یک صبحانه عالی با قارچ و پنیر

اگر به صبحانه های متنوع علاقه دارید و همیشه دوست دارید صبحانه مفصل میل کنید پیشنهاد میکنم حتما این غذا را در وعده غذایی خود جای دهید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم نان حجیم که تبدیل به مکعب مربع‌های ۴ در ۴ سانتی‌متری شده باشد
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن سبزی
  • ۱ تره فرنگی بزرگ، فقط بخش‌های سبز و سفید، حلقه‌حلقه شده باشد
  • ۲ حبه سیر متوسط، باریک برش خورده باشد
  • ۴۵۰ گرم مارچوبه، بخش‌های سفت دور ریخته و باقی مانده به قطعات ۳ سانتی‌متری برش خورده باشد
  • نمک و فلفل تازه
  • ۲۳۰ گرم قارچ، ریز شده
  • ۴۵۰ گرم سوسیس ایتالیایی
  • ۲۳۰ گرم پنیر گودا (۱۷۰ گرم مکعب مربعی برای داخل غذا و ۶۰ گرم رنده شده برای روی غذا)
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری ریز ریز شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری برگ آویشن تازه، ریز ریز شده
  • ۲.۵ پیمانه شیر

 

 

طرز تهیه

۱. دمای اجاق را روی ۱۳۵ درجه سلسیوس بگذارید و شلف داخل آن را را در نیمه بالایی قرار دهید. تکه‌نان‌ها را روی سینی پخت قرار دهید و آن را به داخل اجاق و روی شلف منتقل کنید، بگذارید تا نان‌ها طوری بپزند که تقریبا رطوبتی در آنها باقی نماند، گاهی نیز سینی را بچرخانید. حدود ۳۵ دقیقه بعد سینی را از اجاق در آورید و اجازه دهید خنک شود.

۲. همزمان، در یک تابه بزرگ ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی شعله متوسط-زیاد گرم کنید تا موج بزند. تره و سیر را داخل آن بریزید و برای ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. بعد مارچوبه را بیفزایید، نمک و فلفل بزنید، و برای ۲-۳ دقیقه به سرخ کردن ادامه دهید تا مواد ترد شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید و تابه را تمیز کنید.

۳. در همان تابه، ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی شعله متوسط گرم کنید تا در آن موج بیفتد. قارچ‌ها را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه بپزید تا زمانی که رطوبت آنها خارج شود و قارچ‌ها به رنگ قهوه‌ای در آیند. سپس سوسیس‌ها را اضافه کنید، با استفاده از کفگیر یا قاشق آنها را تکه تکه کنید و برای ۵ دقیقه به پختن ادامه دهید. سپس این مواد پخته شده را همراه با مارچوبه به یک کاسه منتقل کنید و پنیر، جعفری و آویشن را هم اضافه کنید.

 

استراتا

۴. در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا زمانی که کامل مخلوط شوند.

۵. نان‌های خشک شده را به مخلوط مارچوبه و سوسیس اضافه کنید و مایع شیر و تخم‌مرغ را روی آنها بریزید، با نمک و فلفل چاشنی‌دار کنید و هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. سپس آنها را به یک ظرف لازانیا‌پزی بزرگ (۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر) منتقل کنید، با پلاستیک روی آن را بپوشانید و حداقل برای ۱ ساعت (حداکثر یک شب) در یخچال بگذارید.

استراتا

۶. وقتی آماده پخت بودید، دمای اجاق را روی ۱۶۰ درجه سلسیوس بگذارید تا همه‌جای آن هم‌دما شود. سپس  پلاستیک را از روی ظرف بردارید و برای ۳۵ دقیقه آن را داخل اجاق قرار دهید، طوری که تا مرکز آن کامل بپزد.

۷. مقداری پنیر رنده شده روی آن بریزید و شعله بالایی اجاق را روشن کنید تا هم پنیر آب شود و هم روی غذا اندکی نیم‌سوز.

استراتا

بعد از حدود ۲ دقیقه دیگر گرما دادن داخل اجاق، پنیرها کامل آب شده‌اند و غذای شما آماده سرو است.

استراتا

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *