طرز تهیه کیمچی غذای ژاپنی

کیمچی یک غذای ژاپنی پر طرفدار میباشد.امروز قصد داریم این غذا را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

 

مواد لازم برای تهیه کیمچی

 

 

  • یک عدد کلم چینی
  • یک پیمانه پیازچه خلال شده
  • یک پیمانه ترب سفید خلال شده
  • یک پیمانه پودر فلفل چیلی
  • نصف پیمانه نمک
  • ۲ حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق مربا خوری زنجبیل رنده شده
  • یک پیمانه آب

 

 

طرز تهیه کیمچی

 

کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب و بدون اینکه برگ‌هایش جدا شود بشویید.

لا‌به‌لای برگ‌های کلم نمک بپاشید و حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.

دستکش پوشیده و بدون اینکه برگ‏های کلم جدا شود لابه‌لای برگ‌هایش از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته، دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.

در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستوران های کره‌‏ای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو می‌‏شود ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل می‌‏کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *