یکی از خورشت های پر طرفدار ایرانی که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم خورشت کرفس میباشد برای آموزش تهیه این خورشت ادامه مطلب را بخوانید
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
- ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی
- ۵۰۰ گرم کرفس خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- ۱۵۰ گرم جعفری
- ۱۵۰ گرم نعنا
- ۱۵۰ گرم تره
- ۱ استکان کوچک آبغوره
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
کرفسها را خوب با آب شسته و اندازه یک بند انگشت خرد کنید. یک قابلمه برداشته و کرفسها را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس برگهای نازک کرفس، تره، جعفری و نعناع را ریز خرد کرده و در باقی مانده روغن سرخ کنید.
گوشت را نیز در اندارههای متوسط خرد کنید.
پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه جدا سرخ کنید. وقتی پیاز کمی نرم و نیمه سرخ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و گوشت را اضافه کنید.
در ادامه سبزیهای سرخ شده و کرفس را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس مقداری آب اضافه کرده و در قابلمه را ببندید تا مواد خورشت پخته شوند. بعد از این که خورش پخته شد، نمک وآبغوره را اضافه کرده و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا خورش هم جا بیفتد و چاشنیها به خورد خورش بروند. وقتی خورش به روغن افتاد، آن را در ظرفی مناسب، همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات تهیه خورشت کرفس
- برای تهیه این خورش، حتما از کرفسهای تازه با رنگ روشن استفاده کنید. کرفسهای سبز، سفت هستند و مناسب طبخ خورش نیستند.
- اگر هنگام خرد کردن کرفس، نخهایی مشاهده کردید. حتما آنها را بگیرید تا هنگام میل کردن، زیر دندان نیایند.