اگر از دسرهای تکراری خسته شده اید و دوست دارید یک دسر بسیارزیبا و خوشمزه درست کنید پیشنهاد میکنم حتما این دسر را درست کنید و خانواده و عزیزانتان را شگفت زده کنید
مواد لازم :
- ۲ عدد سفیده تخم مرغ
- ۲ پیمانه پودر شکر
- یک چهارم قاشق چایخوری جوهرلیمو
- ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
- ۲ پیمانه خامه سولیانو همزده
- ۱ قاشق غذاخوری مربای پرتقال
آماده سازی مایع ابری:
ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن روی دور تند میزنیم، بعد از 5 دقیقه که سفیده کاملا پف کرد پودر شکر را به آرامی به سفیده اضافه میکنیم سپس جوهرلیمو و پودر نارگیل را به مایع اضافه میکنیم و 10دقیقه با دور تند هم میزنیم.
اکنون مایع تخم مرغی را با قاشق روی دیسی که از قبل روی آن را با کاغذ پوشاندهایم به شکل ابر میریزیم (دقت کنید که وسط این ابر خوشمزه را گود کنید تا جا برای دسر جایگزین زرده بماند).
طرز تهیه با استفاده از خامه قنادی:
تخم مرغ ابری را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد و بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد. بعداز اینکه مایع ابری پخته شد از فر بیرون میآوریم و در محیط خنک میگذاریم تا خنک شود. حالا خامه و مربا را با هم مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم و با ماسوره گرد وسط مایع ابری خامه میزنیم.