طرز تهیه سوپ دال عدس

سوپ دال عدس بسیار خوشمزه و مقوی میباشد.این سوپ را میتوانید به عنوان پیش غذا و یا حتی صبحانه میل کنید.این سوپ سرشار از آهن میباشد

مواد لازم:

 

 

روغن:25 گرم

دال عدس(عدس قرمز):یک پیمانه

سینه مرغ :100گرم

ورمیشل(رشته سوپ):50گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز:یک عدد متوسط

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا پیاز را خرد کنید.با روغن یا کره کمی تفت دهید به اندازه ای که فقط سبک شود. نباید سرخ شود.گوشت سینه مرغ را نگینی خرد و به پیاز اضافه کنید.

دال عدس را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.دال عدس خیلی زود می پزد و رنگ زردی به خودش می گیرد.

در نهایت نمک و فلفل و رشته سو پ را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.این سوپ بسیار زود آماده می شود.سبک و خوشمزه است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *