اگر به بادمجان علاقمند هستید بدون شک این غذا را هم دوست خواهید داشت.این غذا ایده مناسبی برای مهمانی های شیک شما میباشد
مواد لازم برای تهیه موساکا
- ۳۰ گرم کره
- ۵۰۰ میلی لیتر شیر
- ۲ قاشق سوپ خوری آرد
- ۱ قاشق چایی خوری آویشن
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
- ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
- نصف قاشق چایی خوری پودر سیر
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۲ عدد بادنجان حلقهای برش خورده
- ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- ۳ عدد گوجهفرنگی حلقهای برش خورده
طرز تهیه موساکا
تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را درون آن بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود سپس مخلوطتان را با آویشن، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
درون یک قابلمه کوچک کره و آرد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین رود. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و با همزن سیمی هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود. پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به سستان اضافه کنید و به آن فرصت دهید تا غلیظ شود.
در طول این مدت بادمجانها را در آب نمک بریزید تا نلخی آنها گرفته شود. سپس آن را آب کشی کنید و رطوبت اضافی آن را با دستمال تمیز بگیرید و روی آنها را با قلم مو روغن زیتون بمالید.
یک برش بادمجان کف سینی نسوز قرار دهید و مقداری گوشت و سس سفید آماده را روی آن بریزید و یک حلقه گوجه فرنگی روی آن بچینید و روی آن پنیر چدار بریزید. بقیه موساکا را نیز به همین ترتیب آماده کنید و سینی را در فر داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 20 دقیقه به آن زمان دهید تا خوب پخته شود.