آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه

مرغ را با طعمی متفاوت سرو کنید همراه ما باشید با آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه در ادامه مطلب

این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.

آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه :

۱- سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.
۲- پیازچه ها را خرد کنید.
۳- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
۴- سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
۵- خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.
۶- گشنیز و نعناع را خرد کنید.

  1. برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.
  2. در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
  3. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.
  4. تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *