طرز تهیه سالاد هندوانه و گردو

فصل تابستان فصل هندوانه میباشد.با هندوانه میتوان میان وعده و یا دسرهای بسیار خوشمزه ای درست کرد.یکی از این دسر ها سالاد هندوانه و گردو میباشد که در ادامه با دستور تهیه ان آشنا خواهید شدسالاد هندوانه و گردو

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 7 دقیقه
• زمان خنک شدن: 15 دقیقه

 

 

مواد لازم

• ¾ پیمانه گردوی خرد شده
• 5 پیمانه هندوانه خرد شده بدون تخمه
• ژله فلفل
• یک پیمانه پنیر گورگونزالا
• 170 گرم اسفناج

 

 

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردوها را داخل سینی فر بریزید و به مدت 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

2. برگ های اسفناج را داخل کاسه بزرگی بریزید و مخلوط هندوانه را روی آن بریزید و مخلوط کنید. در آخر نیز پنیر و گردوهای خنک شده را اضافه کنید.

 

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *