اگر به غذاهای پنیری علاقمند هستید پیشنهاد میکنم این غذا را حتما امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این غذا ایده مناسبی برای تولد عزیزان شما میباشد
مواد لازم
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۱۲۰ گرم بیکن، ریز شده به شکل مکعب
- ۱.۵ پیمانه دانه ذرت (تقریبا ۲ ذرت)
- ۱ تا ۲ هالوپینو پاک شده و ریز شده
- ۸ عدد پیازچه، باریک برش خورده
- نمک و فلفل سیاه تازه
- ۱ پیمانه آرد ذرت
- ۱ پیمانه آرد گندم
- ۲ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه (مخمر)
- یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۲ قاشق غذاخوری عسل، و مقداری بیشتری برای سرو
- ۲ تخممرغ
- ۳۰۰ گرم باترمیلک
- ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزی، و مقداری بیشتری برای پخت
- ۱۲۰ گرم پنیر چدار، برش خورده به شکل مکعبمربعهای ۱ سانتیمتری
طرز تهیه
۱. کره، بیکن و یک قاشق غذاخوری آب را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط قرار دهید. بپزید و تکان دهید، تا زمانی که آب تبخیر شود و بیکن شروع کند به ترد و تیره شدن. حدود ۵ دقیقه بعد ذرت را اضافه کنید، دما را بالا ببرید، و بپزید و تکان دهید تا زمانی که مواد نرم و پخته شوند، این نیز حدود ۲ دقیقه طول میکشد. حالا هالوپینو و نیمی از پیازچهها را اضافه کنید، بپزید و تکان دهید تا عطر آنها به مشام برسد، حدود ۱ دقیقه. دست آخر به آنها نمک و فلفل بزنید و به یک بشقاب منتقل کنید تا کمی خنک شوند.
۲. «آرد ذرت، آرد گندم، ۱ قاشق چایخوری نمک، پودر خمیرمایه، جوش شیرین، عسل، تخممرغها، باترمیلک، ۲ قاشق غذاخوری روغن، نیمی از مخلوط بیکن و ذرت، و نیمی از پیازچههای باقیمانده» را در یک کاسه بزرگ بریزید و تکان دهید و هم بزنید تا چیزی از مواد خشک باقی نماند و سپس مکعبهای پنیر را داخل آن بریزید.
۳. تابهای بزرگ را برای ۵ دقیقه روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. مقداری روغن روی سطح آن بریزید و پخش کنید. سپس بین یک چهارم تا نصف پیمانه ماده پنکیک را بردارید و به شکل یک دایره روی تابه بریزید. از باقی مانده سطح تابه برای تهیه بقیه پنکیکها استفاده کنید.
سپس روی هر پنکیک یک قاشق غذاخوری از مخلوط بیکن و ذرت پخش کنید.
۴. به پختن ادامه دهید تا زمانی که لبههای پنکیک شروع کند به خشک شدن و حبابهایی روی سطح آنها ایجاد شود، این حدود ۲ دقیقه طول میکشد. با دقت پنکیکها را برگردانید تا روی دیگرشان هم بپزد. میتوانید آنها را به شلف داخل اجاق منتقل کنید تا گرم بمانند و بقیه پنکیکها را بپزید، یا اینکه به سرعت آنها را سرو کنید تا بقیه آماده شوند. موقع سرو از عسل و مقداری پیازچه استفاده کنید.