آموزش درست کردن لقمه دال عدس بهمراه سس ارده

آموزش درست کردن لقمه دال عدس بهمراه سس ارده

آموزش درست کردن لقمه دال عدس بهمراه سس ارده

آموزش درست کردن لقمه دال عدس بهمراه سس ارده

در مطلب زیر آموزش پخت یک نوع لقمه بسیار خوشمزه را برایتان قرار داده ایم این لقمه دال عدس میباشد که همراه با سس ارده سرو میگردد امیدوارم که این غذای رژیمی مورد پسندتان باشد.

 

مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده :

دال عدس  1/2 فنجان
 آب  2 فنجان
 بلغور ريز 3/4 فنجان
 روغن زيتون 2 قاشق غذاخوری
پياز ريز خرد شده 1 عدد
زيره سابيده 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
پيازچه خردشده 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
نان لواش 6 تکه 20 در 30
فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان
کلم پيچ نازک رنده شده 2 فنجان
سس ارده به مقدار لازم

 

طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده:
دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم.

حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.

در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم.

مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود.

مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم.

برای درست کردن لقمه يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *