موساکا با پنیر چدار

اگر به بادمجان علاقمند هستید بدون شک این غذا را هم دوست خواهید داشت.این غذا ایده مناسبی برای مهمانی های شیک شما میباشد

مواد لازم برای تهیه موساکا

 

 

  • ۳۰ گرم کره
  • ۵۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۲ قاشق سوپ خوری آرد
  • ۱ قاشق چایی خوری آویشن
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ ‌کرده
  • ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
  • ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده‌ شده
  • نصف قاشق چایی خوری پودر سیر
  •  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۲ عدد بادنجان حلقه‌ای برش ‌خورده
  • ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه ‌فرنگی
  • ۳ عدد گوجه‌فرنگی حلقه‌ای برش‌ خورده

 

 

طرز تهیه موساکا

طرز تهیه موساکا

 

تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را درون آن بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود سپس مخلوطتان را با آویشن، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

درون یک قابلمه کوچک کره و آرد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین رود. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و با همزن سیمی هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود. پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به سستان اضافه کنید و به آن فرصت دهید تا غلیظ شود.

در طول این مدت بادمجان‌ها را در آب نمک بریزید تا نلخی آن‌ها گرفته شود. سپس آن را آب کشی کنید و رطوبت اضافی آن را با دستمال تمیز بگیرید و روی آن‌ها را با قلم مو روغن زیتون بمالید.

یک برش بادمجان کف سینی نسوز قرار دهید و مقداری گوشت و سس سفید آماده را روی آن بریزید و یک حلقه گوجه فرنگی روی آن بچینید و روی آن پنیر چدار بریزید. بقیه موساکا را نیز به همین ترتیب آماده کنید و سینی را در فر داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 20 دقیقه به آن زمان دهید تا خوب پخته شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *