آموزش درست کردن کیک کشک بادمجان

943

می خواهیم روش درست کردن یک کشک بادمجان مجلسی را بیان کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن کیک کشک بادمجان در ادامه مطلب . مواد لازم این غذا برای 4نفر می باشد و در مدت یک ساعت آماده می شود .
آموزش درست کردن کیک کشک بادمجان ، مواد اولیه  :

گردو و خلال پسته و بادام (برای تزئین) به میزان دلخواه
کشک به مقدار لازم
نان تست به تعداد مناسب ظرف
نعنا خشک (برای نعنائ داغ) به میزان دلخواه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
بادمجان (کبابی یا سرخ شده) ۶ عدد
پیاز (بصورت پیاز داغ) ۴ عدد

 

آموزش درست کردن کیک کشک بادمجان :
جهت تهیه کیک کشک بادمجان ابتدا بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید .
بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید.
نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید.
سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته.
حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید.
مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید.
البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه
روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید.
توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.

 

943

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *