برنامه های تازه گوگل جهت پیدا کردن و مبارزه با اپلیکیشن های مخرب

 

  • البته تا زمانی که شما نرم افزارهای خود را از فروشگاه گوگل پلی دانلود نمایید جایی نگرانی وجود ندارد. Verify apps تنها یک ابزار امنیتی است که یک لایه حفاظتی دیگر به دستگاه شما اضافه می کند.

نرم افزارهای مخرب همیشه یکی از دغه‌دغه های کاربران و هم چنین شرکت های نرم افزاری است. در این مطلب شرح خواهیم داد که شرکت گوگل از چه استراتژی به منظور یافتن و مقابله با اپلیکیشن های مخرب استفاده می کند.

به نقل از کلیک، سیستم عامل اندروید دارای یک تنظیم امنیتی به نام “verify apps” است که به صورت مدام دستگاه شما را جهت یافتن فعالیت های مشکوک بررسی می کند. به علاوه این تنظیم امنیتی اپلیکیشن هایی که به تازگی بر روی سیستم عامل نصب شده اند را اسکن کرده تا چنانچه به صورت بالقوه دارای خطراتی برای دستگاه شما هستند، این مود را به شما گزارش دهد. روزانه صدها هزار دستگاه اندرویدی توسط Verify apps به عنوان بخشی از عملیات تجسس سیستم، اسکن می شوند. نکته دیگری که در این جا باید به آن توجه کرد این است که چه کسی می داند چه تعداد از اپلیکیشن ها از منابع دیگری به جز گوگل پلی بر روی یک دستگاه نصب شده است؟ اما نکته مهم تر دستگاه هایی هستند که به دلیل یا دلایلی توسط Verify apps قابل اسکن شدن نیستند.

این نوع دستگاه ها ناامن، مرده یا اصطلاحا به دستگاه های DOI شهرت دارند. این نوع تلفن های هوشمند اندرویدی یا تبلت ها ممکن است به دلایل متعددی توسط سیستم امنیتی قابل دستیابی نباشند. برای مثال چنین دستگاهی نمی تواند دیگر مورد استفاده قرار گیرد، اما با این وجود می تواند به بدافزاری آلوده شود که اجازه نمی دهد که Verify apps کار خود را انجام دهد. زمانی که یک دستگاه تبدیل به یک دستگاه DOI می شود، می توان از آن برای شناسایی یک بدافزار که از منبعی ناشناخته نصب شده است، استفاده کرد.

برای مثال اگر شما یک اپلیکیشن را از منبعی ناشناخته نصب نمایید و گوشی شما در فواصل زمانی معین توسط سیستم امنیتی بررسی شود و اخطار خاصی مبنی بر مخرب بودن آن اپلیکیشن دریافت نکنید در نتیجه می توان گفت که دستگاه شما هنوز سالم است. اما اگر غیر از این باشد دستگاه شما تبدیل به یک دستگاه DOI شده است. در چنین شرایطی گوگل برای این که بتواند احتمال مخرب بودن یک اپلیکیشن خاص را محاسبه کند از میزان درصد دستگاه هایی از این اپلیکیشن استفاده می کنند و هم چنان سالم هستند و میزان درصد دستگاه های DOI استفاده می نماید.

فرمول زیر برای محاسبه و امتیاز دادن به یک اپلیکیشن به کار می رود:

N = تعداد دستگاه هایی که اپلیکیشن مورد نظر را دانلود کرده اند.

X = تعداد دستگاه هایی که با وجود استفاده از اپلیکیشن مورد نظر هم چنان سالم هستند.

P = احتمال سالم ماندن یک دستگاه با دانلود هر نوع اپلیکیشنی.

سپس اپلیکیشن هایی که زیاد نصب می شوند ولی از طرفی چندان مورد استقبال کاربران قرار نمی گیرند و طی مدت زمان کوتاهی کاربران آن ها را از دستگاه خود پاک می کنند بیشتر مورد آزمایش قرار می گیرند. در واقع گوگل بررسی می کند که آیا چنین اپلیکیشن هایی باعث خراب شدن و صدمه دیدن دستگاه کاربر شده است یا خیر و بدین وسیله از رخ دادن حوادث مشابه جلوگیری به عمل می آورند. با توجه به موارد بالا پس از این که یک اپلیکیشن مخرب تشخیص داده شد Verify apps بار دیگر به این اپلیکیشن نصب شده برگشته و آن را پاک می کند و در آینده نیز اجازه نصب آن را نخواهد داد.

البته تا زمانی که شما نرم افزارهای خود را از فروشگاه گوگل پلی دانلود نمایید جایی نگرانی وجود ندارد. Verify apps تنها یک ابزار امنیتی است که یک لایه حفاظتی دیگر به دستگاه شما اضافه می کند.

Tap۳۰ و اسنپ ، معرفی دو اپلیکیشن تاکسی یاب آنلاین

 

  • همانطور که مشخص است این سرویس به شما کمک می کند تا با نصب یک برنامه به روی موبایل تان،‌ موقعیت خود را مشخص کنید و تاکسی های اطراف خود را برای رسیدن به مقصد فراخوانی کنید. شما می توانید مبلغ سفر را آنلاین پرداخت کنید و یا به صورت عادی به راننده پرداخت خود را انجام دهید.

 

مدتی است که سرویس های جذاب مبتنی بر مکان در ایران راه اندازی شده است و یکی از بهترین آنها درخواست تاکسی در محل شما می باشد.

سرویس های مبتنی بر مکان کاربر همیشه جذابیت خاص خود را داشته اند و بنا به ماهیت خود نیاز به داشتن اپلیکیشن موبایل برای یافتن محل دقیق کاربر دارند.

 

معرفی سرویس های آنلاین مبتنی بر مکان:

سرویس های مبتنی بر مکان با توجه به مکان کنونی فرد امکاناتی را برای آن فرد فراهم می کنند، از معروفترین این سرویس ها می توان به سایت های Foursquare  و Yelp اشاره کرد که سرویس های گردشگری آنلاین هستند و با توجه به جایگاه شما در نقشه نزدیکترین مراکز عمومی، تفریحی، رستوران ها و… را به شما پیشنهاد می دهند.

برای اینکه بدانید این سرویس ها چقدر در جهان جذاب هستند بهتر است که بدانید درآمد کمپانی Yelp تا کنون 550 میلیون دلار بوده است و درآمد کمپانی  Foursquare نیز 45 میلیون دلار بوده است.
کمپانی Yelp که در این حوزه حرف اول را در جهان می زند فقط تا سال 2015 توانست 550 میلیون دلار از اپلیکیشن خود درآمد کسب کند و 3850 کارمند دارد.
اگر شما این اپلیکیشن که مثال خوبی از سرویس های مبتنی بر مکان است را به روی گوشی خود نصب کنید و به عنوان مثال به محلی خاص در هلند یا فرانسه یا هر کشوری که تمایل دارید بروید، می توانید به راحتی هتل پیدا کنید و رزرو کنید و مکان های دیدنی آن منطقه را بیابید و به بهترین فروشگاه ها و رستوران ها با توجه به نظرات مردم دیگر مراجعه کنید و از سفر خود لذت ببرید.
البته مدتی است شرکت ایرانی پیک برتر نیز نسخه ایرانی این سرویس را که می توان به آن رتبه خوبی هم داد راه اندازی کرده است.

در نهایت می توان این نوع سرویس ها را با توجه به سفارشی سازی آنها مبتنی بر مکان یک سرویس فوق العاده دانست که با استقبال بسیار زیادی در سراسر جهان روبرو شده است.

 

snapp-or-tap30-b

سرویس تاکسی آنلاین اسنپ Snapp:

قبل از هر چیز بهتر است معرفی کوتاه و تقریبا کامل اسنپ که در سایت آن منتشر شده است را با هم بخوانیم:

 

دنبال یک راه ساده و سریع برای درخواست خودرو هستید؟ اسنپ را از دست ندهید. با اپلیکیشن اسنپ شما تمامی رانندگان اطرافتان را به صورت زنده می‌بینید. فقط کافیست مبدا و مقصدتان را مشخص کرده و درخواست اسنپ دهید تا نزدیک‌ترین خودرو شما را تا مقصد همراهی کند. به وسیله پرداخت آنلاین و اعتباری دیگر نیازی به پول نقد نیست و شما به راحتی می‌توانید هزینه سفر خود را از طریق کارت اعتباری و افزایش اعتبار حساب کاربری خود پرداخت کنید.

ما در اسنپ با پشتیبانی 24 ساعته حتی در روزهای تعطیل هم شما را تنها نخواهیم گذاشت و تمامی سوالاتتان در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ داده می‌شود. در حال حاضر اسنپ فقط در شهر تهران فعال است.

همانطور که مشخص است این سرویس به شما کمک می کند تا با نصب یک برنامه به روی موبایل تان،‌ موقعیت خود را مشخص کنید و تاکسی های اطراف خود را برای رسیدن به مقصد فراخوانی کنید. شما می توانید مبلغ سفر را آنلاین پرداخت کنید و یا به صورت عادی به راننده پرداخت خود را انجام دهید.

اسنپ نیز یکی دیگر از سرویس های شرکت راکت اینترنت (بامیلو) است و در ابتدای کار خود با برند تاکسی یاب شروع به کار کرد اما بعد از مدتی با ایجاد مشکلاتی که در مسیر تاکسیرانی ایجاد شد نام این سرویس تغییر کرد و اکنون با نام اسنپ فعالیت خود را ادامه می دهند.

استفاده از اسنپ در شرایط کنونی بسیار به صرفه است و شما قبل از درخواست سفر می توانید با انتخاب مبدا و مقصد هزینه دقیق سفر خودتان را مشاهده نمایید.

در تصویر متحرک زیر می توانید تجربه کار با نرم افزار اسنپ را مشاهده نمایید:

 

app_cast

سرویس تاکسی آنلاین Tap30:

اخیرا سرویس جدید با نام Tap30 راه اندازی شده است که هنوز هویت صاحبان آن به طور دقیق مشخص نیست! تنها اطلاعاتی که توانستیم از این شرکت بدست آوریم عکسی بود که در صفحه درباره ما وب سایت این شرکت منتشر شده بود و محیط کار آنها را نمایش می داد.

 

tap30-taxi
این سرویس خیلی سریع توانست رشد کند و به رقیبی جدی برای اسنپ تبدیل شود، با اینکه راه اندازی چنین کسب و کارهای اینترنتی بزرگی کار ساده ای نیست اما شاهد آن هستیم که در بستر کنونی ایران چقدر سریع این موضوع در حال رخ دادن است.
سرویس تاکسی Tap30 چیز بیشتری از اسنپ ندارد و دقیقا یک نسخه دیگر از همان سرویس است و هنوز جای کار دارد تا ببینیم می تواند به جایگاه اسنپ برسد یا خیر؟!
خوشبختانه هر دو سرویس اسنپ Snapp و تپ 30 Tap30 برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس نرم افزارهای خوبی را پیاده سازی کرده اند که کار با آنها لذت بخش است، اما با توجه به سابقه بیشتر اسنپ و بروز رسانی های انجام شده آن شما تجربه کاربری بهتری را در نرم افزار اسنپ خواهید داشت.

داستان سفر با اسنپ و خوردن دلستر شمس!

وقتی با اسنپ سفر می کنید بعضی وقت ها اتفاق های جالبی رخ می دهد و یکی از آنها دلسترهای خنک شمس است! اسنپ با همکاری شمس به مسافران خود برای مدتی دلستر های خنک شمس می داد و آنها را خوشحال می کرد! علت این موضوع را هرگز متوجه نشدیم اما افراد زیادی با این دلستر ها عکس می گرفتند و در شبکه اجتماعی خود منتشر می کردند و اینکه یک دلستر مجانی خنک می خوردند خوشحال بودند. راستی راننده ها در باز کن هم داشتند!

 

snapp-shams

تجربه شخصی استفاده از سرویس تاکسی یاب اسنپ:

من به شخصه بارها با اسنپ سفر کردم و می توانم بگویم تا حد مطلوبی از سفرهای شهری خودم رضایت دارم. بعد از هر سفر می توان به راننده امتیاز داد و اگر امتیاز کمی بدهیم معمولا پشتیبانی تماس گرفته و پیگیری می کند.
وقتی هوا گرم شد مبلغ سفر ها کمی بیشتر شد اما قول کولر زدن در سفر نیز داده شد که بعضی راننده ها رعایت و بعضی دیگر نیز رعایت نکردند، البته معمولا رعایت می شود زیرا از امتیاز پایین گرفتن نگران هستند.

  • تجربه های سفر من با اسنپ رضایت بخش بوده است و خیلی مشتاق هستم تجربه ای با Tap30 نیز داشته باشم و آن را با شما به اشتراک بگذارم.
  • نتیجه ای که من از سفر با اسنپ کسب کرده ام در مقایسه با سرویس های آژانس عادی به شرح زیر است:
  • قیمت های منطقی و پایین تر از آژانس
  • مشخص بودن دقیق مقصد و زیاد نشدن کرایه در میان راه
  • پاسخگویی سریع راننده ها به درخواست های مشتریان
  • راننده های اسنپ بسیار با ادب هستند و برخورد بهتری نسبت به رانندگان آژانس دارند
  • اجازه صحبت با موبایل در مسیر را بدون مشکل دارید
  • در صورت درخواست تغییر مسیر ناگهانی در میان راه فورا پشتیبانی رسیدگی می کند
  • شما با یک شرکت طرف هستید نه یک راننده پس می توانید توقع بیشتری داشته باشید

 

دانلود نرم افزار اسنپ و Tap30:

برای دانلود نرم افزار های این دو کمپانی رقیب می توانید به مارکت های اپل و اندروید مراجعه نمایید و یا با ورود به سایت این شرکت اقدام به دانلود نرم افزار متناسب با تلفن همراه خود نمایید:

 

مشاهده سایت اسنپ

دانلود نرم افزار اسنپ:

دانلود اسنپ از اپل استور     دانلود اسنپ از گوگل پلی     دریافت اسنپ از بازار

دریافت یک سفر رایگان از اسنپ (برای گرفتن هدیه اولین سفر به صورت رایگان کلیک کنید)

کد معرف برای تخفیف 100٪ برای اولین سفر شما: memansourifar

مشاهده سایت Tap30

دانلود نرم افزار Tap30:

دانلود Tap30 از اپل استور     دانلود Tap30 از گوگل پلی     دریافت Tap30 از بازار

برای دریافت هدیه 5 هزار تومانی در اولین سفرتان از این کد استفاده نمایید: X1IMP

نتیجه گیری:

در نهایت هر دو سرویس اسنپ و  Tap30 اکنون فقط در تهران فعال هستند و هدف نهایی آنها سرویس دهی به کل کشور است. بسیار از اینکه رقیبی برای اسنپ آمده است خوشحال هستم و همیشه سود اصلی رقابت برای مشتریان خواهد بود. امیدوارم شما هم بتوانید تجربه های خوبی از سفر های شهری با این 2 سرویس داشته باشید.
راستی اگر شما هم تجربه سفر با اسنپ یا Tap30 را دارید در بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.