طرز تهیه املت اسفناج
در مطلب زیر آموزش پخت املت اسفناج فوری را برای شما دوستان عزیز قرار داده ام. این پیش غذا در عین ساده بودن سرشار از مواد مغذی است.
مواد لازم:
تخم مرغ همزده | 3 عدد |
اسفناج | یک پیمانه |
کره | يك قاشق غذاخوري |
نمک | 4/1 قاشق چايخوري |
فلفل قرمز يا پاپريكا | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
1- اسفناجها را حدود 18 دقيقه در آب نمك بجوشانيد.
2- سپس با فشار دست، آب اضافي آنها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يكدست بپزند.
4- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.
5- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.