سنگ کلیه دارم چکار کنم

00874bf0de7d627c38d4e650462314c9

 

  •    بهتر است در رژیم غذایی خود كمتر از لبنیات، گندم و ذرت استفاده كنید. در صورتی كه مستعد ابتلا به بیماری سنگ كلیه هستید بهتر است از این محصولات به‌ویژه در شرایطی كه به آن‌ها افزودنی‌های خوراكی اضافه شده، پرهیز كنید.

بروز درد ناگهانی در بیمار، دل درد، تهوع و استفراغ، تب و لرز از جمله شایع‌ترین عوارض بروز سنگ كلیه در بدن است. برای درمان این بیماری در طب سنتی و مكمل، شیوه‌های درمانی مختلفی وجود دارد. در برخی موارد با تجویز دارو‌های گیاهی و رژیم غذایی خاص می‌توان رشد سنگ را كنترل كرد و با تخریب آن به كمك داروها در كلیه به مرور آن را از بدن خارج كرد.


 

نوشیدنی‌های ضد سنگ

براساس مطالعات و تحقیقات محققان این نكته مشخص شده كه مصرف آبلیمو تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلای افراد به سنگ كلیه دارد. به گفته متخصصان مصرف آبلیمو یا تركیبی از آن با آب از تشكیل سیترات‌های ادراری و بلورهایی كه در سیستم ادراری و مجاری ادرار ممكن است تشكیل سنگ كنند، پیشگیری می‌كند همچنین محققان مصرف یك تا 2 لیوان آب پرتقال را نیز در طول روز برای پیشگیری از بروز سنگ كلیه بسیار موثر دانستند.


 

شكستن سنگ‌ با طب آیورودا

متخصصان طب آیورودا، مكتب درمانی‌ای كه هندی‌ها از آن برای درمان بیماری‌های جسم و روح خود استفاده می‌كنند، شیوه‌های جالبی برای شكستن سنگ‌ها در كلیه بدون استفاده از مواد شیمیایی و دستگاه‌های سنگ‌شكن كلیه دارد. متخصص در این شیوه درمانی طب سنتی هند با كمك رژیم غذایی ویژه و تغییراتی كه در شیوه زندگی بیمار می‌دهد، موجب انحلال و شكستن سنگ‌های كلسیمی و فسفاتی موجود در سیستم و مجاری ادراری بیمار می‌شود. رژیم غذایی و تغییراتی كه به دستور متخصصان آیورودا برای بیماران مبتلا به سنگ كلیه پیشنهاد می‌شود تا حدود بسیار زیادی از ابتلا به این بیماری در افراد سالم پیشگیری می‌كند.


 

دور این خوراكی‌ها را خط بكشید

برای حفظ سلامت و پیشگیری از تشكیل دوباره سنگ در كلیه، بهتر است نكات زیر را در رژیم غذایی روزانه خود لحاظ كنید.

  •    بهتر است در رژیم غذایی خود كمتر از لبنیات، گندم و ذرت استفاده كنید. در صورتی كه مستعد ابتلا به بیماری سنگ كلیه هستید بهتر است از این محصولات به‌ویژه در شرایطی كه به آن‌ها افزودنی‌های خوراكی اضافه شده، پرهیز كنید.
  •    غذاهای تصفیه شده مثل نان‌ها و مواد‌غذایی تهیه شده از آرد سفید، پاستا و شكر را از سبد غذایی خود حذف كنید.
  •    میزان مصرف گوشت قرمز را به حداقل ممكن برسانید و سعی كنید از قسمت‌های بدون چربی آن برای تهیه غذا استفاده كنید.
  •    شكلات، سبوس گندم، چغندر و توت فرنگی از جمله موادی هستند كه بهتر است با وسواسی خاص در رژیم غذایی خود به آن‌ها بپردازید.
  •    از مصرف موادغذایی كه چربی آن‌ها زیاد است مثل شیرینی‌ها، مواد سرخ شده، دونات مرغ یا غذاهای فرآوری شده كه میزان چربی و مواد نگهدارنده زیادی دارند به‌شدت پرهیز كنید.
  •    نوشیدنی‌های مثل چای، قهوه و مصرف تنباكو را از برنامه زندگی خود حذف كنید یا مصرف آن‌ها را تا حد ممكن كاهش دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *