میگو سرشار از فسفر است و برای سلامتی مفید میباشد.امروز قصد داریم یک سالاد خوشمزه و پرطرفدار با میگو را آموزش دهیم.این سالاد برای فصل تابستان بسیار مناسب است
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم
• دو عدد لیموترش
• 4 اسلایس هندوانه (مستطیلی و بدون پوست)
• نمک
• فلفل سیاه
• یک قاشق غذاخوری پیاز شیرین خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سس مایونز
• دو قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
• 450 گرم میگوی پخته شده
• دو قاشق غذاخوری ترخون تازه و خرد شده
• یک دسته شاهی تازه
طرز تهیه
1. پوست لیموترش را به اندازه یک قاشق غذاخوری رنده کنید. لیمو را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید.
2. تکه های هندوانه را داخل بشقاب سردی قرار دهید. روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3. پیازها رابه مدت 25 ثانیه در فر حرارت دهید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را داخل کاسه بریزید و سس مایونز، کرفس های خرد شده، یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش و یک قاشق غذاخوری آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، میگو و ترخون را اضافه کنید. برای مزهدار شدن نمک و فلفل اضافه کنید.
4. شاهی ها را در یک کاسه متوسط بریزید، دو قاشق چایخوری باقی مانده از پوست لیمو و دو قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل بزنید و سپس آنها را روی هندوانه ها بچینید. روی سبزیجات نیز از مخلوط میگو قرار دهید و فورا سرو کنید.