آموزش درست کردن رولت مرغ

همراه ما باشید با یک غذای متفاوت در ادامه مطلب آموزش درست کردن رولت مرغ در ادامه مطلب .

 

لوبیا سرشار از ویتامین‌ های A، B، C و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است.
لوبیا سبز با این که از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می‌ باشد. به دلیل داشتن ویتامین K، ‌ برای ساختن استخوان هایی قوی بسیار مهم است.برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند، مفید است. منیزیم و پتاسیم با همکاری هم به کاهش فشار خون کمک می ‌کنند.همچنین منبعی سرشار از آهن است. هویج به هضم غذا کمک می‎کند و مقوی معده است.

فیله مرغ و هویج گرم هستند و لوبیا سبز سرد است پس در کل گرم و مناسب سرد مزاجان است.

  1. فیله مرغ را با چاقو نازک و پهن ببرید و آهسته روی آن بزنید تا پهن و نرم بشود و رویش نمک و فلفل بپاشید.
  2. هویج و لوبیاسبز را آب پز کنید و درمیان مرغ بگذارید و مرغ را به حالت لوله شده دربیاورید و خلال دندان بهم بچسبانید. رولت را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. توجه کنید در ظرفتان را ببندید تا خوب بپزد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *