زعفران یکی از جمله موادی می باشد که هم جنبه ی دارویی دارد هم جنبه ی خوراکی حال با ما باشید تا از خاص زعفران به شما بگوییم.زعفران به عنوان طعم دهندهٔ غذا و همچنین برای رنگ پارچه در بسیاری از کشورهای جهان استفاده می شود. در طب سنتی، خواص بسیار زیادی برای زعفران عنوان شده است. از درمان بیماری ها گرفته تا زیبایی پوست و صورت. در این مقاله از مطالبی در مورد خواص زعفران عنوان می کنیم که در ادامه می خوانید. امیدواریم توجه شما کاربران عزیز آسمونی را جلب کند.
۱. طبع آن گرم و خشک است.
۲. انرژی بخش، مقوی قوه باه و تقویت کننده اعضای رئیسه بدن میباشد.
۳. زعفران تقویت کننده قلب و مقوی معده میباشد.
۴. زیادهروی در خوردن زعفران امکان سکته مغزی دارد.
۵. زعفران تسکیندهنده درد دندان میباشد از دم کرده آن ابتدا مزمزه کرده سپس بنوشید به خاطر داشته باشید که باید به مقدار خیلی کم مصرف شود.
۶. کسانی که بلغمی مزاج هستند به مدت یک هفته صبحها کمی زعفران میل کنند.
The properties of Saffron 1 خواص زعفران
۷. زعفران ضد تشنج است.
۸. دمکرده زعفران پاک کننده کلیه و مثانه میباشد.
۹. زعفران برای سلسله اعصاب سمپاتیک وپاراسمپاتیک مفید میباشد.
۱۰. مسکن اعضای سطحی بدن است.
۱۱. برای اختلالات ریوی و برونشیتهای مزمن وسرفه مفید میباشد.
۱۲. هضم کننده غذا است.
۱۳. زعفران برای تشنجاتی که منشأ آن تحریکات مغزی باشد مفیداست.
۱۴. برای درمان بیخوابیهایی که منشأ تحریکات مغزی دارد زعفران مفید میباشد.
۱۵. مقدار دمکرده زعفران نیم گرم در هر یک لیتر آب میباشد روزی سه استکان بنوشند.
۱۶. خوردن زعفران باعث دفع اخلاط میشود.
۱۷. خوردن کمی از زعفران با عسل موجب تسکین دردها و سردرد میشود.
۱۸. مصرف زیاد زعفران باعث کمشدن حواس و مصرف کم آن باعث تقویت حافظه میگردد و ضد فراموشی است.
۱۹. برای تقویت بینایی از زعفران استفاده کنید.
۲۰. برای درمان تنگی نفس داخل سیب را خالی کرده و در آن زعفران بریزید و بو کنید و توجه داشته باشید که بوئیدن زیاد زعفران موجب سردرد میشود.
۲۱. مصرف زیاد زعفران باعث خندههای طولانی میگردد که در انتها موجب مرگ میگردد.
۲۲. ابوعلی سینا برای رفع کندی ذهن ترکیبی اززعفران، کُندر و عسل تجویز مینمود زعفران یک گرم، کندر ۱۰ گرم، عسل ۱۵۰ گرم رامخلوط کرده روزی یک قاشق مرباخوری میل شود.
۲۳. خوردن یک لیوان شیر سرد با کمی عسل وزعفران باعث تقویت ذهن میشود.
۲۴. برای خرد شدن سنگ کلیه از شربت زعفران و عسل استفاده کنید یک گرم زعفران را در ۲ لیتر آب حل کرده سپس با عسل به صورت شربت درآورده هر ۶ ساعت یک لیوان از شربت میل شود شربت نباید زیاد سرد باشد منظور درهوای آزاد نگهداری شود نه در یخچال.
۲۵. برای ورم کیسه صفرا از شربت زعفران با کمی گلاب میل شود.
۲۶. در گذشته از زعفران برای سرفه و سیاه سرفه نیز استفاده میکردند.
۲۷. برای درمان بیخوابی و سردردهای شدید روغن زعفران را به پیشانی خود بمالید.