کاسترول ژامبون

اگر به غذاهای پنیری و پرکالری علاقمند هستید پیشنهاد میکنم حتما این غذا را امتحان کنید.اگر به دنبال یک غذای شیک و خوش رنگ برای مهمانی های خود هستید حتما اینغذا را در منوی غذایی خود جای دهید

مواد لازم برای کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

 

  • ۲ پیمانه ژامبون چیویتو سولیکو خرد شده
  • ۲ پیمانه سیب زمینی خرد شده
  • ۲ ساقه کرفس خرد شده
  • ۱ عدد هویج خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه خرد شده
  • ۲ قاشق چای‌خوری پیاز خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • یک‌دوم پیمانه کره
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • یک‌دوم پیمانه خرده نان خشک
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سه پیمانه آب

 

 

کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

طرز تهیه کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

 

برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ سانتیگراد تنظیم کنید.  سپس سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و زمانی که به جوش آمد مواد را از آب خارج کرده و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود. ژامبون چیویتو سولیکو، فلفل دلمه و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند. سپس این ترکیب را با سیب زمینی، کرفس و هویج مخلوط نمایید.

باقی مانده کره را داخل یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود. سپس به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده و خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.

پنیر چدار را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. مخلوط پنیر را روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *