بيسكويت خوردن به سلامت زنان ضربه می زند

1771057247-parsnaz-ir

  • متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شيرين و شكر زيادي را در رژيم غذايي خود گنجانده‌اند كه اين موضوع عواقب زيادي براي سلامت آن‌ها به همراه دارد.

 

زناني كه بيش از 3 بار در روز بيسكويت مي‌خورند با احتمال بيشتري ممكن است به سرطان رحم دچار شوند.

دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بيسكويت و كيك به‌طور قابل توجهي خطر ابتلا به سرطان رحم را افزايش مي‌دهد. دانشمندان معتقدند، شكر زيادي كه در اين خوراكي‌ها به كار رفته به چند طريق ممكن است باعث ابتلا به سرطان شود. در مرحله اول، وارد شدن مقادير زياد شكر به بدن باعث افزايش ترشح هورمون انسولين مي‌شود. اين هورمون باعث تحريك رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار مي‌دهد. از سوي ديگر شكر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزايش مي‌دهد كه اين عامل هم در رشد هورمون‌هاي سرطاني نقش زيادي دارد.  زناني كه 2 يا 3بار در هفته بيسكويت مي‌خورند با احتمال 33 درصد بيشتر از ديگران ممكن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردي بيش از 3 بار در هفته از اين خوراكي‌ها استفاده كند اين خطر تا 42 درصد هم افزايش پيدا مي‌كند. به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش كردن بهترين راه براي كاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شيرين و شكر زيادي را در رژيم غذايي خود گنجانده‌اند كه اين موضوع عواقب زيادي براي سلامت آن‌ها به همراه دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *