آموزش پخت اسنک مرغ و یا بوقلمون

آموزش پخت اسنک مرغ و یا بوقلمون

آموزش پخت اسنک مرغ و یا بوقلمون

آموزش پخت اسنک مرغ و یا بوقلمون

اسنک بدلیل راحت تهیه شدنش جز یکی از غذاهای پرطرفدار خانم های کارمند می باشد در مطلب زیر طرز تهیه اسنک با گوشت مرغ و یا گوشت بوقلمون برایتان گذاشته ام.

مواد لازم :

 

سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 2 عدد
پودر زیره سبز 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
کره 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت به مقدار لازم

 

مواد مورد نیاز دیگر:

 

پنیر چدار بزرگ ، گوجه تکه شده ، گشنیز تازه ، پیاز خرد شده ، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده .

 

طرز تهیه :

1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
2. در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.
3. بگذارید تا 20 دقیقه بپزد.
4. بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم).
5. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.
6. آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم.
7. شعله را کم می کنیم.
8. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.
9. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم.
10. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *