آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

ناگت ها انواع و اقسام زیادی دارند که در مطلب زیر طرز تهیه یک ناگت بسیار خوشمزه بنام ناگت مرغ و سبزیجات را برایتان قرار داده ایم امیدوارم که لذت کافی را ببرید.

ناگت مرغ یکی از پیش غذاهایی است که طعم آن بسیار عالی است. ولی ناگت های مرغ حاضری کالری بسیار بالایی دارند و باعث چاق شدن تان می شوند. با دستور زیر می توانید ناگت مرغ رژیمی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی :

سینه مرغ پخته  2 عدد
 کلم بروکلی  1 لیوان
 هویج  1 عدد
 تخم مرغ  1 عدد
پنیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
آرد به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی :
داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کلم بروکلی ها را داخل آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه که جوشید کلم بروکلی ها را با آب سرد ابکشی کنید.
کلم بروکلی های جوشیده ، سینه مرغ پخته ، هویج خرد شده و پنیر رنده شده را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا به شکل خمیری نرم شود ( میتوانید 2 بار چرخ کنید ) سپس به آن نمک و فلفل بزنید.
خمیر ناگت را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید و استراحت دهید.
تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید.
آرد سوخاری و آرد سفید را داخل ظرف های جداگانه بریزید ، با دست تکه هایی از مایه ناگت بردارید و به آن شکل دهید سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید.
پس از آماده شدن ناگت ها را داخل سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا طلایی شوند سپس همراه با سس و سالاد سرو کنید.

نکته ها :
می توانید ناگت ها را در روغن هم سرخ کنید.
می توانید به مایه ناگت 1 تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید تا بافت منسجم تری داشته باشد.
به جای کلم بروکلی می توانید از قارچ خام استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *