طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

در این پست یک غذای شمالی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.این غذا همانند بعضی از غذاها قلق دارد ولی به راحتی میتوانید آن را درست کنید

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

 

 

مـواد لازم  برای تهیه خورشت مسما بادمجان

 

  • 500 گرم مرغ
  • 6 عدد بادمجان متوسط
  • 3 عدد گوجه‌ فرنگی متوسط
  • یک عدد پیاز متوسط
  • 6 قاشق غذا خوری روغن کانولا
  • یک لیوان غوره
  • نمک، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه

 

 

 

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

 

2 قاشق غذا خوری روغن درون تابه بریزید. تکه‌های مرغ را در روغن قرار دهید و آن‌ها را خوب سرخ کنید. برای این غذا لازم است که تکه‌های مرغ ابتدا کاملا سرخ شده باشند سپس با کمی آب مغزپخت شود. بعد از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شدند آن‌ها را از تابه خارج کنید. پیاز را نگینی خرد کنید، درون تابه ریخته و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها نرم و شفاف شدند، نمک، زردچوبه و تکه‌های مرغ را به آن‌ها اضافه کنید. روی موادتان 2 فنجان آب بریزید. 20 تا 25 دقیقه به موادتان اجازه دهید روی حرارت ملایم باقی بماند.

بادمجان‌ها را از وسط نصف کنید و آن‌ها را در روغن سرخ کنید. برای جلوگیری از له شدن بادمجان‌هایتان کلاهک بالای آن‌ها را جدا نکنید.

بعد از اینکه تکه‌های مرغ کاملا پخته شدند زعفران دم کرده، گوجه فرنگی، بادمجان و غوره را به آن‌ها اضافه کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را در این مرحله اضافه نکنید و زمان سرو روی خورشتتان بچینید. حدود 10 تا 15 دقیقه آن‌ها را روی حرارت قرار دهید. بعد از این مدت خورشت مسما بادمجان شما آماده است.

این غذا را به همراه سالاد یا سبزی تازه میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

برای تهیه این غذا گوشت را جایگزین مرغ نکنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *