غذاهای تند را دوست دارید در اینجا به شما دوستان به آموز درست کردن پلو هندی در ادامه مطلب می پردازیم .
آموزش درست کردن پلو هندی ، مواد لازم :
- سیب زمینی خرد شده ۲ عدد بزرگ
- گل کلم خرد شده ۲ فنجان
- هویج خرد شده ۲ عدد متوسط
- لوبیا سبز خرد شده ۱۲-۱۴ عدد
- نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
- روغن زیتون یا روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
- گوجه خرد شده ۳ عدد متوسط
- سیر له شده ۵ حبه
- زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
- برگ نعنا خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- برگ گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل سبز ۳ عدد
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- برنج ۳۰۰ گرم
- آب لیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان دلخواه
- برگ بو ۱ عدد
- هل سبز ۴ عدد
- چوب دارچین ۲ عدد کوچک
- میخک ۴ عدد
پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.
گوجه خرد شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.
سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.
برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.
برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. ۳ فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.
پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.