ته چین مرغ و اسفناج یک غذای بسیار مقوی و سرشار از آهن میباشد.این غذا بسیار راحت است و در کمترین زمان درست میشود
مواد لازم برای تهیه تهچین مرغ و اسفناج برای 4 نفر:
سینه مرغ پخته: 4 تکه
، برنج: 3 پیمانه
، اسفناج خرد شده: نیم کیلو
، تخممرغ: 3 عدد
، زعفران دم شده: به میزان لازم
، ماست چکیده: دو پیمانه
، پیاز: یک عدد
، سیر له شده: سه حبه
، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
برنج را با چهار پیمانه آب از قبل خیس کنید. سینه مرغ را با پیاز خلالی خرد شده (خلالی خرد کنید تا بعدا راحتتر از مرغ جدا شود) تفت داده و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید با آب خود بپزد تا آبش کشیده شود. سیر در تابه انداخته و کمی سرخ کنید و بعد اسفناجهای خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
در این دستور طبخ پیشنهاد من این است که از تمام تخممرغ برای تهچین استفاده کنید. تخممرغها را خوب هم بزنید و ماست و زعفران و نمک به آن اضافه کنید تا کاملا با هم مخلوط شود. برنج را در آبجوش ریخته و اجازه دهید به روش معمول آبکش کردن در آب جوش بپزد و بعد هم آبکش کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ مخلوط کنید.کف قابلمهتان را روغن بریزید و نیمی از برنج را کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و در لایه بعد اسفناج را اضافه کنید و خوب بفشارید و با شعله کم اجازه دهید نیم ساعتی بپزد. بعد از پخت تهچین را در ظرف مناسبی برگردانید و روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین کنید.