چرا گوگل به سایت ما اهمیت نمی دهد

 

.

  • گوگل ، یک سرویس رایگان برای پیدا کردن کلمات کلیدی و مرتبط دارد که به شما این امکان را میدهد که کلمات مرتبط با کلمه کلیدی یا موضوع مطالبتان را انتخاب کنید . این سرویس شاید در مورد سایت های فارسی زبان خیلی کاربردی نباشد اما باز هم دستیار بسیار خوبی خواهد بود .

 

سایت شما ، مطالب و محتوای خوبی دارد ، همه این را می گویند ! اما “همه” کسانی هستند که شما را میشناسند. چرا دیگر افراد به سایت شما نمی آیند ؟ هزاران نفر منتظر مطالب خوب و جذابند اما چرا سایت شما سهمی در این بین ندارد؟

ورود بازدید کنندگان از گوگل ، مستلزم وجود مطالب خوب و تازه است . تعدادی از مشکلاتی که احتمالا باعث فراری دادن موتور های جست و جو از وبسایتتان میشود را لیست کرده ام .

۱ – شما نمیدانید که کاربران از چه کلماتی استفاده می کنند !

مهمترین بخش بهینه سازی یک سایت ، این است که بدانیم بازدید کنندگانی که احتمالا به دنبال مطالب ما هستند ، با چه کلماتی به دنبال مطالب ما میگردند. خودتان را به جای بازدیدکنندگان بگذارید و فکر کنید چه کلمات و جملاتی را در کلمات کلیدی استفاده کنید.

۲- شما نمیدانید که چگونه کلمات کلیدی را پیدا کنید !

گوگل ، یک سرویس رایگان برای پیدا کردن کلمات کلیدی و مرتبط دارد که به شما این امکان را میدهد که کلمات مرتبط با کلمه کلیدی یا موضوع مطالبتان را انتخاب کنید . این سرویس شاید در مورد سایت های فارسی زبان خیلی کاربردی نباشد اما باز هم دستیار بسیار خوبی خواهد بود .

۳- شما تلاش می کنید تا تعداد زیادی کلمه کلیدی را در یک پست بگنجانید

تعداد کلمات کلیدی هر پست را بهتر است در حد ۶-۷ عدد نگه دارید . زمانی که دارید وبسایتتان را برای یک کلمه خاص بهینه سازی می کنید دچار مشکل میشوید.

۴ – عدم استفاده از تگ های ارزشگذار (h1 , h2,… )

 برای ارزش دادن به یک جمله یا یک لینک ، بهتر است که آن را در تگ های ارزش گذار مثل h1  و h2 و . . . قرار دهید . سعی کنید که در استفاده از این تگ ها هم زیاد افراط نکنید ، تگ h1 باید یک عدد باشد . بهتر است در صفحه اصلی کلمات کلیدی خود را در این تگ قرار دهید و در صفحهات فرعی مثل مطالب ، تیتر مطالب را به همراه لینک در این تگ قرار دهید . همچنین ، در صفحه اول سعی کنید که لینک پست هایتان را h2 قرار دهید.

۵- قرار ندادن توضیحات برای عکس ها

احتمالا برای جلب کردن توجه خوانندگان از عکس ها استفاده می کنید . گوگل نمیتواند عکس های شما را ببیند ! اگر عکس های شما توضیحات  نداشته باشد ، از نظر گوگل چنین عکسی به این موضوع مرتبط نیست ! پس بهتر است که برای تمامی تصاویر توضیحاتی قرار بدهید و کلمات کلیدی مرتبط را در آن ها به کار ببرید.

۶- به مطالب قدیمی لینک نمی دهید

ارسال بازدید کنندگان از یک پست جدید به یک پست قدیمی سود ها و مزیت هایی نیز برای شما دارد . با این کار ، شما به بازدیدکنندگان و بات های گوگل میفهمانید که مطلب دیگر سایت من هم ارزش بیشتری دارد که من در این پستم به آن لینک دادم  !

۷- استفاده از پیوند های یکتای بد

استفاده از پیوند های یکتایی که کلمات کلیدی شما در آن ها به کار نرفته باشد یکی از مشکلاتی است که میتواند شانس شما را از خضور در صفحات اول گوگل و کسب بازدیدکننده از بین ببرد. بهتر است که پیوند های یکتای خوب و مناسبی را برای وبسایت خودتان انتخاب نمایید.

۸- عدم استفاده از شبکه های اجتماعی

امروزه ، استفاده از شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین موارد در بهینه سازی وبسایت ها به حساب می آید . از شبکه های اجتماعی به وفور استفاده کنید و سایت خود را در آن ها به دیگرا معرفی کنید

۹- تمامی مطالب شما کپی هستند!

متاسفانه ، کپی بودن مطالب بعضی از وبسایت ها باعث کاهش رتبه آن ها در موتور های جست و جو میشود و بعضی موارد به بن شد وبسایت منتهی میشود . بهتر است که مطالب خوبی برای وبسایتتان بنویسید و دست از کپی کردن بردارید!

با شبکه های اجتماعی بیشتر آشنا شویم – بخش دوم

administrator_files_uploadfile_%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%ac%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b9%db%8c

  • خب دوستان عزیز در این مطلب درباره شبکه های اجتماعی مختلف توضیحاتی برای شما دادم و شما را با آنها آشنا کردم و شما خود می توانید متناسب کار خود یکی از آنها را انتخاب کنید و یا به سراغ یکی از روش های دیگری بروید و راه موفقیت تان را در پیش بگیرید.

 

 

با ادامه آشنایی بیشتر با شبکه های اجتماعی با شما همراه هستم تا انتهای این مطلب با من همراه باشید:

گوگل پلاس
گوگل پلاس هم یک شبکه اجتماعی مانند فیس بوک می باشد که این شبکه بین وب مسترها محبوبیت بیشتری دارد.

لینکداین
شبکه لینکداین بیشتر برای ایجاد ارتباط بین متخصصین، تجار، کارآفرینان و مدیران شرکتها ایجاد شده است و محل مناسبی برای معرفی و شناساندن برند شرکت ها و ایجاد ارتباط بین همکاران می باشد.

پینترنست
یک شبکه اجتماعی می باشد که بر پایه انتشار تصاویر است .در صورتی که شما بتوانید تصاویر جذابی را داشته باشید می توانید با انتشار کردن آنها در این شبکه ، بازدیدکنندگان بسیاری را برای خود به ارمغان بیاورید.

مزایا بازاریابی با شبکه های اجتماعی

  • شما می توانید تقریبا هر گونه اقشاری را در این گونه شبکه ها پیدا کنید
  • شما می توانید به راحتی به پاسخ کاربران جواب بدهید و با آنها در ارتباط باشید
  • شما می توانید با انتشار یک ویدیو یا عکس و مطالب جالب ،هزاران هوادار برای خود پیدا کنید
  • با فعالیت بسیاردر این شبکه ها ، باعث می شوید که افراد بسیاری لینک محصولات شما را در پروفایل خود ببینید

معایب بازاریابی با شبکه های اجتماعی

  • شبکه های اجتماعی بسیاری وجو دارد که هر کدام ویژگی های خاص خودشان را دارند
  • برای بازاریابی بهتر و موثرتر در شبکه های اجتماعی باید حداقل یک ساعت در این شبکه ها فعالیت نمایید
  • کاربران در شبکه های اجتماعی دارای عقاید متفاوتی می باشند و هر مطلبی را به اشتراک نمی گذارند
  • اکثر مطالب اشتراک گذاری شده در این شبکه های اجتماعی ،مطالعه نمی شود

خب دوستان عزیز در این مطلب درباره شبکه های اجتماعی مختلف توضیحاتی برای شما دادم و شما را با آنها آشنا کردم و شما خود می توانید متناسب کار خود یکی از آنها را انتخاب کنید و یا به سراغ یکی از روش های دیگری بروید و راه موفقیت تان را در پیش بگیرید.

 

 

 

برای تبلیغات اینترنتی و بازاریابی از توییتر استفاده کنیم

twitter-birds-flying-away-top_

 

  • قبلا توییت ها فقط در نتایج جستجو موبایل ها نمایش داده می شد ولی جدیدا در نتایج جستجوی دسکتاپ هم نشان داده می شود ،پس اگر شما درباره ی یک شرکت جستجو کنید،گوگل آخرین توییت ها این شرکت که مرتبط با موضوع جستجو شده ،می باشد را نشان می دهد.

با بخشی دیگر از بازاریابی شبکه های اجتماعی با شما دوستان همراه هستم
اگر شما دوستان همراه به خاطر داشته باشید که در مطلب تاثیر فیسبوک در بازاریابی اینترنتی،بیان کردم که ربات های گوگل نمی توانند به راحتی گردش در یک سایت در فیس بوک گردش کنند و به تمام صفحات سر بزنند، پس گوگل باید به دنبال راهی میگشت تا بتواند از اتفاقات درون شبکه های اجتماعی آگاه شود.

گوگل برای رفع این مشکل ، گوگل پلاس را راه اندازی نمود و هزینه های بسیاری را برای تبلیغات این شبکه متحمل شد و گوگل پلاس فقط وبمسترهایی را که می خواستند در نتایج بالای گوگل قرار بگیرند را توانست جذب نماید.

شاید شما هم اخبارهایی مبنی برقرارداد همکاری بین گوگل و توییتر شنیده باشید.حالا چرا گوگل با توییتر قرار داد بست؟

اتفاقات درون شبکه های اجتماعی برای گوگل دارای اهمیت و مهم می باشد و برای بهتر کردن نتایج جستجوی خود باید بتواند سیگنال های شبکه های اجتماعی را در رنکینگ وب سایت ها تاثیر دهد.

کاربران فیس بوک هر اتفاق و رویداد جدیدی که برایشان اتفاق می افتد و پیش می آید معمولا در پروفایل خود ثبت می کنند ،و ممکن است بعضی از کابران تمام رویدادهای آخر هفته و تعطیلات خود را در پروفایل خود توضیح دهد.ولی در توییتر ،فقط می تواند مهم ترین اتفاقی که برایش پیش آمده است را ثبت و یادداشت کند و همین موضوع باعث تبدیل شدن توییتر به یک گنجینه از اتفاقات مهم در دنیا شده است.

گوگلی ها هم از این موضوع باخبرند و با بزرگترین و مختصرترین مخزن اطلاعات مهم دنیا قرار داد بسته اند،و یا می توان گفت که فیس بوک خودش را برتر و بزرگتر از گوگل می داند و تمایلی به اشتراک گذاری اطلاعات نداشته باشد.این ها را می توان از دلایل احتمالی قرارداد بین گوگل و توییتر دانست.

نمایش توییت ها توسط گوگل در نتایج جستجو

قبلا توییت ها فقط در نتایج جستجو موبایل ها نمایش داده می شد ولی جدیدا در نتایج جستجوی دسکتاپ هم نشان داده می شود ،پس اگر شما درباره ی یک شرکت جستجو کنید،گوگل آخرین توییت ها این شرکت که مرتبط با موضوع جستجو شده ،می باشد را نشان می دهد.

تاثیر همکاری بین گوگل و توییتر بر روی رنکینگ سایت

گوگل اگر بتواند به دیتابیس توییتر دسترسی پیدا کند،دقیقا می تواند متوجه شود که چه کسی در توییتر طرفدار بیشتری دارد و توییت های چه کسانی بیشتر ریتوییت می شود و به توییت های چه افرادی اصلا اهمیت داده نمی شود!!! همچنین در گذشته درمورد فیس بوک نظراتی بوده است که گوگل هر لایک در فیس بوک را به عنوان یک رای درنظر گرفته و هر کسی رای بیشتری داشته باشد در نتایج جستجو جایگاه بالاتری دارد،ولی مت کاتس اعلام کرد که ربات گوگل نمی تواند به محتوای فیس بوک به درستی دسترسی پیدا کند و این باعث شد که مطالب کمتری در مورد اهمیت لایک ها منتشر شود.

تفاهم جدید دیگر محدودیت ربات گوگل را برطرف نمود و گوگل می تواند تشخیص دهد که کاربران به چه کسانی بیشتر رای می دهند،و باید منتظر بود و دید که این قرارداد تا چه اندازه باعث تقویت سیگنال شبکه های اجتماعی می شود.

روش های بازاریابی اینترنتی را با هم ترکیب کنیم

social-media-in-online-marketing

  • گوگل پلاس را در واقع گوگل با ترکیب دو روش بازاریابی رسانه های اجتماعی و سئو ،ایجاد کرده است.برای مثال اگر شما از صفحه شرکتی در گوگل پلاس پیروی کنید و برای مطالب آن صفحات کامنت بگذارید و با آن را به اشتراک بگذارید،می تواند نقش مهمی در موفقیت آنها داشته باشد.

آیا به نظر شما ترکیب،دو روش بازاریابی می تواند در موفقیت بیشتر شما ،در کسب و کار موثر باشد؟
با بازاریابی ویدیویی و بازاریابی ایمیلی آشنا هستید .حال به نظر شما ترکیب این دو بازاریابی اینترنتی می تواند،موثر باشد؟
پس با ادامه مطالب با من همراه باشید.

ترکیب روش های بازاریابی با یکدیگر ،برای یافتن مخاطبان بیشتر و جلب رضایت مشتریان یکی از جذابیت های بازاریابی اینترنتی است.در این مطلب به ترکیب دو روش بازاریابی ایمیلی و ویدیویی می پردازم.

بر اساس آماری که از بازاریابان اینترنتی از استفاده ویدئو در ایمیل های تبلیغاتی بدست آمده است ،26 درصد از بازاریان اعلام کردند که احتما زیادی دارد که از ویدئو در ایمیل های ارسالی استفاده کنند،حدود 55 درصد اعلام کردند که احتمال کمی دارد که از ویدئو استفاده کنند و 20 درصد اعلام کردند که هرگز از چنین امکانی استفاده نمی کنند.

شما می توانید در مراحلی از انجام بازاریابی اینترنتی که هدف افزایش ترافیک سایت با مخاطبانانتان می باشد،می توانید علاوه بر استفاده از روش های معمول بازاریابی ،نیز می توانید این روش ها را باهم ترکیب نمایید.این بسته به خلاقیت بازاریاب اینترنتی دارد که چگونه این روش ها را باهم ترکیب کند و باعث جلب رضایت و توجه بیشتر مخاطبان شود.

برای مثال نوع دیگری از ترکیب روش های بازاریابی اینترنتی می توان به ترکیب بازاریابی رسانه های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی اشاره کرد. شما می توانید در ایمیل های ارسالی برای مخاطبان خود،از لینک های شبکه های اجتماعی استفاده کنید و دریافت کنندگان ایمیل ها را به مشاهده صفحات شرکت در شبکه های اجتماعی و اشتراک گذاری متن ایمیل در آنها تشویق کرد.

گوگل پلاس را در واقع گوگل با ترکیب دو روش بازاریابی رسانه های اجتماعی و سئو ،ایجاد کرده است.برای مثال اگر شما از صفحه شرکتی در گوگل پلاس پیروی کنید و برای مطالب آن صفحات کامنت بگذارید و با آن را به اشتراک بگذارید،می تواند نقش مهمی در موفقیت آنها داشته باشد.

این دیگر به خلاقیت شما بستگی دارد که کدام یک از روش های بازاریابی را باهم ترکیب کنید،و لازم است که شما تمام روش های بازاریابی را به خوبی بشناسید.

امیدوارم با به کارگیری این ایده ها بتوانید بازاریابی خود،موفق ترین باشید

گوگل پلاس در آینده سئو چه نقشی دارد

could-google-be-the-future-of-seo

  • با توجه به تغییرات پیش آمده در موتورهای جستجو، گوگل پلاس برای کسب و کارهایی که به دنبال بهبود رتبه خود هستند، به احتمال زیاد حتی از فیس‌بوک هم مهم تر خواهد بود.

 

سرویس Google+ یا همان شبکه اجتماعی رسمی گوگل، یکی از سرویس‌هایی است که چند وقتی است رشد زیادی داشته است. گوگل پلاس نه تنها یک شبکه اجتماعی است بلکه راهی برای رتبه‌بندی موتور جستجوی گوگل نیز است. مدیران وب سایت و کسب و کارهای بزرگ به این فکر می‌کنند که گوگل پلاس می‌تواند نقطه عطف مهم و بزرگی در زمینه مارکتینگ باشد. با این فرض، سرویس گوگل پلاس به کسب و کارهای ها کمک می‌کند تا آن‌ها را در زمینه سئو و رتبه‌های جستجو موفق‌تر کند.

در حال حاضر چند وقتی است که متخصصان وب و شبکه‌های اجتماعی در حال بررسی دقیق‌تر سئو هستند. با توجه به اینکه موتور جستجوی گوگل تقریباً بیش از نیمی از فرآیند سئو را در بردارد به این نتیجه رسیده‌اند که سرویس گوگل پلاس بی تردید در این فرآیندها دخیل خواهد بود.

برخی از این افراد مثل Merry Morud (مدیر تبلیغات شرکت aimClear) می‌گوید: “Social Signals در واقع جایگزین لینک‌ها در اهمیت سئو می‌شوند. در زمان قدیم سئو، لینک دهی‌ها و ساختارهای پیوندی بین لینک‌ها مهم‌ترین اصل سئو بوده است اما امروزه با وجود شبکه‌های اجتماعی، سئو گسترده‌تر شده و به اصطلاح دموکراسی تر شده است.” خانم Morud در ادامه می‌گوید: “سئو دیگر یک ساختار ساده نیست، سئو امروز به یک نماد قدرت و اقتدار تبدیل شده است.”

با توجه به تغییرات پیش آمده در موتورهای جستجو، گوگل پلاس برای کسب و کارهایی که به دنبال بهبود رتبه خود هستند، به احتمال زیاد حتی از فیس‌بوک هم مهم تر خواهد بود.

Merry Morud در این رابطه می‌گوید: “گوگل پلاس یک شوخی نیست! گوگل پلاس قوی و قوی تر می‌شود. پس اگر در آن فعالیت ندارید، از همین حالا شروع کنید.” گوگل از سرویس Google+ اطلاعات زیادی دریافت می‌کند که این موارد بی شک می‌توانند بر سئو تأثیرات مثبتی بگذارند. همچنین گوگل 100% ترجیح می‌دهد تا از سرویس اختصاصی خودش اطلاعات بیشتری کسب کند تا از شبکه‌های اجتماعی دیگری همچون Facebook.” صحبت‌های خانم Morud اگرچه عجیب و شاید غیر منطقی به نظر برسد اما فراموش نکنیم که او یک مدیر کار بلد و ماهر و با تجربه در این زمینه است. نتایج نشان می‌دهد فرضیه‌های Morud هیچ‌وقت دور از انتظار نیستند. اطلاعات دریافت شده از شبکه‌های اجتماعی که درروند سئو تأثیر می‌گذارند با عنوان Social Signals شناخته می‌شوند.

Social Signal ها در واقع قرار نیست جای تبادل لینک‌ها را بگیرند. بلکه قرار است حضوری پررنگ تر در سئو داشته باشند. اگرچه نظر Merry Morud این است که Social Signal ها به زودی جای لینک‌ها را می‌گیرند.

احتمالاً بخش Recommendations تبلیغات فیس‌بوک یکی از مهم‌ترین عوامل مشوق برای جذب تبلیغات توسط تبلیغ کنندگان است. اما این تبلیغات اگرچه در فضایی پربار به نمایش گذاشته می‌شوند اما به دلیل مشکلات نمایشی در موبایل‌ها، شاید خیلی هم مناسب نباشند.

فیس‌بوک برای تبلیغات از سه نوع Desktop, Mobile و Right-Rail استفاده کرده است. اما این نوع نمایش تبلیغات برای دستگاه‌های قابل حمل مثل موبایل‌ها بیش از حد سنگین هستند. این نظر خانم Morud برای تبلیغات در این شبکه اجتماعی است.

او معتقد است این حجم بالا منجر به کلیک کردن‌های اشتباه کاربران می‌شود و در این صورت اختلاف زیادی بین کلیک‌های واقعی و کلیک‌های اشتباه صورت می‌گیرد.

برای مدیریت این مشکل، خانم Cindy Krum (مؤسس و مدیر اجرایی MobileMoxie) به کسانی که مایل به ارائه تبلیغاتشان به فیس‌بوک هستند پیشنهاد داده است تا قبل از اینکه تبلیغ خود را به‌صورت نهایی ارائه کنند، آن را آزمایش کنند تا از وضعیت نمایش آن در دستگاه‌های مختلف آشنا شوند چرا که خیلی از تبلیغات در موبایل‌ها نمایش داده نمی‌شوند و یا اگر هم نمایش داده شوند ناقص و مشکل دار هستند.

دلیل این مشکل در فیس‌بوک این است که فیس‌بوک از Ajax و JavaScript در بخش تبلیغات موبایلی خود استفاده نکرده است. بنابراین تبلیغاتی که بر مبنای ای جکس یا جاوا باشند در موبایل‌ها بارگذاری نمی‌شوند و این بی تردید یک ضرر بزرگ خواهد بود که هرکسی به آن توجه نمی‌کند.

این مشکلات موجود در فیس‌بوک می‌تواند دلیلی برای تغییر ذهنیت کاربران و کسب و کارها به سمت گوگل پلاس باشد که البته این سیستم با توجه به اینکه کاملاً سفارشی سازی شده بر اساس محل زندگی افراد نمایش داده می‌شود و این موضوع از روی آی پی مشخص می‌گردد، امکان فعال سازی در ایران را ندارد و همین نکته هم می‌تواند دلیل دیگری برای استفاده از سرویس گوگل پلاس برای وب سایت‌های ایرانی باشد.

Merry Morud همچنین می‌گوید: “فیس‌بوک بیش از حد شلوغ شده است! بنابراین گوگل پلاس با سرورهای مجهزتر و مهم تر از آن بدون تبلیغ بودن، یک گزینه مناسب برای کاربران خواهد بود.”

با توجه به همه این موارد و با توجه به حضور چشم‌گیر Social Signals که در رتبه‌بندی‌های سئو تأثیر به سزایی خواهند داشت، تبلیغ کنندگان دیگر نمی‌توانند عدم حضور خود در گوگل پلاس را توجیه کنند.

با توجه به گفته Morud: “گوگل در حال اختصاصی کردن Social Signals از گوگل پلاس است و این یکی از بزرگ‌ترین نکات مهم در زمینه سئو خواهد بود که نمی‌توان آن را رد کرد.”