیعی دارند مثل ساکارین.

این طعم دهنده‌ها باعث بروز برخی نارسایی‌ها در جنین می‌شوند البته اگر در مقادیر زیاد وارد بدن شوند. نوشابه‌ها در طعم‌های مختلف و متفاوت همگی کافئین دارند و باید در اندازه‌ای که مصرف می‌شوند بسیار دقت شود نوشیدن این نوشابه‌‌ها، ‌بدترین و مضرترین مواد غذایی نیستند و اگر خانم بارداری میل به نوشیدن آن را داشته باشد می‌تواند کنترل شده و متعادل گاهی نوشابه نیز بنوشد.

نوشیدنی‌های گاز‌دار

کولا، لیموناد، تانگو و… همگی گوارا هستند و با نوشیدن مقدار کمی از آنها اتفاق خطرناکی نمی‌افتد ولی اگر عادت کنید که هر روز یک نوشیدن مقدار کمی از آنها اتفاق خطرناکی نمی‌افتد ولی اگر عادت کنید که هر روز یک نوشیدنی گازدار بنوشید، احتمال آنکه در هفته 37 ام دچار وضع حمل شوید تا 38 درصد افزایش می‌یابد.

نوشابه‌های انرژی‌زا و نوشیدنی‌های گازدار‌ حاوی کافئین هستند و خطر زایمان زودرس را به همراه دارند.

بهترین قانون در دوران بارداری این است که از هر چیزی که دوست دارید و هوس خوردنش را می‌کنید در حد متعادل و متناسب مصرف کنید.

مطلب مرتبط