آموزش پخت دو پیازه آلو شیرازی

آموزش پخت دو پیازه آلو شیرازی

آموزش پخت دو پیازه آلو شیرازی

آموزش پخت دو پیازه آلو شیرازی

در مطلب زیر طرز تهیه دو پیازه آلو که یک غذای سنتی شیرازی می باشد رو برایتان گذاشته ام . از این غذا میتوانید برای پیش غذا استفاده کنید.

طرز تهيه دوپيازه آلو شيرازی :

سيب زمينی را آبپز می كنيم و مكعبی خرد می كنيم بعد پياز را خرد می كنيم و آن را تفت می دهيم تا طلايی شود بعد رب گوجه اضافه می كنيم تفت می دهيم تا خامی آن گرفته شود بعد سيب زمينی ها را اضافه می كنيم و هم می زنيم و نمک و فلفل اضافه می كنيم دوپيازه يعنی به ازای دو پياز یک سيب زمينی استفاده می کنیم. (شيرازی های عزيز به سيب زمينی آلو می گویند)

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *