بوئینگ از ایستگاه فضایی و فضاپیمای خود رونمایی کرد

پایگاه بوئینگ توانایی میزبانی و اعزام همزمان 4 راکت را دارد و در فاصله‌ای تقریبا به‌اندازه ربع نخست سفر به مریخ نصب خواهد شد. ایستگاه بوئینگ در برنامه NextSTEP این شرکت که سال قبل اعلام شد، قرار است در سال 2020 آماده بهره برداری باشد.

 

شرکت بوئینگ آمریکا که در جمع شرکت‌های خصوصی همکار ناسا حضور دارد، از طرح عملیاتی خود برای فضاپیمای مسافت‌های دور و ایستگاه فضایی سفر به مریخ رونمایی کرد.

 به‌نقل از engaget، شرکت بوئینگ آمریکا که به‌همراه شش شرکت خصوصی دیگر در طرح سفرهای فضایی دوردست همکاری می‌کنند، دو طرح برای فضاپیما و ایستگاه بین‌راهی ارائه کرده است که قرار است تا سال 2020 عملیاتی و در محل مقرر نصب شوند.

طرح نخست، فضاپیمایی خاص است که از نیروی پیشرانه خورشیدی برای سفرهای دوردست و پیاده کردن انسان روی مریخ بهره می‌گیرد. این فضاپیما که در تصویر بالا دیده می‌شود، از همان مکانیزم انرژی‌ای بهره‌ می‌گیرد که مریخ نورد آینده ناسا یعنی Dawn مورد استفاده قرار می‌دهد. این سیستم پیشرانه خورشیدی توسط ناسا در حال توسعه است.

طرح دوم در عکس پایین رونمایی شده است و یک استراحتگاه و پایگاه اعزام فضایی را نشان می‌دهد. این پایگاه قرار است در مدار ماه و جایی بین زمین و این قمر قرار گیرد. ایستگاه از تکنولوژی‌ای مانند ایستگاه فضایی بین‌المللی برخوردار است و می‌تواند میزبان فضاپیماهایی باشد که به آن متصل می‌شوند. این ایستگاه قرار است همزمان به‌عنوان پایگاه تحقیقات فضایی و استراحت‌گاهی بر سر راه مریخ انجام وظیفه کند.

پایگاه بوئینگ توانایی میزبانی و اعزام همزمان 4 راکت را دارد و در فاصله‌ای تقریبا به‌اندازه ربع نخست سفر به مریخ نصب خواهد شد. ایستگاه بوئینگ در برنامه NextSTEP این شرکت که سال قبل اعلام شد، قرار است در سال 2020 آماده بهره برداری باشد.

اگرچه هنوز هیچ خبری از آزمایش‌های موفق یا مراحل استاندارد شدن تجهیزات در حال طراحی بوئینگ منتشر نشده و علی‌رغم به‌تأخیر افتادن‌های پیاپی پرتاب‌ها، این شرکت جزئیاتی از فضانوردی که حتی شامل لباس سنتی فضانوردی نیز می‌شود را رونمایی کرده و به‌نظر می رسد که بسیار جلوتر از رقبایی مانند اسپیس ایکس قرار دارد و در سفر آینده انسان به مریخ، نقش کلیدی ایفا خواهد کرد.

اورانوس یک سیاره با بوی بسیار بد است

 

 

مارك هوفشتادتر، محقق ناسا در مصاحبه خود با گيزمودو از بوى موجود در اتمسفر أورانوس گفته است.
  • با اين حال غلظت آمونياك بسيار كمتر است، اما به گفته هوفشتادتر همين مقدار آمونياك مى تواند علت بوجود آمدن ابرهايى با بوى إدرار گربه باشد. همچنين سولفيد هيدروژن به اتمسفر اورانوس بوى تخم مرغ گنديده مى دهد.

به نقل از اسپوتیک، مارك هوفشتادتر، محقق ناسا در مصاحبه خود با گيزمودو از بوى موجود در اتمسفر أورانوس گفته است.

به گفته او گازهاى موجود در اين سياره غول آسا، به اتمسفر اين سياره بوى تخم مرغ گنديده و إدرارا مى دهند.
اين دانشمند مي گويد كه لايه گازى اورانوس براى فرود آمدن انسان بر سطح آن بسيار سرد و سمى است. يه همين دليل نمونه بردارى ها از اتمسفر اين سياره توسط ماشين هاى مخصوص انجام شده است. در اين حالت در نمونه ها تركيبات متفاوتى يافت مى شود. و اين به برداشتى نمونه از لايه هاى مختلف اتمسفر بستگى دارد. در لايه هاى بالايى هيدروژن، هليوم و متان، و در لايه هاى پايينى سولفيد هيدروژن، آمونياك، متان و دى أكسيد كربن ديده مى شود.
با اين حال غلظت آمونياك بسيار كمتر است، اما به گفته هوفشتادتر همين مقدار آمونياك مى تواند علت بوجود آمدن ابرهايى با بوى إدرار گربه باشد. همچنين سولفيد هيدروژن به اتمسفر اورانوس بوى تخم مرغ گنديده مى دهد.

سیاره پلوتو و اولین الگوی شبه آن

4

همیشه برای اینکه بشر بتواند به علمی بالاتر از آنچه که هست دست پیدا کند باید به تحقیق بیشتری نیز بپردازد تا بتواند به سوال هایی که برایش پیش می آید جواب درستی بدهد.دیوید جی. ایچر، سردبیر مجله اخترشناسی  می گوید “این اولین نسخه تولیدی در کل تاریخ است،

تقریبا یک سال پیش ما از اینکه سطح پلوتو به چه شکل است هیچ گونه اطلاعاتی نداشتیم، اما اکنون کره ی پر جزییاتی در دست داریم که ۶۵ مشخصه ی علامت گذاری شده بر روی این سیاره ی دور و دراز و دوست داشتنی را به ما نشان می دهد. دوست قدیمی بنده کلاید تامباو بسیار شگفت زده و مفتخر خواهد شد

”این گوی با کیفیت ۱۲ اینچ قطر دارد و از طریق فناوری تزریق پلاستیک ذوب شده تولید شده است و به زیبایی تمام مشخصه های پلوتو را که فضا پیما ی افق های نو به ثبت رسانده است را به تصویر می کشد.  از بخش قلبی شکل تاوباو که به احترام کلاید این نام را گرفته است تا نواحی  کوچک تر بی شمار دیگر،

دهانه های آتش فشانی، زمین های یخ زده، کوه های یخی، زمین های ریگی شکل و دریاچه های یخ زده که مانند آب های روان بر روی سطح جریان داشتند. سردبیر ارشد مجله اخترشناسی ، مایکل باکیچ با دقت و زحمت فراوان برای هر یک از این مشخصه ها نام انتخاب کرده است.

تا به امروز، نمونه ای مشابه این گوی وجود نداشته است، و هم اکنون نیز گوی پلوتو جای خوشی میان طرفداران اخترشناسی، علاقه مندان به دانش سیاره ای، دانشمندان و دیگر افرادی که مایل اند جهان را زیر رو رو و زیر و خم آن را یاد بگیرند، پیدا کرده است.تیم مجله اخترشناسی این کره را به کمک تصویر برداری هندسی و ژئوفیزیکی

تیم آقای راس ای. بایبر و تیم افق های نو در ناسا به رهبری آلن استرن تولید کرده است. تمامی تصویر های روی کره توسط ابزار شناسایی تصویر برداری دور برد افق های نو (LORRI) گرفته شده اند که هنگامی که فضا پیما از پلوتو عبور می کرد و در فاصله هفت هزار و هشتصد مایلی آن قرار داشت تصاویر به ثبت رسیدند.