به روزرسانی ماشین حساب گوگل

  • کاربران پس از ورود به حیط ماشین حساب هوشمند گوگل می توانند آیکون سه نقطه را در گوشه بالایی سمت راست ضربه بزنند و برای دسترسی به محاسباتی که در گذشته انجام دادند گزینه historyرا انتخاب کنند.

 

ماشین حساب وسیله ای برای حسابرسی حساب های شما می باشد و امروزه با بروز تکنولوژی این وسیله نیز شکل نویی به خود گرفته است. عده ای افراد از ماشین حساب دستی استفاده می کنند و عده ی دیگر از ماشین حساب گوشیشان استفاده می کنند. اما برخی افراد برای حسابرسی حسابهایشان از ماشین حساب هوشمند گوگل استفاده می کنند.

اکنون می خواهیم درزمینه بروزرسانی این ماشین حساب اطلاعاتی را به شما ارائه دهیم. این نوع ماشین حساب در نسخه 7.2 و در بروز رسانی جدیدش این قابلیت به وجودآمده که تاریخچه محاسبات را نمایش دهد.

نحوه دیدن تاریخچه حساب ها:
1-کاربران پس از ورود به حیط ماشین حساب هوشمند گوگل می توانند آیکون سه نقطه را در گوشه بالایی سمت راست ضربه بزنند و برای دسترسی به محاسباتی که در گذشته انجام دادند گزینه historyرا انتخاب کنند.

2-صفحه را به سمت پایین بکشید تا تاریخچه محاسبات خود را مشاهده کنید.
نکته: برای پاک کردن تاریخچه محاسبات ، وارد بخش تنظیمات شده و سپس گزینه Clear را انتخاب کنید،در این زمان پیغامی برای نمایش داده می شود تا تاییدیه پاک کردن تاریخچه را بگیرد.

برنامه های تازه گوگل جهت پیدا کردن و مبارزه با اپلیکیشن های مخرب

 

  • البته تا زمانی که شما نرم افزارهای خود را از فروشگاه گوگل پلی دانلود نمایید جایی نگرانی وجود ندارد. Verify apps تنها یک ابزار امنیتی است که یک لایه حفاظتی دیگر به دستگاه شما اضافه می کند.

نرم افزارهای مخرب همیشه یکی از دغه‌دغه های کاربران و هم چنین شرکت های نرم افزاری است. در این مطلب شرح خواهیم داد که شرکت گوگل از چه استراتژی به منظور یافتن و مقابله با اپلیکیشن های مخرب استفاده می کند.

به نقل از کلیک، سیستم عامل اندروید دارای یک تنظیم امنیتی به نام “verify apps” است که به صورت مدام دستگاه شما را جهت یافتن فعالیت های مشکوک بررسی می کند. به علاوه این تنظیم امنیتی اپلیکیشن هایی که به تازگی بر روی سیستم عامل نصب شده اند را اسکن کرده تا چنانچه به صورت بالقوه دارای خطراتی برای دستگاه شما هستند، این مود را به شما گزارش دهد. روزانه صدها هزار دستگاه اندرویدی توسط Verify apps به عنوان بخشی از عملیات تجسس سیستم، اسکن می شوند. نکته دیگری که در این جا باید به آن توجه کرد این است که چه کسی می داند چه تعداد از اپلیکیشن ها از منابع دیگری به جز گوگل پلی بر روی یک دستگاه نصب شده است؟ اما نکته مهم تر دستگاه هایی هستند که به دلیل یا دلایلی توسط Verify apps قابل اسکن شدن نیستند.

این نوع دستگاه ها ناامن، مرده یا اصطلاحا به دستگاه های DOI شهرت دارند. این نوع تلفن های هوشمند اندرویدی یا تبلت ها ممکن است به دلایل متعددی توسط سیستم امنیتی قابل دستیابی نباشند. برای مثال چنین دستگاهی نمی تواند دیگر مورد استفاده قرار گیرد، اما با این وجود می تواند به بدافزاری آلوده شود که اجازه نمی دهد که Verify apps کار خود را انجام دهد. زمانی که یک دستگاه تبدیل به یک دستگاه DOI می شود، می توان از آن برای شناسایی یک بدافزار که از منبعی ناشناخته نصب شده است، استفاده کرد.

برای مثال اگر شما یک اپلیکیشن را از منبعی ناشناخته نصب نمایید و گوشی شما در فواصل زمانی معین توسط سیستم امنیتی بررسی شود و اخطار خاصی مبنی بر مخرب بودن آن اپلیکیشن دریافت نکنید در نتیجه می توان گفت که دستگاه شما هنوز سالم است. اما اگر غیر از این باشد دستگاه شما تبدیل به یک دستگاه DOI شده است. در چنین شرایطی گوگل برای این که بتواند احتمال مخرب بودن یک اپلیکیشن خاص را محاسبه کند از میزان درصد دستگاه هایی از این اپلیکیشن استفاده می کنند و هم چنان سالم هستند و میزان درصد دستگاه های DOI استفاده می نماید.

فرمول زیر برای محاسبه و امتیاز دادن به یک اپلیکیشن به کار می رود:

N = تعداد دستگاه هایی که اپلیکیشن مورد نظر را دانلود کرده اند.

X = تعداد دستگاه هایی که با وجود استفاده از اپلیکیشن مورد نظر هم چنان سالم هستند.

P = احتمال سالم ماندن یک دستگاه با دانلود هر نوع اپلیکیشنی.

سپس اپلیکیشن هایی که زیاد نصب می شوند ولی از طرفی چندان مورد استقبال کاربران قرار نمی گیرند و طی مدت زمان کوتاهی کاربران آن ها را از دستگاه خود پاک می کنند بیشتر مورد آزمایش قرار می گیرند. در واقع گوگل بررسی می کند که آیا چنین اپلیکیشن هایی باعث خراب شدن و صدمه دیدن دستگاه کاربر شده است یا خیر و بدین وسیله از رخ دادن حوادث مشابه جلوگیری به عمل می آورند. با توجه به موارد بالا پس از این که یک اپلیکیشن مخرب تشخیص داده شد Verify apps بار دیگر به این اپلیکیشن نصب شده برگشته و آن را پاک می کند و در آینده نیز اجازه نصب آن را نخواهد داد.

البته تا زمانی که شما نرم افزارهای خود را از فروشگاه گوگل پلی دانلود نمایید جایی نگرانی وجود ندارد. Verify apps تنها یک ابزار امنیتی است که یک لایه حفاظتی دیگر به دستگاه شما اضافه می کند.

بازاریابی google adsense ( گوگل ادسنس ) چیست

google-adsense-610x330

 

  • گوگل از تکنولوژی جستجوی اینترنتی خود استفاده می کند تا تبلیغات هدفمندی را برپایه محتوا ،موقعیت جغرافیایی و فاکتورهای دیگر در سایت مقصد قرار دهد و برای استفاده از این سیستم تبلیغاتی باید در گوگل ادورزد ثبت نام نمایید.

 

آیا تاحالا اسم گوگل Adsense را شنیده اید؟
می دانید که از گوگل Adsense در کجا استفاده می شود و طریقه استفاده آن چطور می باشد؟
اگر نمی دانید پس با ادامه مطالب با من همراه باشید.

تعریف گوگل ادسنس (Adsense)
گوکل ادسنس یک روش مطمئن برای کسب درآمد آنلاین از طریق اینترنت می باشد.
شما می توانید با قرار دادن کدهای گوگل ادسنس بر روی صفحات وبلاگ یا سایت خود،تبلیغات مرتبط با محتوای وبلاگ خود را به بازدیدکنندگان نشان دهید و درازای هر کلیکی که بازدید کننده بر روی آگهی انجام می دهد ویا تعداد نمایش تبلیغات درآمدی را به حساب شما ریخته می شود.شرکت گوگل نسخه آزمایشی سرویس “هزینه در ازای عمل” را بیرون داده است ولی استفاده آن تا سال 2008 میلادی متوقف شد و این به نفع سرویس DoubleClick تمام شد!!!!!

گوگل از تکنولوژی جستجوی اینترنتی خود استفاده می کند تا تبلیغات هدفمندی را برپایه محتوا ،موقعیت جغرافیایی و فاکتورهای دیگر در سایت مقصد قرار دهد و برای استفاده از این سیستم تبلیغاتی باید در گوگل ادورزد ثبت نام نمایید.ادسنس به یک شرکت معروف در ساخت بنرهای تبلیغاتی بر روی سایت ها تبدیل شده است،چونکه در این سیستم نظارت بیشتری به بنرهای تبلیغاتی می شود و محتوای تبلیغات ،معمولا مرتبط با سایت قرار دهنده، تبلیغات می باشد.

بسیاری از سایت ها از ادسنس برای درآمد زایی محتوای سایتشان استفاده می کنند و می توان گفت ادسنس ، بهترین منبع درآمد زایی برای سایت های کوچک ،که منبع تبلیغاتی دیگری ندارند، می باشد.شما برای قرار دادن تبلیغات مرتبط باموضوع سایتتان ،کد HTML کوتاهی را در صفحات سایت خود قرار دهید و سایت هایی که ازنظر محتوا غنی می باشند ،می توانند از این طریق موفق شوند.

توجه کنید، تعداد ادسنس هایی که برای هر صفحه می توان استفاده کرد به سه تبلیغ در هر صفحه، محدود می شود.

افزایش درآمد زایی از طریق ادسنس
بسیاری از وب مسترها از طریق این سیستم تلاش می کنند تا درآمد خود را افزایش دهند و این کار را به استفاده از روش های زیر انجام می دهند:

  • آنها تلاش می کنند تا از طریق روش های مختلفی مانند تبلیغات آنلاین ، بازدیدکنندگان بسیاری را به سمت سایت خود جذب کنند
  • آنها تلاش می کنند مطالب با ارزشی در سایت خود قرار دهند
  • آنها از متونی در سایت خود استفاده می کنند که باعث می شود،بازدیدکنندگان بر روی تبلیغات کلیک کنند.گوگل از گذاشتن عبارتی نظیر “روی تبلیغات ادسنس من کلیک کنید “منع می کند و عبارات مورد قبول گوگل مثل “تبلیغات” و “لینک حامی” می باشد.

منبع در آمد تمام ادسنس ها، برنامه ادورزد می باشد و دارای مدل قیمت های پیچیده ای بر مبنای فاکتورهای گوناگون می باشد و ادسنس به تبلیغ کنندگان می گوید که قیمت های پیشنهادی خود را سربسته ومهرشده ارسال کنند.توجه داشته باشید ، به ازای هر کلیک، تبلیغ دهندگان تنها هزینه دومین قیمت پیشنهادی را که از لحاظ قیمت بالاتر بوده را پرداخت می کنند.

توضیحات مختصری از گوگل ادسنس بود
در مطالب بعدی طریقه استفاده از ادسنس و نکات اضافی دیگری را برایتان می گویم

کار گوگل آنالیز چیست ؟ و چه کاربردی دارد

google-analytics-0

 

  • باقرار دادن گوگل آنالیز در سایت خود به گوگل اجازه می دهید که اطلاعات شما را بهتر بررسی کند و در جستجو ،سایت شما را بالاتر نشان دهد و این باعث می شود که هر روز بازدید شما افزایش پیدا کند

 

آیا وب سایتی پربازدید دارید و آمارگیر حرفه ای در سایت شما وجود ندارد؟
آیا می خواهید ورودی های موتورهای جستجو مانندگوگل ،بینگ و مانند ایناها را بررسی کنید؟
در اینجا یکی از بهترین راه ها برای کسب این اطلاعات را به شما معرفی می کنم، گوگل آنالیز ، یکی از بهترین گزینه ها برای بررسی آمار سایت ها می باشد و در این آمارگیری هیچ گونه تقلب صورت نمی گیرد و با دقت بالا عمل می کند.حتی شما می توانید از آمار آی پی های بازدید شده از سایت شما و نوع مرورگر و با چه کلمات کلیدی وارد سایت شما شده اند و امکانات بسیار دیگری را مشاهده کنید

گوگل آنالیز
یکی از قدرتمندترین ابزارهای رایگان گوگل برای آمار سایت است و گزارش هایی از ترافیک سایت شما می دهد، گوگل با خریداری سهام شرکت معروف Urchin واقع در کالیفورنیا را در سال 2005 ،سرویس گوگل آنالیز را منتشر کرد.کلمات کلیدی یکی از موارد قابل توجه در بازدید سایت شما می باشد و کاربران در تمام جهان را بهم مرتبط می سازد و می توانید با استفاده از گوگل آنالیز،آمار نحوه بازدیداز سایت را به صورت XML ,CSV ذخیره کنید

گوگل قابلیتی را برای افرادی که از سرویس AdWord استفاده نمی کنند فراهم آورده تا بتوانند بصورت رایگان با افزودن یک کد جاوا در سایت خود،در گوگل آنالیز عضو شوند.نکته ای که وجود دارد و شما می توانید با توجه به آن آمار بازدید سایت خود را بالا ببرید ،این است که شما با بررسی کلمات کلیدی می توانید متوجه شوید ،که چه موضوع هایی بیشتر مورد جستجوی بازدیدکنندگان شما بوده است و بیشتر به آن موضوعات بپردازید

باقرار دادن گوگل آنالیز در سایت خود به گوگل اجازه می دهید که اطلاعات شما را بهتر بررسی کند و در جستجو ،سایت شما را بالاتر نشان دهد و این باعث می شود که هر روز بازدید شما افزایش پیدا کند

با ترکیب گوگل آنالیز و گوگل ادورزد ،کاربران می توانند کیفیت صفحات سایت ها و میزان درآمدزایی از آنها را محاسبه کنند و هدف در اینجا ممکن است شامل فروش بالا ،کسب رتبه اول و بازدید از صفحه خاصی باشد.

با گوگل آنالیز آشنا شدیم و با استفاده درست از آن می توانید فروش و بازدید از سایت خود را بالا ببرید

چند مطلب راجب گوگل ادسنس

google-adsense-21

 

  • تبلیغ دهنده برای تبلیغات سایتی، صفحاتی را مشخص می کندکه تبلیغات می بایست در آنها انجام شود و بر مبنای هزینه هر یک میلیون بار نمایش یا CPM محاسبه می شود و یا تبلیغ دهنده مبلغی را برای هر هزار بار نمایش آگهی ، پرداخت می کند

 

 

درهنگام ثبت نام کاربران، موراد استفاده و طریقه ی نصب آن ،به کاربران ارائه خواهد شد. همچنین توافق نامه امنیتی و شرایط سرویسی نیز ارائه می شود ،که کابران باید آنها را رعایت کنند.پس در ادامه به نکاتی مهم توجه کنید:

  • لازم است که در ابتدا صاحب سایت کد جاوا اسکریپت را در درون صفحه خود قرار دهد
  • هربار که صفحه ای باز می شود،کدهای جاوا اسکریپت با استفاده از فناوری JSON ،محتویات مورد نمایش را از سرورهای گوگل فراخوانی می کند
  • برای تبلیغات متنی، سرور گوگل از catch صفحه برای تعیین مجموعه، از کلمات کلیدی با ارزش استفاده می کنند و اگر کلمات کلیدی قبلا catch شده باشند،تبلیغات برای آن کلمات کلیدی، برمبنای سیستم پیشنهاد قیمت ادوردز ،انجام می شود
  • تبلیغ دهنده برای تبلیغات سایتی، صفحاتی را مشخص می کندکه تبلیغات می بایست در آنها انجام شود و بر مبنای هزینه هر یک میلیون بار نمایش یا CPM محاسبه می شود و یا تبلیغ دهنده مبلغی را برای هر هزار بار نمایش آگهی ، پرداخت می کند
  • اگر شمابه عنوان تبلیغ دهنده ،تبلیغ دهنده دیگری را معرفی کنید ،گوگل به حساب کاربری شما ،مبلغی را واریز میکند ولی این سیستم در سال 2008 کنار گذاشته شد
  • تبلیغات حین جستجو ،در حین جستجوی کاربران نمایش داده می شود
  • توجه کنید که در حین درخواست صفحه،کد جاوا اسکریپت به سرور فرستاده می شود،ممکن است افراد دیگر کدهای جاوا اسکریپت تبلیغاتی سایتهای دیگر را کپی کنند و در سایت ها خود قرار دهند. برای جلوگیری از این اتفاق ،استفاده کنندگان از ادسنس باید صفحاتی از سایت خود را که قرار است در انها تبلیغات را بگذارید ،مشخص کنید،در این حالت ادسنس کلیه کلیک ها را ازسایت ها و صفحات دیگر نادیده می گیردتوجه داشته باشید یکی از شکل های سو استفاده از گوگل ادسنس MFA یا Made for AdSense است. یعنی سایتی که تنها به منظور ادسنس ساخته شده است و محتوایی ندارند ،تنها با تبلیغات پر می شوند ،در این حالت تنها انتخابی که کاربر دارد کلیک بر روی این لینک های تبلیغاتی است،به دلیل شکایت فراوان ،گوگل حساب چنین کاربرانی را مسدود کرده است