3 صفحه خیلی مهم برای طراحی هر سایت

 

 

  • درباره من یا ما ، یکی از مهمترین صفحات است . اگر شما پایگاهی دارید که درون آن سرویسی ارائه میکنید یا درون آن مقاله مینویسید ، بهتر است که یک صفحه درباره ما داشته باشید . زیرا خیلی از بازدید کنندگان دوست دارند بدانند کسی که برای این وبلاگ می نویسد کیست ؟

 

آن روز داشتم در وبلاگ های پارسی قدم میزدم :دی ، که دیدم بعضی از سایت ها و وبلاگ ها چند صفحه مهم در وب خود ندارند . من هم تصمیم داشتم با مدیریت یکی از آن سایت ها تماس بگیرم اما چه کنم که صفحه تماس با ما نداشت !

 

در این پست قصد دارم به همین چند صفحه بپردازم و راحت ترین نحوه ایجاد آن ها را در وردپرس بازگو کنم.

۱ – ارتباط با ما : این یکی از مهمترین صفحات مورد نیاز برای یک سایت است ، زیرا اگر کسی قصد ارتباط با شما ، سفارش تبلیغات و حتی گوشزد مشکلاتی درون وب داشته باشد ، به خاطر وجود نداشتن همین صفحه از کار خود کناره می گیرد . شما میتوانید برای راه اندازی یک فرم تماس با مای خود از contact form 7 استفاده کنید . این افزونه وردپرس امکانات خیلی جالبی دارد که سعی می کنم درباره آن بنویسم.

۲- تبلیغات : اگر وب پربازدیدی داشته باشید حتما می دانید که تبلیغات چقدر امر مهمی است ، خیلی از شرکت ها قصد تبلیغات درون وبسایت شما را دارند ؛ اما به دلیل وجود نداشتن صفحه تبلیغات که حاوی اطلاعاتی نظیر : تعرفه تبلیغات ، شماره حساب ها ، وجود پلن آزاد و . . . از تبلیغات درون وبسایت شما صرف نظر می کنند . پس یک صفحه بسازید و در آن اطلاعات کوتاهی از وب خود قرار دهید تا بازدید کنندگان زمانی که میخواستند تبلیغ کنند به وبسایت شما باز گردند . !

۳- درباره ما : درباره من یا ما ، یکی از مهمترین صفحات است . اگر شما پایگاهی دارید که درون آن سرویسی ارائه میکنید یا درون آن مقاله مینویسید ، بهتر است که یک صفحه درباره ما داشته باشید . زیرا خیلی از بازدید کنندگان دوست دارند بدانند کسی که برای این وبلاگ می نویسد کیست ؟

برای کسب و کار خود وب سایت طراحی کنیم – بخش دوم

internetmarketing1-660x330

 

  • ساخت بعضی از وب سایت ها نه تنها در فروش یک شرکت یا موسسه موثر نیستند بلکه گاهی نقش مخربی بازی می کنند

 

در ادامه آموزش های تجارت الکترونیک و بازاریابی اینترنتی در خدمت شما دوستان عزیز هستم.در قسمت قبل در مورد موارد مهمی صحبت کردیم و قسمتی از نکات مهم در ضرورت ساخت سایت برای تجارت الکترونیک را گفتیم.حال در این آموزش به بررسی ادامه موارد خواهیم پرداخت پس تا انتها با من همراه باشید

راه اندازی وب سایت در شرکت ها و فروشکاه های بزرگ به این دلیل ضروری به نظر می رسد که وب سایت های اینترنتی کالاهای مصرفی نیستند،یعنی در واقع می توان از آن وب سایت ها به عنوان یک ابزار بازاریابی و تبلیغاتی نام برد که باعث معرفی کالا و خدمات شما در شهرها و کشورهای مختلف می شوند.برای مثال تولیدی های کوچک که بودجه تبلیغاتی فراوانی در اختیار ندارند و نیاز زیادی به یافتن بازارهای جدید دارند، می توانند به کمک یک وب سایت مشتریان جدیدی از شهرهای مختلف در کشور و یا خارج از کشور که البته در حالت عادی امکان پذیر نیست جذب کنند و کالاهای خود را بفروش برسانند.

اما دوستان عزیز ذکر یک نکته مفید است که در واقع چه کسب و کار هایی میتوانند در این موارد موفق باشند و آیا از هر وب سایتی میتوان انتظار فروش داشت؟ برای پاسخ به این مورد باید گفت که هرچند درست است که راه اندازی وب سایت هایی برای شرکت های بعضا بزرگ و یا کوچک ضروری است اما هر وب سایتی را نمی توان در فرایند بازاریابی اینترنتی موثر دانست.ساخت بعضی از وب سایت ها نه تنها در فروش یک شرکت یا موسسه موثر نیستند بلکه گاهی نقش مخربی بازی می کنند

 

 

 

برای کسب و کار خود وب سایت طراحی کنیم – بخش اول

internetmarketing1-660x330

 

  • دوستان عزیز یکی از مهمترین افرادی که در دنیای کسب و کار وجود دارند افرادی هستند که در دوران جوانی کسب و کار آنلاین را ندیده اند و در این دوران نیز نمیتوانند آن را یاد بگیرند و به مشکل میخورند و عده دیگری نیز وجود دارند که با کسب و کار آنلاین آشنایی دارند

 

در ادامه آموزش های کسب و کار آنلاین همراه شما دوستان عزیز هستیم.در این سری از آموزش ها بررسی میکنیم که چرا کسب و کار آنلاین نیاز به طراحی وب سایت دارد و چرا این امر برای هر کسب و کاری مهم است.پس تا انتها همراه من باشید دوستان

دوستان عزیز یکی از مهمترین افرادی که در دنیای کسب و کار وجود دارند افرادی هستند که در دوران جوانی کسب و کار آنلاین را ندیده اند و در این دوران نیز نمیتوانند آن را یاد بگیرند و به مشکل میخورند و عده دیگری نیز وجود دارند که با کسب و کار آنلاین آشنایی دارند ولی نمیدانند که چرا باید از آن استفاده کرد و مزایای ان را نیز نمیدانند.اما این مزایا چیست؟

  • صرفه جویی در وقت کارفرمایان و مدیران شرکت های بزرگ و جلوگیری از تماس های غیر ضروری
  • روشی بسیار عالی و موثر برای معرفی دقیق مدیران، سابقه شرکت و افتخارات کسب شده از طرف شرکت
  • اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای شرکت های مختلف و شرکت های رقیب در حوزه کاری خود
  • ارائه اطلاعات دقیق از محصولات شرکت و همچنین ارائه کاتالوگ های متنوع با موضوع معرفی محصولات و خدمات و فروش آنلاین
  • جذب مشتریان از سراسر دنیا و افزایش درآمد شرکتها از حوزه تجارت داخلی و خارجی
  • امکان حفظ ارتباط با مشتریان شرکت از طریق ایمیل و پیامک و اطلاع رسانی موارد مختلف به ان ها
  • معرفی و شناساندن برند شرکتها در دنیای اینترنت و معرفی کامل خدمات و محصولات

موارد اشاره شده در فوق فقط قسمتی از این مزایا بود و مزایای بسیار دیگری وجود دارد که نمیتوان به بررسی تک تک آن ها پرداخت و شما میتوانید فقط و فقط با استفاده از موارد بالا دید خود را نسبت به کسب و کار آنلاین تغییر داده و خود را با آن ها همگام نمائید.

 

 

در کار و تجارت شما داشتن وب سایت چه مزیت هایی دارد

53736_725-500x330

 

  • با داشتن یک وب سایت صاحبان و مدیران ان وارد یک تجارت الکترونیک می شوند و امکان استفاده از راه کار های طراحی وب سایت برای آنها به وجود می آید.در اینجا می توان از بین مهم ترین آنها به تبلیغات اینترنتی ، تبلیغات موتورهای جستجو ،تبلیغات کلیکی و بنر و تبادل لینک اشاره نمود.

آیا شما دوستان وب سایت دارید؟یا دوست دارید وب سایتی را برای کارها وتجارت خود طراحی کنید؟
وب سایت ها مزایای فراوانی برای مدیران و صاحبان خود به ارمغان می آوردند ،که از جمله :

  • تاثیر سایت در اطلاع رسانی
    می توان گفت طراحی وب سایت مانند داشتن یک کاتالوگ می باشد ولی مزایای بسیار دیگری دارد.از این مزایا می توان به این موارد اشاره کرد که یک کاتالوگ تنها می تواند متن و تصاویر داشته باشد ولی یک وب سایت علاوه بر متن و تصاویر می تواند از انیمیشن ها ،فیلم ها ،صدا ها نیز بهره بگیرد،پس این گونه اطلاع رسانی هم جامع می باشد و هم اینکه جذاب تر!!!!!!!شما برای چاپ و انتشار کاتالوگ نیاز به پرداخت هزینه دارید ولی برای طراحی یک سایت شما هزینه کمی برای طراحی و نگهداری وب سایت پرداخت می کنید و با ثبت سایت خود،هزاران کاربر می توانند به سایت شما مراجعه کنند و بارها از آن بازدید کنند.
  • تاثیر سایت در بازاریابی
    موتورهای جستجو در بازاریابی به شما کمک می کنند بدون اینکه از شما هزینه ای دریافت کنند،ربات های آنها سایت شما را پیدا می کنند و پس از آن هر فردی که به دنبال خدمات سایت شما و یا اطلاعات ارائه شده در سایت شما باشد،این موتورها فرد را به سمت سایت شما راهنمایی می کنند.میزان بازید کنندگان از سایت شما به معیارهای بسیاری وابسته است.توجه داشته باشید که در بدترین حالت موتورهای جستجو حدود 50 نفر راه به سمت سایت شما هدایت می کنند.
  • تاثیر سایت در دسترس بودن
    سایت ها با متقاضیان و درخواست کنندگان خدمات انها تنها فقط با یک کلیک فاصله دارند و درتمامی روزها ومی توان گفت در 24 ساعت شبانه نیز فعال هستند و در حال ارائه خدمات به مشتریان خود می باشند.
  • تاثیر سایت در ایجاد قابلیت های جدید تبلیغاتی
    با داشتن یک وب سایت صاحبان و مدیران ان وارد یک تجارت الکترونیک می شوند و امکان استفاده از راه کار های طراحی وب سایت برای آنها به وجود می آید.در اینجا می توان از بین مهم ترین آنها به تبلیغات اینترنتی ، تبلیغات موتورهای جستجو ،تبلیغات کلیکی و بنر و تبادل لینک اشاره نمود.
  • تاثیر سایت در فعالیت در خارج از مرزهای جغرافیایی
    یکی از ملزومات فعالیت بدون مرز سایت است و هیچکس نمی تواند مدعی فعالیت خارج از مرزهای جغرافیایی شود در صورتی که هیچ وب سایتی نداشته باشد.
  • تاثیر سایت در درآمد زایی
    میزان درآمد از سایت ها به هدف آنها و نوع سایت بستگی دارد. و از عامل های مهم در درآمد زایی می توان به صاحبان طراحی وب سایت و به روز رسانی و رسیدگی به انها اشاره کرد.می توان گف که امروزه افراد بسیاری فعالیت های خود را از طریق سایت انجام می دهند و عمده درآمد آنها از طریق طراحی وب سایت و مشتریان آنلاین انها می باشد.

چرا بهبود سئو و بهینه سازی در طراحی سایت مهم است

30-tips-to-improve-the-seo-friendly

 

 

  • برای اینکه محتوای سایت شما توسط روبات های Spider موتورهای جستجو بازبینی شوند، افزونه های فلش و دیگر پلاگین ها را غیر فعال کنید. به جای آن ها می توانید از  ابزار Spider View و ابزار Web SEO Analysis بهره مند شوید.

 

 

بهینه سازی طراحی وب سایت شما :

کیفیت محتویات مهم است اما تنها بخش از استراتژی بهینه سازی شما نباید باشد.
1. با طراح وب مشورت کنید و یک تیم برای تمرکز روی ساخت وب سایت تشکیل دهید.
2. محتویات را با ارتباط و منوی بازشونده گروه بندی کنید. این امر به کاربران کمک می کند تا راحت تر به اطلاعات دست پیدا کنند. (اگر می توانید از مگامنو استفاده کنید)
3. از لینک های متنی برای پشتیبانی از هدایت گر و مطالب سایت استفاده کنید.
4. از هدایت گر Breadcrumb (خرده نان) در وب سایتتان برای راحتی کار کاربران استفاده کنید.
5. صفحه اصلی خود را انتخاب کنید و اطلاعات لازم را در آن قرار دهید.
6. بالای صفحه اصلی لوگو و پیام اصلی و لینک سایت را قرار دهید.
7. الگوی وب سایت خود را خیلی عوض نکنید.
8. از اسکرول افقی در سایت استفاده نکنید.
9. سرعت بارگزاری صفحه وب تان را با روش های مختلف افزایش دهید.
10. از راهنمای وب مستر گوگل استفاده کنید.
11. از تصاویر غیر ضروری در صفحه خود استفاده نکنید.

 

بهینه سازی محتویات:

از متن های خیلی طولانی در صفحه استفاده نکنید زیرا باعث کاهش رتبه صفحه شما خواهد شد. می توانید برای این مسئله از آنالیزور کلیدواژه استفاده کنید.
13. از عنوان های HTML استفاده کنید که شامل توصیف و سودمندی موتورهای جستجو می شود.
14. از تصاویر مرتبط و مناسب در صفحه تان استفاده کنید.
15. اگر می خواهید متن شما سریع تر لود شود به آن تصویر اضافه نکنید.

طراحی وب و عنوان های بازاریابی :
16. از رابطه مستقیم برای برقراری ارتباط با کاربران استفاده کنید.
17. درک مکالمات را برای کاربران هرچه بیشتر ساده کنید.
18. با استفاده از مطالب پر بار و معتبر به وب سایت خود ارزش و اعتبار ببخشید.
19. مطلب و محتویات قابل اشتراک گذاری در سایت قرار دهید.
20. از تصاویر پویا و توصیفی استفاده کنید.
21. همیشه در سایت های چند ملیتی از قابلیت های چند زبانه به ویژه زبان انگلیسی نیز استفاده کنید.
22. مطمئن شوید که جای اضافی برای بنرهای تبلیغاتی در سایت دارید.
23. از اطلاعات مرتبط برای کمک به کاربران و پیشنهادات به آنان استفاده کنید.
24. یک طراحی کاربر پسند و جذاب در کسب رتبه های بهتر و جذب لینک های معتبر مفید می باشد.

 

جنبه های تکنیکی و فنی وب سایت SEO-friendly :

25. از طراحی سایت های بر پایه فلش به صورت کامل خودداری کنید. به جای آن می توانید از برخی افزونه های JavaScript یا jquery برای اعمال برخی افکت های لازم استفاده کنید.
26. از فلش برای هدایت گر استفاده نکنید.
27. از جاوا اسکریپت و ای جکس (Ajax) استفاده نکنید چون استفاده از آن ها لزومی ندارد و موبایل ها نیز با جاوا اسکریپت مشکل دارند.
28. اطمینان حاصل کنید که طراحی وب سایت شما مطابق با استاندارد رزولوشن صفحه نمایش ها باشد. به طور معمول شما باید طراحی وب سایت خود را برای اندازه 1024 در 768 پیاده سازی کنید. همچنین می توانید از اطلاعات Google Analytics برای دریافتن اینکه بیشترین رزولوشن مورد استفاده کاربران چه چیزی است استفاده کنید.
29. مرورگرهای مختلف را آزمایش کنید تا مطمئن شوید رندرینگ طراحی وب سایت شما مناسب بوده و در اجرا شدن در مرورگرهای مختلف ایرادی ندارد.
30. برای اینکه محتوای سایت شما توسط روبات های Spider موتورهای جستجو بازبینی شوند، افزونه های فلش و دیگر پلاگین ها را غیر فعال کنید. به جای آن ها می توانید از  ابزار Spider View و ابزار Web SEO Analysis بهره مند شوید.
در نهایت باید گفت که فراموش نکنید توانایی هایی که برای رضایت کاربر نیاز دارید فقط به کیفیت خوب محتویات موتور جستجو مربوط نمی شود. بلکه یک طراحی مناسب هم به همان اندازه تأثیرگذار خواهد بود.

چرا برای کسب و کار آنلاین اینترنتی به وبلاگ نیاز داریم

Print

 

  • شما با داشتن وبلاگی که میزبان مقالات متعدد است، بهتر و حرفه‌ای‌تر می‌توانید با خواست مخاطبان خود آشنا شوید؛ بهتر می‌توانید بفهمید که مردم چه چیزهایی را بیشتر خوانده‌اند، و بر کدام مقالات کلیک کرده‌اند و غیره. 

 

در این مقاله من به دنبال صحبت درباره کسب و کارهای کوچک ولی موفقی هستم که توانسته‌اند با استفاده هوشمندانه و حرفه‌ای از فضای آنلاین، بیزینس خود را ترویج کنند و حتی به برندسازی روی آورند.

این کسب و کارها قراردادهای بیشتری می‌بندند، مشتریان بیشتری به دست می‌آورند، از طریق وب‌سایت‌شان بر تعداد مشتریان خود می‌افزایند و … محتواهای بیشتری برای وب‌سایت خود تولید می‌کنند.

تفاوت آنها با خیل عظیم کسب و کارهای ناموفق آنلاین چیست؟   یکی از پاسخ‌های احتمالی این است: موفق‌ها وبلاگ دارند!

به احتمال زیاد آنها یک وبلاگ جمع و جور ولی مفید برای وب‌سایت خود دارند که پاتوق مشتریان آنهاست، و از همان طریق در حال برندسازی و جلب مشتری‌های جدید هستند.

احتمالاً شما هم در مورد بازاریابی محتوا مطالب فراوانی خوانده و شنیده‌اید و حتماً به اهمیت ایجاد محتواهای ارزشمند برای وب‌سایت‌تان واقف هستید، ولی اگر از بی رونقی سایت‌تان در اینترنت شکوه دارید، شاید گام اول را درست برنداشته‌اید؛ یعنی یا سایت شرکت تان وبلاگ ندارد و یا وبلاگ آن بسیار بی‌فروغ و خسته حال است!

به این آمارها نگاهی بیاندازید:

  • بازاریاب‌هایی که از وبلاگ استفاده می‌کنند، 67 درصد بیش از دیگران می‌توانند مشتریان کلیدی (Lead) به دست آورند.
  • 81 درصد کاربران آمریکایی به وبلاگ‎‌ها اعتماد داشته، توصیه‌ها و اطلاعات مندرج در وبلاگ ها را می‌پذیرند. 
  • در شرکت‌هایی که وبلاگ دارند، لینک‌های ورودی به سایت (inbound links) تا 97 درصد بیشتر است.
  • 61 درصد کاربران آمریکایی با توجه به توصیه‌های یک وبلاگ، دست به خرید زده‌اند. 
  • 60 درصد کاربران وقتی محتواهای سفارشی یک شرکت را بر سایتش مطالعه می‌کنند، دید مثبتی نسبت به آن کمپانی پیدا می‌کنند. 

خوب اکنون کمی از آمار فاصله بگیریم.

شاید شما – به عنوان یک وب‌مستر یا مدیر یک کسب و کار – نتوانید بودجه کلانی به بازاریابی شرکت خود اختصاص دهید. 

در این صورت شما باید از دیگر ابزارها و راهکارهای موجود برای بهره‌گیری از این فضا استفاده کنید و البته یکی از بهترین راه‌ها وبلاگ‌نویسی است.

با وجود مزایای فراوان وبلاگ شرکتی، بسیاری از مدیران نسبت به این موضوع در غفلت‌اند و ناخواسته خود را از آن محروم می‌سازند.

شما این اشتباه را تکرار نکنید که از قدیم و ندیم گفته‌اند آزموده را آزمودن خطاست.

در این مقاله ما قصد داریم پاسخ‌های روشنی به این سوال بدهیم که: چرا کسب و کار کوچک شما باید یک وبلاگ داشته باشد؟

و اما پاسخ‌ها:

1. تحقیقات بازار 

شما با داشتن وبلاگی که میزبان مقالات متعدد است، بهتر و حرفه‌ای‌تر می‌توانید با خواست مخاطبان خود آشنا شوید؛ بهتر می‌توانید بفهمید که مردم چه چیزهایی را بیشتر خوانده‌اند، و بر کدام مقالات کلیک کرده‌اند و غیره. 

همین موضوع، حدود علاقه کاربران را به شما نشان می‌دهد و این چیز بسیار باارزشی است. 

وقتی شما بدانید که کدام نوع محتوا بیشترین اثربخشی را دارد، بر تولید همان نوع محتوا متمرکز می‌شوید و همین، برای جلب نگاه طیفی از کاربران سایت کافی است. 

2. سئو

واضح است که داشتن یک وب‌سایت عالی وقتی که کسی آن را نتواند بیابد، هیچ دردی را درمان نمی‌کند.

یکی از بزرگترین مزایای ترافیک بیشتر یک سایت این است که وقتی کاربران در جستجوگرهای اینترنتی به دنبال چیز خاصی می‌گردند، می‌توانند آن سایت را زودتر و راحت‎تر بیابند.

به هر حال این همان نقطه‌ای است که وبلاگ کسب و کارهای کوچک به خوبی می‌تواند خودنمایی کند. 

انتشار مداوم محتواهای باکیفیت، شما را محبوب جستجوگرهای اینترنتی می‌کند و شما آرام آرام صدرنشین صفحه پاسخ‌های جستجوی کاربران خواهید شد. 

اصولاً موتورهای جستجو عاشق محتواهای منحصر به فرد، باارزش و کاربردی هستند و این همان سئو است تقریباً، که البته نمی‌توان نادیده گرفتش، و مگر می‌شود حرف از سایت و سرچ زد ولی نسبت به سئو بی‌اعتنا بود؟!

3. اطلاع‌رسانی در مورد اختلالات احتمالی

اگر قرار باشد یک بی‌نظمی خاصی در سایت یا کسب و کار شما رخ دهد مثلاً بخواهید سرویس خاصی را به مدت دو سه روز تعطیل کنید یا مواردی از این دست، می‌توانید از طریق وبلاگ‌تان اطلاع‌رسانی کنید تا مشتریان بلاتکلیف نمانند. 

داشتن یک محل مشخص برای ارسال اطلاعیه‌ها بسیار مهم است زیرا مردم همیشه ایمیل‌های خود را نمی‌خوانند و ضمناً خطر رفتن ایمیل به بخش اسپم، ایمیل‌های مهم ارسالی شما را تهدید می‌کند.

4. کارکرد تبلیغاتی 

وبلاگ یک کسب و کار کوچک کارکرد جالب دیگری هم دارد: این وبلاگ یک مکان عالی برای ارائه آگهی‌های مربوط به محصولی است که تازه تولید کرده‌اید. 

اگر در حال حاضر مشتریان زیادی دارید که از محتواهای شما استفاده می‌کنند، می‌توانید با درج یک آگهی نظر همه آنها را به این رویداد جذاب و جدید جلب کنید. 

این یک راهکار عالی برای اطلاع‌رسانی به مشتریان محسوب می‌شود.

نکته ای در اینجا هست که نباید از آن غافل شد: در انجام این کار زیاده‌روی نکنید. 

اگر چه وبلاگ جای مناسبی برای ترویج و تبلیغ است ولی – به عنوان یک اصل کلی – قسمت عمده محتواهای آن باید بر ارزش آفرینی برای خوانندگان متمرکز شود، نه تبلیغات.

یادتان نرود که امروزه کاربران دشمن تبلیغات و آگهی‌ها هستند!

5. بشردوستانه! 

مردم دوست دارند مطمئن شوند که با چند انسان سر و کار دارند نه یک شرکت خشک با قوانین رسمی و تغییرناپذیر.

اگر همه چیز به صورت روتین و الکترونیک انجام شود، چندان جالب نیست. 

برخی داستان‌های شخصی از خودتان و کارمندان‌تان را – که خواندنش خالی از لطف نیست – و یا حتی برخی ماجراهای روزمره شرکت‌تان را در وبلاگ بگذارید و کاربران را در لذت خواندن آنها با خود شریک کنید.

6. ارزش‌آفرینی 

کلید یک وبلاگ‌نویسی موفق ارزش‌آفرینی است.

اگر می‌خواهید دیده شوید، شناخته شوید و مهم به شمار روید، باید برای خواننده ارزش خلق کنید. 

خلق ارزش هم راه‌های زیادی دارد: می‌توانید به خوانندگان‌تان اطلاعات مفیدی عرضه کنید؛ مشکلی را از آنها حل کنید؛ به سوالشان پاسخ دهید؛ ترفند و طریقه‌ای به آنان یاد دهید و غیره.

وقتی شما محتوا می‌سازید، به دلخواه خودتان فکر نکنید بلکه ببینید این مطالب چه دردی را از بازدیدکننده سایت درمان می‌کند. 

در هر تکه از یک محتوا باید «اطلاع‌رسانی، آموزش و سرگرمی» وجود داشته باشد و یا هر سه اینها با هم!

7. افزایش تعاملات مشتری‌ها 

تعامل‌ورزی یکی از مهمترین بخش‌های هر بیزینس آنلاین است.

فقط ساخت و ارائه محتواهای باکیفیت – با وجود اهمیت فوق‌العاده‌ای که دارد – به خودی خود کاری از پیش نمی‌برد. 

شما باید با مخاطبان خود تا آنجا که ممکن است تعامل داشته باشید؛ یعنی متکلم وحده نباشید بلکه کاری کنید که افراد در مباحث شرکت کنند، نظر بدهند و حتی از دغدغه‌های خویش بگویند.

این امر به شما کمک می‌کند که کاربران سایت‌تان را بهتر بشناسید و آنها نیز با توانایی‌های شما بیشتر آشنا می‌شوند.

مثلاً کار بسیار خوبی است که امکان درج نظر (کامنت) را در وبلاگ خود فعال کنید.

همین کامنت‌های به ظاهر ساده می‌تواند چیزهای زیادی از خلق و خوی بازدیدکنندگان سایت برای شما بازگو کند. 

نتیجه‌گیری:

اگر شما به دنبال گسترش حضور خود در فضای آنلاین هستید، باید با تولید محتواهای مفید و باکیفیت – در یک چارچوب مشخص و منسجم – وبلاگ شرکت‌تان را رونق دهید. 

وبلاگ می‌تواند مزایای فراوانی برای کسب و کار شما به دنبال داشته باشد که ختم همه آنها بالا بردن تعداد مشتریان و افزایش فروش است.

یهداف مهمی که امسال برای سئو ( SEO ) باید یاد بگیریم

_6-tips-for-seo-and-marketing-in-2016

  • اولآ، وب­سایت شما باید در هر شرایطی پاسخ­گو باشد. وب­سایت شما باید روی دسکتاپ و دستگاه­های تلفن همراه قابل رویت باشد. خوشبختانه، بیشتر قالب های جدید قبلاً این مورد را رعایت کرده اند، از این رو نیازی به نگرانی ندارید.

 

SEO و بازاریابی در سال 2016 تغییر کرده­ است و بیش از پیش به هم پیوسته شده است. شما باید تیم­های SEO و بازاریابی خود را به منظور به دست آوردن بیشترین ترافیک و تبدیل آن به مشتری برای شرکت با هم متحد کنید. این مقاله روشهایی را به شما معرفی می­کند که با آن­ها شرکت شما بتواند در SEO و بازاریابی در سال 2016 به موفقیت برسد.

 

کلمات کلیدی خود را کشف کنید.

این مورد یکی از موارد قدیمی SEO است که در آینده ادامه دارد. از آنجایی که گوگل قوانین را تغییر داد، ممکن است کلمات کلیدی اهمیت خود را از دست داده باشند اما همچنان بخش جدایی­ ناپذیری از استراتژی شما هستند. دیگر نیازی ندارید آن­ها را به عنوان هرزنامه (اسپم) در نظر بگیرید بلکه باید آن­ها را در وب سایت خود به طرز صحیح استفاده کنید.
کلمات کلیدی خود را بررسی کرده و تصمیم بگیرید بر مبنای رقابتی که با دیگران دارید چطور می توانید بهترین استفاده را از آنها ببرید.
شما برای اینکه بتوانید از رقبای خود پیشی بگیرید باید ابتدا به روی کلمات کلیدی فرعی کار کنید و بعد اینکه به قدرت بالاتری در گوگل دست پیدا کردید سراغ کلمات کلیدی هدف اصلی بروید.

تلفن همراه، تلفن همراه، تلفن همراه

برای اولین بار، تحقیقات به این نتیجه رسید که جست و جوهای تلفن همراه نهایتاً از جست و جوهای دسکتاپی سبقت گرفت. گوگل قبلاً Mobilegeddon را پیاده­ سازی کرده است، از این رو شما باید اکنون دو کار انجام دهید.
اولآ، وب­سایت شما باید در هر شرایطی پاسخ­گو باشد. وب­سایت شما باید روی دسکتاپ و دستگاه­های تلفن همراه قابل رویت باشد. خوشبختانه، بیشتر قالب های جدید قبلاً این مورد را رعایت کرده اند، از این رو نیازی به نگرانی ندارید.
دوماً، باید محتوای مشخص برای کاربران تلفن همراه عرضه کنید. به این معنی که باید محتوای خود را کم کرده و یک محتوا و مضمون زیاد را به چیزی تبدیل کنید که به راحتی در موبایل قابل مشاهده باشد. ویکی پدیا وب سایتی است که این کار را خیلی عالی انجام داده است.

تصاویر و ویدئو­ها پادشاه هستند­

به نظر می­رسد میزان توجه به مطالب متنی هر سال کمتر می­شود. این امر در سال 2016 تفاوتی ندارد (یعنی همین­طور که در سال­های قبل توجه کم شده در سال 2016 هم توجه کم خواهد شد). اگرچه محتوای متنی (نوشته شده) همچنان یک عامل برای SEO باقی مانده است،اما برای بازاریابی صرفا استفاده از محتوای متنی برای کاربر شما غیر قابل تحمل شده است. محتوای تصویری و ویدئو­ها در SEO و بازاریابی از محتوای متنی سبقت گرفته­ است.
برای اهداف بازاریابی، تصاویر و ویدئوها صریحاً دستگاه­های تلفن همراه را هدف قرار داده ­اند. این امر با عقل جور در می ­آید چون زمانی که یک فرد در مسیر است زمانی برای خواندن یک محتوای هزار کلمه­ ای را ندارد. یک ویدئو می­تواند تمام چیزی که فرد نیاز به دانستن آن دارد را به او بگوید.
تلاش خود را به برای تولید تصاویر و ویدئو­ها بیشتر کنید و روی این مورد متمرکز شوید.

تمرکز روی رسانه­ های اجتماعی

عملاً هدف قراردادن مستقیم SEO غیرممکن است. گوگل دیگر از شرکت­ها نمی­خواهد که این کار را انجام دهند. آن­ها از شما می­خواهند که به طور خاص روی کاربران تمرکز کنید، این معنی که شبکه اجتماعی برتری جدیدی به دست آورده­ اند.اکنون فعال و محبوب بودن شما در شبکه اجتماعی نیز در جست و جوی گوگل مهم خواهد بود بنابراین شبکه اجتماعی باید به بخش مرکزی بازاریابی و SEO شرکت­ها تبدیل شود.

تجزیه و تحلیل برای سئو و بازاریابی

از آنجایی که بازاریابی و SEO در گرو هم هستند، اطلاعاتی که از بازاریابی دریافت می­کنید فقط به SEO  شما مربوط است و بالعکس. از داده­های هردو منبع برای تعیین استراتژی خود استفاده کنید.
زمانی که عملیات سئو را آغاز می کنید نیاز است که بدانید روی چه کلماتی فعالیت دارید و در کنار آن اگر کمپین های تبلیغاتی خود را نیز فعال کرده اید کافی است در لینک هایی که به سایت شما در کمپین های تبلیغاتی داده می شوند را بر مبنای صفحات هدف خود در سئو و کلمات کلیدی مد نظرتان تنظیم کنید.
شما می توانید بازاریابی و سئو را در کنار یکدیگر با کیفیت و بازخورد بهتری انجام دهید و این کار به شما در صرف کمتر هزینه و بازدهی بیشتر کمک می کند.
یک داستان بگوئید
این نکته باید اهمیت دخیل کردن کاربران در سایت را به شما نشان دهد. شما باید یک داستان بگوئید. برند شما باید یک داستان داشته باشد که مشتری­ها به آن علاقه­ مند باشند. اطمینان حاصل کنید که برند شما یک داستان در تمام زمان­ها تعریف می­کند. اگر مشتری­ها با داستان برند شما درگیر شوند، SEO شما را نیز بالا می­برند.
داستان یک وب سایت می تواند رفع دایمی مشکلات خاصی در یک حوزه تخصصی باشد و یا می تواند یک فرآیند همیشگی بهبود دهی باشد.
شما باید یک داستان باشید که در جایی شروع شده است و همگی تمایل دارند شما را دنبال کنند تا در نهایت به آنچه شما ارائه می کنید برسند و با شما همراه باشند.
این نکته به جایگاه سازی در برندسازی نیز معروف است.

 

برای موفقیت در بازاریابی اینترنتی چقدر زمان نیاز است؟

زمانی که SEO و بازاریابی به شکل فوق توضیح داده می شود ممکن است به نظر خیلی ساده بیاید. اشتباه نکنید که هیچ چیز آسانی در مورد بازاریابی برند شما در گوگل با همان سئو و رسیدن سریع و مستقیم مشتری به وب سایت شما وجود ندارد. این کار نیازمند زمان و تلاش است و اگر در شش ماه اول به موفقیت دست یافتید، این موفقیت یک تحول شدیدا سریع تلقی می­شود.
همینطور که کار خود را ادامه می دهید باید به طور پیوسته سعی و خطا کنید و مسیر صحیح را بیابید، آزمون فوق العاده A/B کلید تبدیل کسب و کار شما به یک کسب و کار موفق است. چیزهای جدید را امتحان کرده و دریابید که چه چیزی کارآمد است و چه چیزی نیست. چیزی که برای یک شرکت دیگر کار می­کند ضرورتاً برای شرکت شما کار نخواهند کرد.
در نهایت کاری که شما باید در سال 2016 انجام دهید همان کاری است که در سالهای قبل می کردید، باید به طور پیوسته و سخت کار کنید و مدام آزمون های جدیدی را اجرا کنید تا از مسیر منحرف نشوید و در نهایت نتیجه همه این موارد سود بلند مدت و بازدهی عالی خواهد بود.