ظرف و ظروف تفلون بیماری می آورند

h421h19

  • هنگام شست‌وشو نيز براي جلوگيري از ايجاد خراش سعي كنيد آن‌ها را با مواد شوينده قوي و سيم‌هاي ظرف‌شويي نشوييد. هنگام آشپزي با ظروف تفلون، از حرارت ملايم استفاده كنيد تا ميزان ورود مواد شيميايي به داخل غذا كمتر شود.

دانشمندان متوجه شدند، مقادير زيادي از يك ماده شيميايي در ظروف نچسب كه با نام تفلون شناخته مي‌شوند وجود دارد كه مي‌تواند خطر ابتلا به آرتروز را افزايش دهد. در حقيقت افرادي كه بيشترين استفاده از اين نوع ظروف را دارند با احتمال 40 درصد بيشتر از ديگران ممكن است به بيماري‌هاي مفصلي دچار شوند. اين ماده كه به اختصار PFOA ناميده مي‌شود مي‌تواند تا سال‌ها در بدن انسان باقي بماند و علاوه‌بر تاثير گذاشتن بر سيستم ايمني و متابوليسم بدن، باعث تورم در قسمت‌هايي از بدن از جمله مفاصل شود. آرتروز يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي مفاصل بدن است كه معمولا با علائمي مانند درد، سفتي مفاصل و آسيب‌هاي استخواني خود را نشان مي‌دهد. مطالعات بيشتر نشان داد تاثير اين ماده شيميايي روي جوانان و افراد چاق بيشتر از ديگران است و به همين دليل آن‌ها بايد كمتر از ظروف تفلون براي پخت غذا استفاده كنند. هنگام استفاده از اين ظروف دقت كنيد تا خراشيده نشوند،  زيرا در اثر همين خراش‌ها و آسيب‌ها، مواد شيميايي مضر وارد غذا مي‌شوند. هنگام شست‌وشو نيز براي جلوگيري از ايجاد خراش سعي كنيد آن‌ها را با مواد شوينده قوي و سيم‌هاي ظرف‌شويي نشوييد. هنگام آشپزي با ظروف تفلون، از حرارت ملايم استفاده كنيد تا ميزان ورود مواد شيميايي به داخل غذا كمتر شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *