آموزش درست کردن شیرینی کراکر کنجدی
در مطلب زیر طرز تهیه کراکر کنجدی که یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه کنجدی است را برایتان قرار داده ایم امیدوارم که این شیرینی را دوست داشته باشید.
مواد لازم برای کراکر کنجدی :
کره ی نرم شده | 125 گرم |
روغن مایع | نصف فنجان |
آب | نصف فنجان |
زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال) | یک عدد |
شکر | دو قاشق مرباخوری |
نمک | 1/5 قاشق مرباخوری |
سرکه | 1/5قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق مربا خوری |
پودر خشخاش و کنجد | نصف فنجان |
* آرد | تقریبا 3/5 لیوان |
* تقریبا 3/5 لیوان آرد با دقت بریزید
طرز تهیه کراکر کنجدی :
اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید و بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با 180 درجه بپزید.