رژیم مدیترانه ای چه خوبی هایی دارد ؟

4-12

  • رژيم‌‌هاي غذايي كه شامل مقادير زيادي گوشت هستند باعث مرگ قسمت‌هاي بسيار كوچكي از مغز انسان مي‌شوند كه مي‌تواند در نهايت منجر‌به از دست دادن حافظه و ابتلا به بيماري آلزايمر شود.

محققان با انجام مطالعاتي روي 120 هزار نفر كه بين 55 تا 69 سال داشتند متوجه شدند، افرادي كه از دستورات رژيم غذايي مديترانه‌اي استفاده مي‌‌كنند، ورزش مي‌‌كنند، وزن مناسب دارند و سيگار نمي‌كشند حداقل 15سال بيشتر از ديگران عمر مي‌‌كنند. اين رژيم غذايي شامل مقادير زيادي از انواع سبزي‌ها، روغن زيتون، ميوه، ماهي و مغز‌هاي خوراكي است و گوشت‌ها در آن كمترين سهم را دارند.

تاثير رژيم غذايي مديترانه‌اي در زنان بيشتر است و آن‌ها درصورت پيروي از آن حتي مي‌‌توانند ميزان افزايش عمر خود را تا 2برابر مردان بالا ببرند. البته تاثير استفاده از اين رژيم غذايي فقط محدود به طول عمر نيست بلكه نقش موثري هم در پيشگيري از آلزايمر دارد. افرادي كه مقادير زيادي از محصولات گوشتي مانند گوشت و مرغ را مصرف مي‌كنند با احتمال بسيار زيادي خود را در معرض ابتلا به آسيب‌‌هاي مغزي قرار مي‌دهند اما پيروي از دستورات رژيم مديترانه‌اي نقش مهمي در پيشگيري از اين مشكلات دارد. رژيم‌‌هاي غذايي كه شامل مقادير زيادي گوشت هستند باعث مرگ قسمت‌هاي بسيار كوچكي از مغز انسان مي‌شوند كه مي‌تواند در نهايت منجر‌به از دست دادن حافظه و ابتلا به بيماري آلزايمر شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *