آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

کراکت انواع و اقسام متفاوتی دارد که در مطلب زیر طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو را برایتان قرار داده ام که جز یکی از پرخاصیت ترین غذاهای فست فودی می باشد.

این غذا برای دانش آموزان مناسب است. حالا که فصل مدرسه شروع شده است، حتما میگو را در دستور غذایی تان قرار دهید.

 

مواد لازم برای کراکت برنج با مغز میگو :

برنج 250 گرم
آب گرم 5 پیمانه
 عصاره سبزیجات 1 عدد
 عصاره مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر پارمسان 200 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
میگو 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پاپریکا 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری 150 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

روش تهیه کراکت برنج با مغز میگو :

برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.

 

در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2  تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

 

دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان‌تان آن را  باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل  قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *