طرز تهیه باقلا قاتق

در این پست یکی از خورشت های بسیار خشومزه گیلانی راآموزش خواهیم داد.نام این خورشت باقلا قاتق میباشد .باقلا قاتق با پاچ باقالا (باقالی رشتی)، شوید، تخم مرغ، سیر و غیره درست شده و طرز تهیه آن بسیار راحت است.

مواد لازم برای تهیه خورش باقلا قاتق

 

 

  • ۲ پیمانه پاچ باقلای پاک شده
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری شوید خشک
  • ۳ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
  • ۲۰ گرم کره
  • ۱ قاشق چای‌خوری زرچوبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه خورش باقلا قاتق

 

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید سپس سیر را اضافه کرده و کمی با حرارت ملایم تفت دهید. از زیاد تفت دادن سیر پرهیز کنید؛ کافی است بوی آن بلند شود.

پاچ باقالی‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با سیر تفت دهید سپس زردچوبه را هم اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

در ادامه شوید خشک را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. می‌توانید از شوید تازه به جای شوید خشک اضافه کنید.

بعد از این که شوید را اضافه کردید، یک تا یک و نیم لیوان آب جوش همراه کره داخل تابه ریخته و در تابه را ببندید تا خورش جا بیفتد.

وقتی باقلا‌ها پخته شدند و آب خورش تبخیر شد، مقداری نمک و فلفل اضافه کرده سپس تخم مرغ‌ها را داخل خورش بشکونید. در تابه را بگذارید تا تخم مرغ‌ها خوب سفت شوند. توجه کنید که تخم‌مرغ‌ها را بعد از شکستن در خورش نباید هم بزنید فقط کافیست

کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل پخته شود هم‌چنین اگر مایلید می‌توانید به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید.

وقتی خورش شروع به روغن انداختن کرد و تخم مرغ‌ها سفت شدند، باقلاقاتق آماده است. این خورش را همراه کته، سیر، زیتون پرورده و ترشی سرو کرده و نوش جان کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *