10 راهنمایی و توصیه مهم برای توسعه کسب و کار اینترنتی

 

  • مصرف کنندکان بیش از پیش از موبایل شان استفاده می کنند به همین خاطر یک سیستم موبایل محکم و قابل اعتماد حیاتی است. راه حل های سایت های موبایل و سایت های ریسپانسیو و اپ ها و ابزار های کلیک کن زنگ بزن و نقشه ها و خبرده ها موجود هستند.

پیش بینی های تجاری نشان دهنده یک انفجار در عالم تجارت الکترونیک است، که نشان می دهد هم اکنون زمان مناسبی برای توسعه کسب و کار اینترنتی است. تعداد بی شماری تاکتیک برای تغذیه یک کسب و کار اینترنتی وجود دارد. اگر تازه شروع کرده اید امروز زمان آن است که از حضور تمام عوامل لازم برای موفقیت در این کار مطمئن شوید. بیایید 10 قدم حیاتی در این زمینه را مرور کنیم.

1) با دقت مخاطبان آنلاین تان را هدف قرار دهید
تجارت الکترونیک به شدت به قابل اطمینان بودن و در دسترس بودن در فضای آنلاین وابسته است. برای اینکه کسب و کارمان به چنین صفاتی شناخته شود باید برای کسانی که به احتمال زیاد توجه شان جلب می شود در دسترس باشد. خصوصیات جمعیتی مشتریانی که از محصولات یا خدمات مربوطه بهره مند می شوند مشخص کنید و استارتژی بازاریابی را بر این پایه قرار دهید.

2) محتوی با کیفیت بالا تولید کنید و آن را سریع تحویل دهید
محتوا کیفیت بالا اطلاعاتی درخور و وابسطه کننده ای است که بازدیدکنندگان وب سایت را در آینده به سایت باز می گرداند. محتوا باید منعکس کننده شخصیت حقوقی برند مورد نظر باشد از جمله حالت و وضعیت و ماموریت شرکت و خدمات و سیاست های آن است. همچنین باید آموزش درباره آن صنعت را نیز ارائه دهد و بر تعامل با مشتری تاکید ورزد. ممکن است این کار با پرسش و پاسخ همراه باشد تا کاربران را بیشتر با خود درگیر کند. تعاملات همچنین می تواند به شکل نظر سنجی و مباحثه باشد.
اما کسب و کار اینترنتی به خاطر مقدار اعتبار و قابل رویت بودنشان زنده می شوند و می میرند و تنها بوسیله مصرف کنندگان قضاوت نمی شوند. بلکه بوسیله موتور های جستجو که نقش بسزایی در ارزانی داشتن آن اعتبار و قابلیت روئیت دارند نیز مورد قضاوت واقع می شوند. سرعت بارگزاری وب سایت اهمیت به سزایی در رضایتمندی مشتری دارد.
سایت آمازون به ازای هر 100 میلی ثانیه بهبود در سرعت بارگزاری 1 درصد افزایش سود را گزارش داده است وانگهی گوگل گفته است که سرعت بارگزاری بالا فاکتوری است در الگوریتم رتبه بندی. در مقابل VPS هاستینگ به سرعت در میان کسب و کار هایی که بدنبال بیشینه کردن سرعت سایتشان هستند در حال همه گیر شدن است.

3) محتویات را شخصی سازی کنید
بازدید کنندگان می دانند که تجربه وب گردی منحصر به فرد و تک ممکن است بخاطر همین آنها انتظار چنین امکاناتی را دارند. از مزایای تکنولوژی های موجود استفاده کنید تا انتخاب های خرید مخصوص بر اساس ترجیحات شخصی مشتری تولید کنید. وقتی فیس بوک و گوگل و اپل اپ هایی دارند که حرکات کاربرانشان را دنبال می کند و علایقشان را در می یابند، کسب و کارهای کوچک بهتر است به دنبال راه حل های CRM کوچکتر باشند. Batchbook, ContactMe, Zoho نرم افزار هایی عالی هستند که قیمتشان کمتر از 20 دلار در ماه است.

4) بر روی قابلیت های موبایل سرمایه گذاری کنید
مصرف کنندکان بیش از پیش از موبایل شان استفاده می کنند به همین خاطر یک سیستم موبایل محکم و قابل اعتماد حیاتی است. راه حل های سایت های موبایل و سایت های ریسپانسیو و اپ ها و ابزار های کلیک کن زنگ بزن و نقشه ها و خبرده ها موجود هستند.

5) کانال های فروش را یکی کنید
این امکان را بوجود اورید که مصرف کننده یکی بودن برند را در تمام کانال های خرید حس کند. تبلیغات و محصولات و خدمات و اطلاعات شرکت هم بصورت انلاین و هم بصورت افلاین باید قابل دسترسی باشند.

6) امکان اشتراک گیری را مهیا کنید
اشتراک گیری به فرم های مختلفی امکان پذیر است. مثلا، مدل پرکردن دوباره منتج به فرستاده شدن یک محصول به مشتری در هر ماه و یا هر چند وقت متناوب می شود. مدل اکتشاف منتج به تجربه جدید و هیجان انگیز مشتری در هر تحویل می شود. ممکن است این روش شامل ایتم های جدید و سفارشی شود. این به شرکت مربوط است که تصمیم بگیرد کدام روش برای آنها کارآمدتر است تا آنرا برای استراتژی فروش و بازاریابی خود به کار بندند. هر نرم افزار CRM داده های مشتری ها را منظم می کند و مدل دلخواه مشتری را دنبال می کند.

7) تدارکات را به یاد داشته باشید
هزینه ها بر اساس اندازه حمل و نقل و مسافت و تراکنش تغییر می کند. استفاده از سیستم تدارکات شخص ثالث بسیار بصرفه تر از بزرگ کردن شرکت و اضافه کردن بخش تدارکات است.
برای کسب و کارهای بر پایه اینترنت، سرعت وب سایت، امنیت و زیر ساخت ها نتنها برای تدارکات قضیه مهم هستند بلکه برای SEO نیز حائز اهمیت است. سرعت گرفتن وب سایت برای تدارکات انلاین ضروری است.

8) واسطه ها را دور بزنید
سپاس از اینترنت که کسب و کار های کوچک را به مشتریانش آسان و سریع کرد. تولید کننده ها نیز ترجیح می دهیند با کسب و کار های کوچک مستقیم کار کنند چرا که آنها محصوالت خلاقانه و جدیدی ارائه می کنند.

9) اجناس را فقط در اینترنت بفروشید
گرچه استمرار فروش در کانالهای مختلف مهم ضروری است اما با این حال هنوز امکان فروش فقط از طریق اینترنت وجود دارد. با ارائه یک محصول خاص در یک عرصه امکان کنترل بیشتر روی حاشیه سود وجود دارد.

10) انتخاب معاون های بخش های اختصاصی
انتخاب اختصاصی به یک استراتژی اختصاص داده شده به ” curating ” یک آرایه عمیق اما باریک از محصولات منحصر به فرد در یک بخش خاص اشاره دارد .

یکی از اهداف اصلی هر کسب و کاری رشد دائمی است. از طریق برنامه ریزی استراتژیک و کمپین بازاریابی کیفی و ترکیب سالم مراحل بالا به این رشد نائل خواهیم آمد.

موتورهای جستجو چه نقشی در بازاریابی دارند

 

  • سئو یا بهینه سازی سایت (SEO Engine Optimizations) به معنای به کارگیری ترفندها و استاندارد سازی های است که در اغلب موارد تاثیر فوق العاده ای در بالا بردن رتبه سایت شما در موتورهای جستجو را دارند.

 

معتقدم که هیچ کس نمی تواند نقش موتورهای جستجو در بازاریابی اینترنتی را نادیده بگیرد. در این مقاله این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.
متخصصان و مدیران تجارت آنلاین، کسب بیننده در سایت را برای موفقیت در دنیای مجازی (وب) ضروری می دانند. برای آنها مهم نیست که سایت چه می فروشد و چه خدماتی ارائه می دهد. اگر وب سایتی به دنبال ارائه و فروش کالا یا خدمات و کسب درآمد یا محبوبیت است، باید بازدیدکننده داشته باشد.
بازدید افراد از یک سایت، برگ برنده آن برای کسب و کار موفق در دنیای مجازی می باشد. سایتی که بیننده ندارد بی شک مرگ آنلاین را تجربه می کند و چه بسیارند وب سایت هایی که هر روزه از چرخه زندگی در وب خارج می شوند!
مدیران خبره وب این را به خوبی می دانند که فقط طراحی یک سایت تضمینی برای افزایش بیننده آن نیست بلکه باید بینندگان را از راههای متعددی به سایت جذب کرد. بیننده های سایت تنها به دنبال رفع نیازهای اطلاعاتی خود می باشند و وظیفه ندارند به هر قیمتی که شده سایت ما را بیابند.

آیا می دانید افراد چگونه سایت ما را می یابند؟
بدون شک باید گفت که ما در اغلب موارد به کمک موتورهای جستجوگر ماننده گوگل به آنچه که می خواهیم، دست پیدا می کنیم.
۸۲ درصد کاربران اینترنت، موتورهای جستجو را ابزار اصلی خود برای یافتن وب سایت ها دلخواه عنوان کرده اند.
۵۷ درصد از کاربران اینترنت، هر روز جستجو می کنند و ۴۶ درصد این جستجوها برای کالا یا خدمات است.
۸۵ درصد ترافیک هدفمند در اینترنت را موتورهای جستجوگر باعث می شوند.
آمارها نشان می دهند در سال های اخیر موتورهای جستجوگر ابزار بسیار مناسبی هستند که خریداران به کمک آنها، کالا یا خدمات مورد نیاز خود را می یابند. البته تنها رتبه های بالای نتایج جستجو هستند که مورد توجه کاربران قرار می گیرند و آنها به سایت های لیست شده در این رتبه ها مراجعه می کنند.

بسیاری از کاربران و مشتریان وب سایت ها دریافته اند که در اغلب موارد ۱۰ رتبه اول نتایج جستجو می تواند خواسته آنها را بر آورده کند و هنوز هم علاقه دارند که تنها ۱۰ سایت اول نتایج جستجو را مرور کنند.

آمارها به ما چه نشان می دهند:
۷۰ درصد از کاربران به هنگام جستجو حتماً یکی از سه وب سایت رتبه اول نتایج جستجو را کلیک می کنند.
تنها ۷ درصد از آنها وب سایت های قرار گرفته در رتبه های بیست به بعد را کلیک می کنند.
۸۵ درصد از آنها اگر جوابی برای جستجوی خود در بیست نتیجه اول نتایج جستجو نیابند, موتور جستجوگر مورد استفاده خود را عوض می کنند.
۳۳ درصد کاربران وب باورند دارند که سایت لیست شده در ابتدای نتایج جستجو، در موضوع جستجو شده سرآمدتر از رقبای خود است و در آن موضوع پیشرو می باشد.
آمارهای ارائه شده از بازخورد رفتار کاربران وب پیام بسیار واضحی دارد: وب سایتهای که در رتبه های بالا موتور جسجتو قرار نمی گیرند، بخش مهمی از کاربران مخاطب خود را از دست می دهند.
یک سایت ممکن است هزاران بیننده داشته باشد اما تعداد بینندگان گروه مخاطب آن است که موفقیت سایت را رقم می زند زیرا در اغلب موارد این بینندگان هدفمند (مخاطب) سایت هستند که از سایت چیزی بیشتر از اطلاعات رایگان ارائه شده می خواهند.

امروزه تجارت الکترونیک خود را با مسئله رتبه بندی در موتورهای جستجو هماهنگ کرده است زیرا رتبه های بالاتر مستقیماً به فروش بیشتر، و معرفی بهتر تعبیر می شوند.
در واقع موتورهای جستجو از مهمترین بینندگان هر وب سایتی هستند. اگر سایت شما تنها برای مرورگرها، بهینه سازی شده است، کمی تامل کنید سایت شما باید برای موتورهای جستجوگر هم بهینه سازی گردد.
سئو (SEO) چیست؟

سئو یا بهینه سازی سایت (SEO Engine Optimizations) به معنای به کارگیری ترفندها و استاندارد سازی های است که در اغلب موارد تاثیر فوق العاده ای در بالا بردن رتبه سایت شما در موتورهای جستجو را دارند.
پیاده سازی یک برنامه موفق بازاریابی با موتورهای جستجوگر (SEO Plan)، بدون یک ساختار و زیربنای مستحکم در خود سایت اصولاً با شکست همراه می باشد.

خدمات و فعالیتهایی که در یک پروسه بازاریابی با موتورهای جستجوگر انجام می شود:

• بررسی وضعیت فعلی سایت در موتورهای جستجو
• بررسی وضعیت فعلی رقبای سایت در موتورهای جستجو
• تحلیل آمار سایت موجود و سایتها و مراجع دیگر آماردهی برای انتخاب عبارتهای کلیدی مناسب
• اصلاح ساختار سایت و بهینه سازی کدها و محتوای صفحات آن بر اساس عبارتهای کلیدی انتخاب شده
• معرفی صفحات بهینه سازی شده به موتورهای جستجو
• بالا بردن محبوبیت سایت
• بررسی وضعیت رتبه های کسب شده سایت و پیشرفت کار
• کنترل و مونیتورینگ رتبه ها و اعمال تغییرات مورد نیاز برای حفظ رتبه ها
• تبلیغات در موتورهای جستجو

نتیجه گیری :
داشتن یک وب سایت خوب با رتبه بالا در موتورهای جستجو می تواند مشتریان شما را چند برابر کند!

استفاده از uptimerobot راهی برای اطمینان از سلامت سایت

  • uptimerobot، به شما اجازه میدهد ۵۰ سایت به اکانت خود اضافه کنید و همچنین ، از مدل های مختلف مونیتور : آپتایم ، پورت و کلمه کلیدی نیز پشتیبانی می کند. همچنین ، کار با این سرویس بسیار ساده است . گزارش های وبسایتتان هم با ایمیل به دستتان میرسد

 

 

آپتایم ، یا زمان در دسترس بودن سایت برای موتور های جست و جو ، خیلی مهم است . آنها دوست ندارند زمانی که به سایت شما می آیند سایت شما در دسترس نباشد و یا در اصطلاح دان باشد.

سرویسی که امروز قصد معرفی آن را دارم ، کاملا رایگان است و میتواند آپتایم سایت شما و چند مورد دیگر را تحت کنترل خود درآورد.

uptimerobot، به شما اجازه میدهد ۵۰ سایت به اکانت خود اضافه کنید و همچنین ، از مدل های مختلف مونیتور : آپتایم ، پورت و کلمه کلیدی نیز پشتیبانی می کند. همچنین ، کار با این سرویس بسیار ساده است . گزارش های وبسایتتان هم با ایمیل به دستتان میرسد . البته سرویس sms این سایت ، برای ما ایرانی ها غیر فعال است .

با woorank سئوی سایت خود را آنالیز کنید

 

  • برای استفاده از این سایت ، به این لینک مراجعه کنید و ادرس وبسایت خود را وارد کنید ، سپس چند لحظه صبر کنید تا تمامی اطلاعات جمع آوری شود.حالا شما میتوانید ، ببینید که وبسایتتان در کدام بخش قوی عمل کرده و در کدام بخش ضعیف است تا مشکلات خود را حل کنید.

 

در نظرات ، تعدادی از دوستان گفته بودند که سئو سایت خودمان را چگونه بسنجیم ، امروز میخواهم سایت woorank را معرفی کنم که میتواند به شما برای یافتن مشکلات خود ، کمک کند.

این سایت تا چند روز پیش ، این اجازه را میداد تا به صورت نامحدود گزارش گرفته شود ، اما حال به هفته ای یک بار محدود کرده است (برای هر ip) ، اما ما ایرانی ها ، از ip استاتیک استفاده نمی کنیم و بیشتر افراد با قطع ارتباط خود با اینترنت و وصل مجدد ، ip جدیدی میگیرند .

برای استفاده از این سایت ، به این لینک مراجعه کنید و ادرس وبسایت خود را وارد کنید ، سپس چند لحظه صبر کنید تا تمامی اطلاعات جمع آوری شود.حالا شما میتوانید ، ببینید که وبسایتتان در کدام بخش قوی عمل کرده و در کدام بخش ضعیف است تا مشکلات خود را حل کنید.

چرا گوگل به سایت ما اهمیت نمی دهد

 

.

  • گوگل ، یک سرویس رایگان برای پیدا کردن کلمات کلیدی و مرتبط دارد که به شما این امکان را میدهد که کلمات مرتبط با کلمه کلیدی یا موضوع مطالبتان را انتخاب کنید . این سرویس شاید در مورد سایت های فارسی زبان خیلی کاربردی نباشد اما باز هم دستیار بسیار خوبی خواهد بود .

 

سایت شما ، مطالب و محتوای خوبی دارد ، همه این را می گویند ! اما “همه” کسانی هستند که شما را میشناسند. چرا دیگر افراد به سایت شما نمی آیند ؟ هزاران نفر منتظر مطالب خوب و جذابند اما چرا سایت شما سهمی در این بین ندارد؟

ورود بازدید کنندگان از گوگل ، مستلزم وجود مطالب خوب و تازه است . تعدادی از مشکلاتی که احتمالا باعث فراری دادن موتور های جست و جو از وبسایتتان میشود را لیست کرده ام .

۱ – شما نمیدانید که کاربران از چه کلماتی استفاده می کنند !

مهمترین بخش بهینه سازی یک سایت ، این است که بدانیم بازدید کنندگانی که احتمالا به دنبال مطالب ما هستند ، با چه کلماتی به دنبال مطالب ما میگردند. خودتان را به جای بازدیدکنندگان بگذارید و فکر کنید چه کلمات و جملاتی را در کلمات کلیدی استفاده کنید.

۲- شما نمیدانید که چگونه کلمات کلیدی را پیدا کنید !

گوگل ، یک سرویس رایگان برای پیدا کردن کلمات کلیدی و مرتبط دارد که به شما این امکان را میدهد که کلمات مرتبط با کلمه کلیدی یا موضوع مطالبتان را انتخاب کنید . این سرویس شاید در مورد سایت های فارسی زبان خیلی کاربردی نباشد اما باز هم دستیار بسیار خوبی خواهد بود .

۳- شما تلاش می کنید تا تعداد زیادی کلمه کلیدی را در یک پست بگنجانید

تعداد کلمات کلیدی هر پست را بهتر است در حد ۶-۷ عدد نگه دارید . زمانی که دارید وبسایتتان را برای یک کلمه خاص بهینه سازی می کنید دچار مشکل میشوید.

۴ – عدم استفاده از تگ های ارزشگذار (h1 , h2,… )

 برای ارزش دادن به یک جمله یا یک لینک ، بهتر است که آن را در تگ های ارزش گذار مثل h1  و h2 و . . . قرار دهید . سعی کنید که در استفاده از این تگ ها هم زیاد افراط نکنید ، تگ h1 باید یک عدد باشد . بهتر است در صفحه اصلی کلمات کلیدی خود را در این تگ قرار دهید و در صفحهات فرعی مثل مطالب ، تیتر مطالب را به همراه لینک در این تگ قرار دهید . همچنین ، در صفحه اول سعی کنید که لینک پست هایتان را h2 قرار دهید.

۵- قرار ندادن توضیحات برای عکس ها

احتمالا برای جلب کردن توجه خوانندگان از عکس ها استفاده می کنید . گوگل نمیتواند عکس های شما را ببیند ! اگر عکس های شما توضیحات  نداشته باشد ، از نظر گوگل چنین عکسی به این موضوع مرتبط نیست ! پس بهتر است که برای تمامی تصاویر توضیحاتی قرار بدهید و کلمات کلیدی مرتبط را در آن ها به کار ببرید.

۶- به مطالب قدیمی لینک نمی دهید

ارسال بازدید کنندگان از یک پست جدید به یک پست قدیمی سود ها و مزیت هایی نیز برای شما دارد . با این کار ، شما به بازدیدکنندگان و بات های گوگل میفهمانید که مطلب دیگر سایت من هم ارزش بیشتری دارد که من در این پستم به آن لینک دادم  !

۷- استفاده از پیوند های یکتای بد

استفاده از پیوند های یکتایی که کلمات کلیدی شما در آن ها به کار نرفته باشد یکی از مشکلاتی است که میتواند شانس شما را از خضور در صفحات اول گوگل و کسب بازدیدکننده از بین ببرد. بهتر است که پیوند های یکتای خوب و مناسبی را برای وبسایت خودتان انتخاب نمایید.

۸- عدم استفاده از شبکه های اجتماعی

امروزه ، استفاده از شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین موارد در بهینه سازی وبسایت ها به حساب می آید . از شبکه های اجتماعی به وفور استفاده کنید و سایت خود را در آن ها به دیگرا معرفی کنید

۹- تمامی مطالب شما کپی هستند!

متاسفانه ، کپی بودن مطالب بعضی از وبسایت ها باعث کاهش رتبه آن ها در موتور های جست و جو میشود و بعضی موارد به بن شد وبسایت منتهی میشود . بهتر است که مطالب خوبی برای وبسایتتان بنویسید و دست از کپی کردن بردارید!

اقدامات لازم برای بالا بردن سرعت وردپرس

 

 

  • بهینه سازی بانک اطلاعاتی ، یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای وردپرس انجام داد . بهینه سازی در وردپرس ، جدول های اضافه در بانک اطلاعاتی را حذف می کند و حجم دیتابیس را کاهش میدهد. برای بهینه سازی بانک اطلاعات میتوانید از افزونه  WP-Optimize استفاده کنید.

 

وردپرس ، هسته ای بسیار قوی و انعطاف پذیر دارد . اما زمانی که شما شروع به نصب افزونه های مختلف و بعضی اوقات غیر استاندارد می کنید ، این سیستم قوی نیز در مقابل شما زانو میزند ! . بعضی اوقات آنقدر استفاده از منابع سرور توسط وردپرستان مصرف میشود که کار شما به ساسپند شدن می کشد !

بعد از ۳ سال کار با وردپرس به طور مداوم ، چند نکته کوتاه را لازم میبینم تا برای شما دوستان عزیزم در یک ادمین منتشر سازم تا قدرت وردپرستان به همان روز اول مشابه بماند !

۱ – کش را فعال کنید !

ارسال محتوا و فایل های کش شده به کاربران ، باعث افزایش سرعت سایت شما و افزایش رضایت کاربر نسبت به سایت شما میشود . یکی از بهترین افزونه های کش ، W3 Total Cache  میباشد که با گرد هم آوردن روش های مختلف کش ، سرعت وردپرس را بسیار بیشتر می کند و استفاده از منابع شما را به همان حد کمتر.

۲ – پلاگین های که مورد نیاز نیستند را حذف کنید

اگر افزونه های نصب کردید که بدون آن وبسایت شما دچار هیچ مشکلی نمی شود ، بهتر است آن را غیر فعال کنید . یا اگر امکانی به سایتتان اضافه کرده اید که فکر میکنید کاربران زیادی از آن استقبال نکرده اند ، بهتر است که آن را نیز غیر فعال کنید . افزایش سرعت ، رابطه کاملا مستقیمی با سبک بودن سایت دارد . پس به فکر رژیم گرفتن برای وردپرس خود باشید !

۳ – از کلودفلیر استفاده کنید

کلودفلیر ، یک سرویس CDN رایگان است که به شما این امکان را میدهد ، وبسایت خود را به صورت کش شده برای بازدید کنندگان بفرستید و با توجه به مصافت آن ها از نزدیک ترین سرور ممکن برای بازدید کننده وبسایتتان ارسال نمایید. همچنین ، کلودفلیر ؛ قدرت مقابله با حملات را نیز دارد و میتواند وبسایت شما را کش کند.

۴- کمی هم دستی !

کد هایی در قالب های وردپرسی وجود دارد که به صورت تابعی فعالیت می کنند . این کد ها زمانی که سایت شما توسط بازدید کنندگان باز میشود ، از بانک اطلاعاتی درخواست این اطلاعات را میکنند و بانک اطلاعاتی برای وبسایت های که بازدید زیادی دارند ، با تعداد بسیار زیادی درخواست در ثانیه مواجه میشود که میتواند مثل یک حمله DDOS یا BotNet پدر سرور را در بیاورد ! بهتر است که این کد ها را به صورت دستی قرار دهید ، مثلا به جای این کد :

<?php bloginfo(‘template_directory‘); ?>

آدرس قالب خود را مثل شکل زیر قرار دهید :

http://www.yoursite.com/wp-content/themes/yourtheme

یعنی شما در حقیقت ، کد های داینامیک را به کد های استاتیک تغییر دادید . بهتر است که ادرس های CSSها و JS ها را به صورت سورس اصلی قرار دهید تا چند صد هزار درخواست به MYSQL بیچاره کمتر شود.

۵- بانک اطلاعاتی را بهینه کنید !

بهینه سازی بانک اطلاعاتی ، یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای وردپرس انجام داد . بهینه سازی در وردپرس ، جدول های اضافه در بانک اطلاعاتی را حذف می کند و حجم دیتابیس را کاهش میدهد. برای بهینه سازی بانک اطلاعات میتوانید از افزونه  WP-Optimize استفاده کنید.

بالا بردن ارزش هر مطلب بعد از انتشار در سایت یا وبلاگ

  • شما میتوانید به اعضای سایت خود ، خبرنامه بفرستید و آن ها را از پست جدید مطلع کنید . در این روش زیاد افراط نکنید ! چون باعث ناراضی شدن کاربران از تعداد زیاد ارسال های شما خواهد شد. برای این کار میتوانید از Mail chimp استفاده کنید .

یکی از مشکلات بزرگ وبلاگ نویس ها این است که ، پست را با دقت زیاد و تحقیق فراوان مینویسند اما ترافیک مناسبی ندارند . امروز میخواهم به چندین راه از این روش های دریافت ترافیک اشاره کنم . امیدوارم که از آن ها استفاده لازم را ببرید.

مرحله اول – پست خود را پینگ کنید.

پینگ ، یک سرویسی است که دیگر سایت ها و سرویس ها را با خبر میسازد که در سایت شما یک مطلب جدید ارسال شده است . در سایت های وردپرسی شما میتوانید ، لیستی از این سرویس ها را در بخش تنظیمات وبلاگ خود قرار دهید .

همچنین ، شما میتوانید پینگ دستی هم داشته باشید . من باز هم دوست دارم تا پینگ دستی هم برای پست جدیدم انجام دهم. میتوانید از pingomatic.com ، pingler.net استفاده کنید.

مرحله دوم – انتشار در فیس بوک و توییتر.

من یک اکانت فیس بوک و یک اکانت توییتر دارم ، قصد دارم که از این به بعد خودم هم تنبلی را کنار بگذارم و من هم انتشار دهم ! . انتشار در این سایت ها هم باعث افزایش link popularity شما میشود هم مقداری ترافیک به دنبال دارد.

مرحله سوم – ارسال خبرنامه

شما میتوانید به اعضای سایت خود ، خبرنامه بفرستید و آن ها را از پست جدید مطلع کنید . در این روش زیاد افراط نکنید ! چون باعث ناراضی شدن کاربران از تعداد زیاد ارسال های شما خواهد شد. برای این کار میتوانید از Mail chimp استفاده کنید .

مرحله چهارم – انشار در فرندفید !

اگر در فرند فید حساب کاربری ندارید همین الان یکی برای خود درست کنید ! . فرند فید ، یکی از سایت هایی است که باعث افزایش link popularity شما میشود و همچنین باعث افزایش بازدید شما میشود . در گروه های پربازدید در فرند فید عضو شوید، بعضی از انها مخالفتی با ارسال مطلب در انها ندارند . بک لینک رایگان و چشم های بیشتری برای دیده شدن ، در انتظارتان هستند !

مرحله پنجم – انتشار در سایت های وب ۲ مثل بالاترین .

بالاترین یکی از بزرگترین وبسایت های وب ۲ در ایران است ، بالاترین بازدید فراوانی از همه اقشار جامعه دارد . پس ! ارزشش را دارد که یک دعوتنامه برای خود دست و پا کنید !.

امیدوارم که از این روش ها برای پیشرفت خود استفاده کنید و کاربران زیادی را با وبلاگ یا سایت خود آشنا کنید.

درباره CDN چه می دانیم ؟

  • CDN رو یکی از اهداف Cloud Computing هم میشه نام برد به این مفهوم که فایلهای شما مهم نیست در چه مکان فیزیکی قرار گرفته اند، مهم اینه که چجوری میشه به اون دسترسی پیدا کرد.

 

برای لود شدن سایت، مرورگر باید درخواست تک تک فایلهای مربوط به اون صفحه وب رو به سرور ارسال کنه و سرور هم در پاسخ مرورگر، اون فایل رو براش ارسال کنه. بنابراین یک زمانی برای درخواست مرورگر و پاسخ سرور در نظر بگیرید و زمانی رو برای دانلود شدن اون فایل در کامپیوتر بازدیدکننده.

پس هدف ما کم کردن این زمان هست. این زمان بستگی داره به پهنای باند سرور و پهنای باند کاربر. اما عامل سومی هم هست که میتونیم بهش زمان انتقال بگیم. یعنی فاصله سرور تا کاربر. این فاصله زمانی رو میشه تشبیه کرد به فاصله زمانی که شما نیاز دارید از منزل به بانک مورد نظر خودتون برسید. فرض کنید بانکی که شما به اون نیاز دارید فقط یک شعبه در شهر شما داشته باشه، بنابراین شما اگه شانس داشته باشید خونه نزدیک به بانک باشه، میتونین با پای پیاده و در چند دقیقه به اون برسید، اما اگر شما در سمت دیگر شهر باشید، شاید با حساب ترافیک، یک ساعتی در راه باشید! ( میدونم شما عادت به بانکداری الکترونیکی دارید اما در این مثال، بیخیال شوید!) حالا فرض کنید بانک شما در چهار گوشه شهر، شعبه های جدید ایجاد کنه. حتما این دفعه که به بانک میروید، زمان کمتری رو صرف میکنید چون این بار میتونین انتخاب کنید و بانکی که به شما نزدیک تره رو به عنوان مسیر انتخاب کنید. در حالت بهتر اینکه این بانک در تمام محله های شهر، شعبه بزنه. حالا شما انتخاب های بیشتری دارید. اگر در محل کار هستید میتونید به شعبه شماره ۴۵ که نزدیک محل کار هست برید و اگر در خانه هستید به شعبه ۱۸.
همین مثال رو در مورد یک سایت در نظر بگیرید. اگر سایت شما یک سرور داشته باشه و اون هم مثلا در کشور کانادا باشه، تمامی بازدیدکننده های سایت شما باید با سروری در کانادا ارتباط برقرار کنند. چه اونی که تو ژاپن هست و چه اونی که تو خود کانادا هست. واضح هست که سرعت برای اشخاصی که به سرور دورتر هستند، کندتر خواهد بود. مثل همون بانک مثال ما در حالت اول که فقط یکی بود. در حالت دوم، ما سروری رو برای سایت خودمون انتخاب میکنیم که از طریق تکنولوژی های موجود در مهندسی شبکه، میتونه در چندین مکان فیزیکی قرار بگیره. مثلا در کانادا و ژاپن و اسپانیا و ایران(!) حالا اگر کاربر ایرانی درخواست این سایت رو داشته باشه، مجموعه سرور، متوجه یک درخواست از ایران میشه و کاربر رو به سرور ایران میفرسته یا اگر کاربری از فرانسه بخواد سایت رو ببینه، مجموعه ما اون رو به نزدیکترین سرور خودش یعنی اسپانیا میفرسته. بنابراین به این صورت، سرعت لود شدن صفحه، به علت کم کردن زمان انتقال، بیشتر خواهد شد.

به این مجموعه که در نقاط مختلفی داری سرور هست و بسته به محل درخواست، اون رو به نزدیکترین سرور هدایت میکنه، Content Delivery Network میگوییم. در واقع CDN رو میشه به صورت شبکه ای از کامپیوترهایی با وظیفه ارسال اطلاعات درخواستی به کاربر در کمترین زمان و انتخاب مناسبترین مسافت، تعریف کرد.
شرکتهای بزرگ مثل یاهو، مایکروسافت، فیسبوک و گوگل، برای خودشون چنین شبکه ای رو به صورت خصوصی دارند. و شرکتهای دیگری هم هستند که این سرویس رو به مشتری هاشون در قبال پرداخت هزینه ای ارایه میدهند. برای نمونه میشه از شرکتهایی مثل http://www.akamai.com و سرویس cloudfront شرکت آمازون نام برد.
CDN رو یکی از اهداف Cloud Computing هم میشه نام برد به این مفهوم که فایلهای شما مهم نیست در چه مکان فیزیکی قرار گرفته اند، مهم اینه که چجوری میشه به اون دسترسی پیدا کرد.

انتخاب یک تیتر برای وب سایت یا وبلاگ خود

  • در نظر داشته باشید که میخواهید یک سایت دانلود بزنید ، اگر کلمه ” دانلود ” را به تنهایی استفاده کنید ، خود را با رقبای چندین ساله و بزرگ در انداخته اید . اما اگر ” دانلود نرم افزار کاربردی ” را انتخاب کنید

همانطور که میدانید تیتر یکی از مهمترین عامل های جذب بازدید کننده و رنک مناسب در گوگل و بعضی اوقات در صورت بی اعتنایی به این مسئله باعث از دست دادن بازدید و ارزش صفحات وبلاگ و وبسایت شما میشود .

مرحله اول : موضوع

در مرحله اول شما باید موضوع سایت خودتون را مشخص کنید تا بتوانید طبق همان برای وب خود تیترهای کاربردی انتخاب نمایید

مرحله دوم : جست و جو در گوگل

همانطور که میدانیم بزرگترین موتور جست وجوی جهان و پر استفاده ترین موتور جست و جو در ایران گوگل است . برای همین بعد از انتخاب کلمه مرتبط با سایتتان آن را در گوگل جست و جو کنید . اگر وبسایت شما تازه است و هنوز جایگاهی در موتور های جست و جو ندارد سعی کنید ابتدا کلمات کلیدی بی ارزش تری را انتخاب کنید

به این مثال توجه کنید : در نظر داشته باشید که میخواهید یک سایت دانلود بزنید ، اگر کلمه ” دانلود ” را به تنهایی استفاده کنید ، خود را با رقبای چندین ساله و بزرگ در انداخته اید . اما اگر ” دانلود نرم افزار کاربردی ” را انتخاب کنید ، شانس شما برای مشاهده در صفحه اول جستجو بیشتر است .

مرحله سوم : مرحله آخر

در مرحله آخر بعد از انتخاب تاثیر گذارترین تیتر آن را در وبلاگ خود استفاده کنید

نکته : بهترین حالت  برای تیتر ” اسم سایت شما | ۴ کلمه کلیدی انتخاب شده ” است

امیدوارم این نوشته تاثیرگذار باشد . تیتر انتخاب شده تان را در نظرات برای دیگر دوستان بگذارید تا ایده بگیرند

برای کسب و کار خود وب سایت طراحی کنیم – بخش دوم

internetmarketing1-660x330

 

  • ساخت بعضی از وب سایت ها نه تنها در فروش یک شرکت یا موسسه موثر نیستند بلکه گاهی نقش مخربی بازی می کنند

 

در ادامه آموزش های تجارت الکترونیک و بازاریابی اینترنتی در خدمت شما دوستان عزیز هستم.در قسمت قبل در مورد موارد مهمی صحبت کردیم و قسمتی از نکات مهم در ضرورت ساخت سایت برای تجارت الکترونیک را گفتیم.حال در این آموزش به بررسی ادامه موارد خواهیم پرداخت پس تا انتها با من همراه باشید

راه اندازی وب سایت در شرکت ها و فروشکاه های بزرگ به این دلیل ضروری به نظر می رسد که وب سایت های اینترنتی کالاهای مصرفی نیستند،یعنی در واقع می توان از آن وب سایت ها به عنوان یک ابزار بازاریابی و تبلیغاتی نام برد که باعث معرفی کالا و خدمات شما در شهرها و کشورهای مختلف می شوند.برای مثال تولیدی های کوچک که بودجه تبلیغاتی فراوانی در اختیار ندارند و نیاز زیادی به یافتن بازارهای جدید دارند، می توانند به کمک یک وب سایت مشتریان جدیدی از شهرهای مختلف در کشور و یا خارج از کشور که البته در حالت عادی امکان پذیر نیست جذب کنند و کالاهای خود را بفروش برسانند.

اما دوستان عزیز ذکر یک نکته مفید است که در واقع چه کسب و کار هایی میتوانند در این موارد موفق باشند و آیا از هر وب سایتی میتوان انتظار فروش داشت؟ برای پاسخ به این مورد باید گفت که هرچند درست است که راه اندازی وب سایت هایی برای شرکت های بعضا بزرگ و یا کوچک ضروری است اما هر وب سایتی را نمی توان در فرایند بازاریابی اینترنتی موثر دانست.ساخت بعضی از وب سایت ها نه تنها در فروش یک شرکت یا موسسه موثر نیستند بلکه گاهی نقش مخربی بازی می کنند