آموزش پخت لازانیا قالبی

آموزش پخت لازانیا قالبی

آموزش پخت لازانیا قالبی

آموزش پخت لازانیا قالبی

در مطلب زیر طرز تهیه لازانیا ولی از نوع قالبی آن را برایتان قرار داده ایم این لازانیا بسیار لذیذ و مقوی میباشد امیدواریم که از تهیه این نوع لازانیا لذت کافی را ببرید.

 

طرز تهیه لازانیا قالبی :

پیاز و یک حبه سیر را تفت بدهید به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و نخود فرنگی و ذرت و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید و یک گوجه کوچک را با رب گوجه پوره کنید و به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.

 

کف قالب رینگی را خوب چرب کنید با کره، لایه های سالم لازانیا را دور تا دور قالب بچنید(به صورت عمودی) طوری که سر و ته لازانیا وسط و کمی بیرون قالب باشد یک لایه سس سفید بریزید بعد مواد گوشتی و پنیر پیتزا را بریزید، دوباره برگه لازانیا را به صورت افقی بچینید و دوباره سس سفید و گوشت و پنیر و برگه لازانیا بچینید تا قالب پر شود و بعد اضافه های برگه های لازانیا لایه اول را روی مواد برگردانید و به اصطلاح آن را بقچه پیچ کنید و در آخر کمی سس سفید بریزید و بگذارید داخل فر گرم تا خوب بپزد و برشته شود.

 

طرز تهیه سس سفید لازانیا:

30 گرم کره را با یک قاشق غذاخوری آرد تفت بدهید تا فقط بوی خامی آرد گرفته شود و بعد نصف لیوان خامه و نصف لیوان شیر را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس غلیظ شود.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *