آموزش پخت دو پیازه آلو شیرازی
در مطلب زیر طرز تهیه دو پیازه آلو که یک غذای سنتی شیرازی می باشد رو برایتان گذاشته ام . از این غذا میتوانید برای پیش غذا استفاده کنید.
طرز تهيه دوپيازه آلو شيرازی :
سيب زمينی را آبپز می كنيم و مكعبی خرد می كنيم بعد پياز را خرد می كنيم و آن را تفت می دهيم تا طلايی شود بعد رب گوجه اضافه می كنيم تفت می دهيم تا خامی آن گرفته شود بعد سيب زمينی ها را اضافه می كنيم و هم می زنيم و نمک و فلفل اضافه می كنيم دوپيازه يعنی به ازای دو پياز یک سيب زمينی استفاده می کنیم. (شيرازی های عزيز به سيب زمينی آلو می گویند)