دخانیات باعث می شود مقاومت معده به باکتری کم شود

stomach-ulcer_156733

  • استعمال دخانیات باعث تضعیف و خنثی سازی اسید معده و مقاوم شدن بعد از غذا خوردن و همچنین بر جای ماندن باقیمانده اسید در معده و تخریب دیواره آن می‌شود. به گفته مسئول دبیرخانه كشوری كنترل دخانیات، زخم معده افراد سیگاری به سختی درمان می‌شود

با اشاره به این كه بیماری های قلبی و عروقی ناشی از استعمال دخانیات، جان بیش از ‌٦٠٠ هزار نفر را در سال می گیرد، اظهار داشت: استعمال دخانیات باعث افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا و گرفتگی عروق و ایجاد حمله قلبی و سكته می‌شود.

وی افزود: استعمال دخانیات باعث تضعیف و خنثی سازی اسید معده و مقاوم شدن بعد از غذا خوردن و همچنین بر جای ماندن باقیمانده اسید در معده و تخریب دیواره آن می‌شود. به گفته مسئول دبیرخانه كشوری كنترل دخانیات، زخم معده افراد سیگاری به سختی درمان می‌شود و احتمالی بهبودی آن تا زمانی كه فرد سیگاری بوده، اكثرا اندك است و قطران موجود در دود سیگار نیز در اثر استعمال مستمر دخانیات روی انگشتان و ناخن ها جمع شده و باعث تغییر رنگ آنها به قهوه‌ای مایل به زرد می‌شود.

محصلی با بیان این كه سقط جنین در مادران سیگاری ‌٢ تا ‌٣ برابر بیشتر است، تصریح كرد:‌ استعمال دخانیات در دوران بارداری می‌تواند باعث افزایش خطر زایمان نوزاد با وزن كم و بروز مسایل بهداشتی در آینده شود. وی تأكید كرد: بیش از ‌٤٠ عنصر سرطان زا در دود سیگار وجود دارد و احتمال سرطان ریه ‌٢٢ مرتبه بیشتر از افراد غیر سیگاری است.

گفتنی است: طبق تحقیقات بی شماری كه انجام شده است در صورت ادامه استعمال دخانیات توسط افراد سیگاری، احتمال مبتلا شدن آنها به انواع سرطان های دیگر از قبیل زبان ، دهان، غدد، بزاق و حلق (6 تا 27 برابر)  ، سرطان بینی (2 مرتبه بیشتر)، گلو (12 مرتبه)، مری (8 تا 10 برابر)، حنجره (10 تا 18  برابر)، معده (2 تا 3 برابر)، كلیه (5 برابر)، لوزالمعده (2تا 5 برابر)، وجود دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *