کیک سیب و دارچین

در این پست تصمیم داریم یک کیک بسیار خوش بو و خوشمزه را آموزش دهیم.این کیک ایده بسیار مناسبی برای عصرانه و یا صبحانه میباشد

مواد لازم برای کیک سیب و دارچین

 

  • ۱ پیمانه آرد
  • نصف پیمانه شکر
  • نصف پیمانه شیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۷۵ گرم کره
  • ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق چایی خوری وانیل
  • ۱ قاشق مربا خوری دارچین
  • عدد سیب بزرگ
  • ۱ قاشق سوپ خوری کشمش
  • ۱ قاشق سوپ خوری گردوی خرد شده
  • روغن مایع به میزان لازم

 

 

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

 

 

سیب‌ها را به شکل خلال یا مکعب خرد کنید. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن بیندازید. سیب‌هایی که خرد کرده‌اید را به کره اضافه کنید و آن‌ها را کمی با هم تفت دهید. سپس کشمش و گردو را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود. قالبتان را با کاغذ روغنی بپوشانید یا به کمک برس آشپزخانه سطح آن را با روغن چرب کنید.

کره‌ای که به دمای اتاق رسیده است را درون یک ظرف بیندازید . شکر را به آن اضافه کنید. کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا یک مخلوط سفید و کاملا پف کرده به دست آورید. تخم مرغ‌ها را به این مخلوط اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید. در حین هم زدن، وانیل، بیکینگ پودر و دارچین را هم به آن‌ها اضافه کنید.

در مرحله آخر شیر را به آن بیفزایید و سپس آرد را کم کم روی آن‌ها بریزید. حین اضافه کردن آرد حتما مخلوطتان را هم بزنید و برای هم زدن از لیسک استفاده کنید.

موادی که آماده کرده‌اید را درون قالب بریزید سپس مایه کیک را به آن اضافه کنید. قالب را برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید کمی در قالب بماند و خنک شود سپس آن را از قالب خارج سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *