طرز تهیه زولبیا

در ماه مبارک رمضان معمولا همه خانواده های ایرانی زولبیا را خریداری میکنند.در این پست تصمیم داریم که یک زولبیای بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که خودتان در منزل درست کنید

مواد لازم زولبیا

 

 

  • 200 گرم نشاسته
  • 200 گرم ماست
  • 50 گرم آرد
  • یک قاشق چایی خوری روغن جامد
  • نصف قاشق چایی خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذا خوری گلاب

 

طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا

 

 

برای تهیه زولبیا ابتدا نشاسته و ماست را با هم ترکیب کنید تا نشاسته کاملا درون آن حل شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یک مخلوط صاف و یکدست داشته باشید. در مرحله آخر گلاب، زعفران و جوش شیرین را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
غلظت مایع زولیبا باید مانند سس باشد. اگر از آن شل‌تر بود به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت بود ماست اضافه کنید.
مایع زولبیا را درون قیف بریزید، سر آن ماسوره ساده قرار دهید و مایع آن را درون روغن بریزید یا می‌توانید ظرف سسی که خالی است را بشویید و از آن برای این کار استفاده کنید.
برای اینکه زولبیاها به کف ظرف نچسبد بهتر است یک ظرف عمیق و نچسب را انتخاب کنید و روغن را تا جایی بریزید که مایع زولبیا کاملا در آن شناور شود. زولبیاها را به هر شکلی که مایل هستید می‌توانید داخل ظرف بریزید تا شکل بگیرد.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا

 

•    ۱ پیمانه آب
•    ۳ پیمانه شکر
•    ۱ پیمانه گلاب
•    ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
•    ۱ قاشق مربا خوری آبلیمو
برای تهیه شربت زولبیا همه مواد را با هم بگذارید برای یک ربع بجوشد و غلظتی مانند عسل پیدا کند. اگر آن‌ها را درون شربتی که هنوز خنک نشده بیندازید وا می‌روند، پس اجازه دهید تا شربتتان کاملا غلیظ و خنک شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *