آموزش درست کردن مرغ لیمو پرتقالی

19

  • می خواهیم مرغ را به شیوه جدید طعم دار کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن مرغ لیمو پرتقالی .

 

مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی اگه برای فردا هم بمونه بازم خوشمزه ست و بوی بد نمیده.

پخت مرغ یکی از گزینه های پرطرفدار در مهمانی هاست و همه سعی بر این دارند تا همیشه مرغشون خوش طعم و خوش مزه باشه و بوی بد نده و اگه برای وعده بعدی باقی موند  بشه خورد.

خوب یکی از بهترین روشها برای حل این مشکل همین روشیه که امروز بهتون معرفی می کنم. برای دانستن فوت و فن پخت مرغ لیمو پرتقالی با من همراه باشید:

 

آموزش درست کردن مرغ لیمو پرتقالی ، مواد لازم :

مرغ – ۴ تکه
کره – ۵۰ گرم
آب پرتقال – ۲ تا ۳ لیوان
رنده پوست لیمو – ۱ عدد لیموی سنگی درشت
آب تازه لیمو ترش – ۱ عددلیمو سنگی بزرگ
زعفران غلیظ – ۱ قاشق غذاخوری
نمک – به میزان لازم

 

آموزش درست کردن مرغ لیمو پرتقالی :

توی تابه کره رو بگذارید کمی آب بشه
و مرغهاتون رو با کره در حالی که در تابه رو بستید تفت بدید و نمک بزنید.

هر دو طرفش رو.
حالا پوست لیموتون رو روشون رنده کنید و دقت کنید تا سفیدی پوست رنده نشه تا تلخ نشه.
حالا لیموتون رو از وسط نصف کنید و آبش رو به مرغهاتون اضافه کنید.

آب پرتقالتون رو هم  اضافه کنید.

( نکته: اگه عجله دارید تا زودتر بپزه آب لیمو ترش رو ۳۰-۴۰ دقیقه که گذشت بعد بریزید. چون ترشیش باعث می شه مرغ دیرتر بپزه. عوضش باعث می شه مرغتون وا نره و له نشه)
دو تا ۳ لیوان و با درب بسته و حرارت متوسط رو به کم بگذارید ۱ ساعت بپزه.

بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر در دسترس نداشتید از آب پرتقال صنعتی یا حتی شربت پرتقال رقیق شده هم میتونید استفاده کنید.

راستی میتونید جای رنده لیمو از رنده پرتقالم استفاده کنید. ولی با لیمو خوش عطر تر می شه.
در آخر کار که سس غلیظ و کم شده بهش کمی زعفران بزنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

19

منبع بیتوته

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *