مرغ را با طعمی متفاوت سرو کنید همراه ما باشید با آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه در ادامه مطلب
این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.
آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه :
۱- سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.
۲- پیازچه ها را خرد کنید.
۳- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
۴- سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
۵- خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.
۶- گشنیز و نعناع را خرد کنید.
- برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.
- در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.
- تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.