کیمچی یک غذای ژاپنی پر طرفدار میباشد.امروز قصد داریم این غذا را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه کیمچی
- یک عدد کلم چینی
- یک پیمانه پیازچه خلال شده
- یک پیمانه ترب سفید خلال شده
- یک پیمانه پودر فلفل چیلی
- نصف پیمانه نمک
- ۲ حبه سیر رنده شده
- یک قاشق مربا خوری زنجبیل رنده شده
- یک پیمانه آب
طرز تهیه کیمچی
کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب و بدون اینکه برگهایش جدا شود بشویید.
لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
دستکش پوشیده و بدون اینکه برگهای کلم جدا شود لابهلای برگهایش از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته، دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.
در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستوران های کرهای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو میشود ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل میکنند.