واویشکا یک غذای خیلی خوشمزه می باشد در این پست آموزش درست کردن واویشکا می پردازیم ..
آموزش درست کردن واویشکا:
۱- پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.
۲- دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.
۳- گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.
۴- جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.
- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
- دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.
- رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
- گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
- حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.
- واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید