همان طور که میدانید اکثر کودکان و نوجوانان به فست فود علاقه زیادی دارند.در این پست قصد داریم یک پیتزای خانگی و خوشمزه را آموزش دهیم
مواد لازم برای تهیه پیتزا سبزیجات
- نان پیتزا نیمه آماده پمینا
- ۱ عدد کدو سبز
- ۱عدد بادمجان
- ۲ پیمانه قارچ خرد شده
- ۱ پیمانه ذرت منجمد پمینا
- ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- ۵۰ گرم کره
- ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
- ادویه به میزان لازم
- پنیر پیتزای کاله به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا سبزیجات
یک تابه بردارید و مقداری سیر و کره را با هم تفت دهید اما مواظب باشید، کره سرخ نشود و فقط در حدی که طعم سیر بگیرد، کافی است.
پیاز داغ را به مخلوط کره و سیر اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
کدوها را به صورت نازک حلقهحلقهای کرده و کمی نمک بزنید سپس داخل یک تابه نچسب و بدون روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا دو طرف آن سرخ شود.
بادمجانها را نیز به همان صورت حلقهای کرده، نمک بزنید و داخل کمی روغن سرخ کنید.
قارچها را خرد کنید و با کمی کره و نمک تفت دهید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
بعد از این که آب قارچها کاملا تبخیر شد، قارچها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه ذرتها را کمی تفت دهید تا آب آنها نیز کاملا تبخیر شده و پیتزا آب نیندازد.
مقداری آرد روی قالب بریزید و نان پمینای کاله را داخل قالب بگذارید سپس مخلوط سیر و پیازداغ را روی سطح خمیر پخش کنید. سس گوجه فرنگی را نیز روی سطح خمیر پخش کنید و کمی نمک اضافه کنید.
در ادامه تمامی سبزیجات را روی خمیر بچینید و به اندازهای که دوست دارید روی مواد پنیر پیتزا بریزید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پیتزا را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.