امروز تصمیم داریم یک سوپ جدید و خوشمزه را آموزش دهیم.بدون شک بعد از خوردن این سوپ دوست دارید همیشه آنرا درست کنید
مواد لازم برای تهیه سوپ گل کلم و پنیر چدار
- ۲ قاشق غذا خوری کره
- ۲ فنجان پیاز خرد شده
- یک و نیم فنجان کرفس خرد شده
- نصف فنجان هویج خرد شده
- یک و نیم قاشق غذا خوری سیر له شده
- ۲ عدد سیب زمینی پوست کنده و ریز شده
- ۶ فنجان آب مرغ
- ۶ فنجان گل کلم خرد شده
- ۲ عدد برگ بو
- یک و نیم قاشق چایی خوری برگ آویشن تازه
- یک قاشق چایی خوری نمک
- یک هشتم قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه
- یک و نیم فنجان پنیر چدار رنده شده
- یک قاشق چایی خوری سس سویا و سرکه
طرز تهیه سوپ گل کلم و پنیر چدار
قابلمهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید و اجازه دهید تا کاملا آب شود. بعد از اینکه کره آب شد، پیاز، هویج و کرفس را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید تا پیازها کاملا نرم و شفاف شوند. سیر له شده را هم به مخلوطتان اضافه کنید و حدود یک دقیقه با بقیه مواد تفت دهید.
سیب زمینی، آب مرغ، برگ بو، گل کلم، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بیندازید. حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب مرغ بجوشد. سپس حرارت را دوباره کم کنید و اجازه دهید آرام بجوشد. در قابلمه را بگذارید و حدود یک ربع صبر کنید تا سبزیجات کاملا پخته و نرم شوند.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و برگ بوها را از آن خارج کنید. با کمک یک گوشتکوب برقی سوپتان را خوب مخلوط کنید تا موادتان پوره شوند و حالت کاملا یکدست پیدا کنند.
پنیر چدار را کم کم به مخلوطتان اضافه کنید و همینطور به پوره کردن و هم زدن موادتان ادامه دهید. بعد از اینکه موادتان خوب با هم مخلوط شدند سس سویا و سرکه را به آنها اضافه کنید.
سوپتان را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.