اگر دوست دارید یک غذای خوشمزه و سالم درست کنید پیشنهاد میکنم این غذای کم هزینه و راحت را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
طرز تهیه اسپاگتی ساده + سس کدو حلوایی
مواد لازم | |
اسپاگتی | ۲۵۰ گرم |
کدو حلوایی پوست کنده و دانه گرفته | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز ریز خرد شده | ۱ عدد |
سیر له شده | ۲ حبه |
جعفری تازه خرد شده | ۴-۶ قاشق غذاخوری |
جوز هندی | ۱/۴ قاشق چایخوری |
عصاره گوشت یا سبزیجات | ۲۵۰ میلی لیتر |
ژامبون ریز خرد شده | ۱۱۵ گرم |
خامه پر چرب | ۱۵۰ میلی لیتر |
نمک و فلفل، پنیر پارمزان رنده شده | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- کدو حلوایی را به دو نیم تقسیم کنید، دانههای داخل آن را با قاشق خارج کنید و پوست آن را بگیرید، سپس به صورت نوارهای باریک برش بزنید و نوارها را به صورت مکعبهای یک سانتیمتری خرد کنید.
- حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس نیمی از جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- تکههای کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کرده، کمی نمک، فلفل و جوز هندی به آن بزنید و اجازه دهید حدود ۵-۴ دقیقه بپزد.
- نیمی از عصاره گوشت یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کدوها نرم شوند. در صورتی که آب سس قبل از پختن کدو تمام شد، مقداری عصاره گوشت یا سبزیجات به آن اضافه کنید.
- ژامبون خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و در حالیکه مرتبا هم میزنید به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید
طرز تهیه اسپاگتی ساده
- در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- اسپاگتی و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید اسپاگتی به مدت ۱۲ دقیقه در آب جوش بپزد تا وقتی که اسپاگتی نرم شود، ولی زیر دندان بیاید
- اسپاگتی را آبکش کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
- خامه پرچرب را با مخلوط کدو حلوایی و ژامبون مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سس کدو حلوایی آماده شود.
- سس کدو حلوایی را روی اسپاگتی بریزید و آن را با مابقی جعفری خرد شده تزیین کنید.
- اسپاگتی ساده با سس کدو حلوایی را گرم سرو کنید و از پنیر پارمزان رنده شده در کنار آن به طور جداگانه استفاده کنید.