طرز تهیه مرغ تریاکی Teriyaki Chicken

اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید پیشنهاد میکنم حتما این مرغ خوشمزه و متفاوت را امتحان کنید.این غذا  ژاپنی میباشد و بسیار پرطرفدار است

مواد لازم:

 

  • ران مرغ: 2 عدد با پوست و بدون استخوان
  • آرد نشاسته: به مقدار لازم
  • روغن: یک قاشق غذاخوری
  • آب سیب: 50 میلی لیتر
  • سس سویا: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: 2 قاشق چایخوری
  • سرکه: یک قاشق چایخوری
  • زنجبیل: 5 گرم

 

 

طرز تهیه:

 

  • ران مرغ را روی تخته بگذارید و از قسمت فرورفتگی، هر یک از ران ها را دو قسمت کنید تا چهار تکه گوشت فیله ران داشته باشیدو
  • برای اینکه ضخامت هر تکه از فیله‌ها یکسان باشد، از وسط قسمت ضخیم‌تر گوشت آن را افقی ببرید اما کارد را تا آخر نبرید تا جدا نشود. این کار را در هر دو سمت راست و چپ انجام دهید، تکه های بریده شده را باز کنید و بدین ترتیب سطح فیله مرغ دو برابر می‌شود.
  • هنگامی که هر چهار تکه مرغ را به این روش بریدید، آن‌ها را با مقداری آرد نشاسته بپوشانید و بعد آرد اضافی را از آنها جدا کنید.
  • در یک کاسه کوچک سس تریاکی را آماده کنید. آب سیب، سس سویا، شکر، سرکه و زنجبیل رنده شده را در کاسه ریخته و مخلوط کنید.
  • در یک ماهی تابه بزرگ روغن بریزید و فیله ها را طوری در آن قرار دهید که قسمت پوست آن در زیر قرار بگیرد. کمی فیله ها را به اطراف حرکت دهید و با شعله متوسط سرخ کنید تا طلایی شوند. گوشت ها را پشت و رو کرده و در ماهی تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 4 دقیقه دیگر بپزد. اگر چنگال را در گوشت مرغ فرو کردید و آبی که خارج شد، بی‌رنگ بود یعنی مرغ پخته است. سپس آن را از ماهی تابه خارج کنید.
  • با یک کاغذ آشپزخانه چربی اضافی گوشت در ماهی تابه را پاک کنید و بعد سس تری-یاکی را در آن بریزید. وقتی سس گرم شد، فیله را به ماهیتابه برگردانید و آن را در سس غوطه ور کنید.
  • وقتی سس غلیظ تر شد و کاملا فیله ها را پوشاند گوشت را از ماهی تابه درآوردید.
  • فیله‌ها را طوری روی تخته قرار دهید که پوست آن‌ها رو به بالا قرار گیرد، سپس بصورت نوارهایی با عرض 1 سانتیمتر برش دهید. فیله‌ها را در ظرف قرار داده و در کنار سبزیجات و یک قاچ لیمو سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *