خیلی از خانم ها به دنبال غذاهای راحت و بی دردسر هستند.امروز تصمیم داریم یک کتلت بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.اگر شاغل و یا دانشجو و وقت کمی برای پخت و پز دارید حتما این غذا را درست کنید
مواد لازم برای تهیه کتلت
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۷ عدد سیب زمینی متوسط
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد پیاز متوسط
- ۱ عدد هویج
- آرد سوخاری به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کتلت
ابتدا پیازها را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.
سیب زمینیها را از قبل پخته و رنده کنید سپس هویج را نیز رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.
در ادامه گوشت چرخکرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه و هر ادویهای که مایل بودید را به سیب زمینی و پیاز و هویج اضافه کنید.
دستکش دست کنید و همه مواد را با هم خیلی خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
اگر احساس کردید مواد کتلت کمی شل است، حدود ۱ قاشق آرد به آن اضافه کنید.
حالا نوبت به سرخ کردن کتلت است. یک گلوله از مواد را برداشته و با دست به آن شکل دهید و پشت و روی آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن داغ داغ شود.
کتلتها را که از قبل آماده کردهاین را آرام داخل روغن بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد، آنها را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
کتلتها آمادهاند، آنها را در ظرفی مناسب ریخته و با سالاد شیرازی یا ترشی نوش جان کنید.
نکات پخت کتلت
- سیب زمینی را میتوانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.
- کتلتها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلتها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند.