آموزش پخت لازانیای لقمه ای

آموزش پخت لازانیای لقمه ای

آموزش پخت لازانیای لقمه ای

آموزش پخت لازانیای لقمه ای

لازانیا انواع و اقسام مختلفی دارد و شما میتوانید این لازانیاها را بصورت لقمه ای دراورید که خوردن آن بسیار راحت و بدون دردسر باشد که در مطلب زیر طرز تهیه آن اورده شده است.

مواد لازم:

لازانیا یک بسته
پنیر پیتزا و سس سفید به میزان لازم
مایه ماکارونی به تعداد نفرات

 

 

طرز تهیه:

1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.

 

2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.

 

3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.

 

4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.

 

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.
6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *