دلمه قارچ و نحوه پخت آن

3

  • در این جا به شما دوستان روش درست کردن دلمه قارچ و نحوه پخت آن را بیان می کنیم

دلمه قارچ و نحوه پخت آن ، مواد لازم

•    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

•    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

•    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

•    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

•    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

•    پنیر پیتزا

•    نمک و زردچوبه

 

دلمه قارچ و نحوه پخت آن

جهت تهیه دلمه قارچ ابتدا گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

دلمه شما آماده است. آن را سرو نمائید.

 

 

3

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *